Selim Bilgin 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: renk seçimi çok mantıklı 2 sene sonra kalırsak kaplarız belki yeşile. Saygın Can Oğuz yazdı: Hayırlı olsun, sipariş ve teslim arasında süre ne oldu? 30 gün gibi. Son parti çabuk geldi. Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun çok sevindim. Hep beraber bi video çekelim biz anlatalım millet sorsun. Teşekkürler hocam, süreçteki destekler için de. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Başlığı okuyunca bir an eyvah dedim sonra mutlaka ironi vardır dedim. Hayırlı olsun. Forum coşmaya başladı. Elektrikliler bayağı çoğalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun,plaka da iyiymiş Audi gittimi orayi kaçırmışım. Audi inatçı çıktı gitmiyor. Adnan Çakır yazdı: Hangi belediye dağıtıyor 🤔 Zafer hoca da (Akçay) son arabayı ben aldım reelsi atmıştı. Hayırlı uğurlu olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullanılsın. Video denk geldi o gerçekten sonuncuyu almış galiba. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı uğurlu olsun çok güzelmiş Selim. Plaka da kesin denk gelmiştir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce evropadan iptal olan stok bize gelirse iyi olur ucuzlayabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: evropadan iptal olan stok bize gelirse iyi olur ucuzlayabilir Nakiti hazırla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Nakiti hazırla nakitte kalsak yanmıştık okula bu sene %120 fazla ödeyemezdik şükür 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun YSB. Herkes beyaz atlet alıyor Çabi'nin deyimiyle ☺️ *imla 22 dakika önce tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Azalma 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanmanız dileği ile Yorum bağlantısı
Recommended Posts