Ömer Çayırtepe 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun, şarjınız bitmesin. Başlığı görünce bir an korktum ama 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 1 Mart Paylaş 1 Mart Hayırlı olsun tekeri her zaman düz bassın. Bu elektrik akımı bir gün herkesi çekecek gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart Paylaş 1 Mart Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun tekeri her zaman düz bassın. Bu elektrik akımı bir gün herkesi çekecek gibi duruyor. Onlar da bunu bekliyor zaten... Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 1 Mart Paylaş 1 Mart Elektrikli araç alırsam alacağım tek marka Tesla. Çok doğru bir tercih. Güle güle kullanın. Yazılım konusu Tesla’da bambaşka. (Not: Bence Togg’un geride kaldığı tek konu yazılım) 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Mart Paylaş 1 Mart Çağlar Bayur yazdı: renk seçimi çok mantıklı Başka rengi var mi bunun? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart Paylaş 1 Mart Mertol Kip yazdı: Başka rengi var mi bunun? güzel bi mavi geldi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Mart Paylaş 1 Mart Selim Bilgin yazdı: Plaka şansa güzel denk geldi. Hayirli olsun kazasiz cezasiz guzel gunlerde kullanin da bu plaka yalanina inanmamizi beklemiyorsun degil mi? Bir de senin ilk adin Yavuz du galiba. Dogru mu hatirliyorum? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart Paylaş 1 Mart Çağlar Bayur yazdı: mavi... arabam hiç olmadı vahiy geldi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart Mehmet Göktürk yazdı: vahiy geldi. bi şahanım vardı 34BDV34 onu analım vesile ile , petrol mavi idi ama koyuca 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart Paylaş 1 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim 16 bin abonem. Yayınlarız hayırlı olsun tekrardan. Mantıklı bir elektrikli seçimi Ücretini verirsen neden olmasın🍆 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart Paylaş 1 Mart Servet Aydın yazdı: Ücretini verirsen neden olmasın🍆 Uyusana sen! Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ücretini verirsen neden olmasın🍆 Ücretle mi çalışıyorsunuz. Hay aksi. Ben de anlaşırız diye şey etmiştim 2 Mart tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağlar Bayur yazdı: mavi... arabam hiç olmadı Satalım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: hemde denim mavisi gibi, severim, renk tamamda esas fiyat alalım 2 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mart Paylaş 2 Mart Bozulmuş vişne, füme, siyah, mavi renklerini gördüm. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart Paylaş 2 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Trump ile Elon un kavgası çok yakın. 30 gün 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 2 Mart Paylaş 2 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Hocam Teslalar nereden başlıyor? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hocam Teslalar nereden başlıyor? basit, Model S Plaid den başlar, aşşağı doğru pis fakirler moduna doğru iner 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ooo BYD rengi. güzel olmuş. Dostum Trump ve Elon ile iyi geçinme kaygımız olmasa çoktan ekstra ötv'yi yemişti bu Tesla. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts