Ömer Çayırtepe Dün saat 18:08 Paylaş Dün saat 18:08 Hayırlı olsun, şarjınız bitmesin. Başlığı görünce bir an korktum ama 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Dün saat 18:20 Paylaş Dün saat 18:20 Çok mantıklı tercih hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Dün saat 18:40 Paylaş Dün saat 18:40 Hayırlı olsun tekeri her zaman düz bassın. Bu elektrik akımı bir gün herkesi çekecek gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun tekeri her zaman düz bassın. Bu elektrik akımı bir gün herkesi çekecek gibi duruyor. Onlar da bunu bekliyor zaten... Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Elektrikli araç alırsam alacağım tek marka Tesla. Çok doğru bir tercih. Güle güle kullanın. Yazılım konusu Tesla’da bambaşka. (Not: Bence Togg’un geride kaldığı tek konu yazılım) 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: renk seçimi çok mantıklı Başka rengi var mi bunun? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mertol Kip yazdı: Başka rengi var mi bunun? güzel bi mavi geldi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Selim Bilgin yazdı: Plaka şansa güzel denk geldi. Hayirli olsun kazasiz cezasiz guzel gunlerde kullanin da bu plaka yalanina inanmamizi beklemiyorsun degil mi? Bir de senin ilk adin Yavuz du galiba. Dogru mu hatirliyorum? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mavi... arabam hiç olmadı vahiy geldi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: vahiy geldi. bi şahanım vardı 34BDV34 onu analım vesile ile , petrol mavi idi ama koyuca 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim 16 bin abonem. Yayınlarız hayırlı olsun tekrardan. Mantıklı bir elektrikli seçimi Ücretini verirsen neden olmasın🍆 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Ücretini verirsen neden olmasın🍆 Uyusana sen! Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ücretini verirsen neden olmasın🍆 Ücretle mi çalışıyorsunuz. Hay aksi. Ben de anlaşırız diye şey etmiştim 16 saat önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mavi... arabam hiç olmadı Satalım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: hemde denim mavisi gibi, severim, renk tamamda esas fiyat alalım 13 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bozulmuş vişne, füme, siyah, mavi renklerini gördüm. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Trump ile Elon un kavgası çok yakın. 30 gün 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Hocam Teslalar nereden başlıyor? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hocam Teslalar nereden başlıyor? basit, Model S Plaid den başlar, aşşağı doğru pis fakirler moduna doğru iner 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ooo BYD rengi. güzel olmuş. Dostum Trump ve Elon ile iyi geçinme kaygımız olmasa çoktan ekstra ötv'yi yemişti bu Tesla. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts