Ali Cihangiroğlu Dün saat 09:36 Paylaş Dün saat 09:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo BYD rengi. güzel olmuş. Dostum Trump ve Elon ile iyi geçinme kaygımız olmasa çoktan ekstra ötv'yi yemişti bu Tesla. yiyecek merak etme 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:55 Paylaş Dün saat 09:55 Mehmet Göktürk yazdı: Trump ile Elon un kavgası çok yakın. 30 gün abd mahkemesi DOGE nedir kimdir diye sormuş. Tam hakim değilim ama ikisi de piyon mu yoksa oyun mu oynuyorlar belli değil. Bi üst akıl var belliki. Biden’e kalmayan akıl trump’a mı kaldımda her gün 4 milyar dolarlık devlet bütçe kısıtlamasını şart koşuyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 10:17 Paylaş Dün saat 10:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: abd mahkemesi DOGE nedir kimdir diye sormuş. Tam hakim değilim ama ikisi de piyon mu yoksa oyun mu oynuyorlar belli değil. Bi üst akıl var belliki. Biden’e kalmayan akıl trump’a mı kaldımda her gün 4 milyar dolarlık devlet bütçe kısıtlamasını şart koşuyorlar. Kakılmış patriotik yerli amerikalıkar ile israil zengin evangelist lobisi arasında gidip geliyor. Kakılmışlar zayıf, cahil… ama oy onlarda. Elon tarafı tahmin ederim daha anti israil. Kürdistan suriye ermenistan kıbrıs işleri gelsin gündeme bakalım anlıyacağız. Kıbrıs dışişleri bakanı suriyedeymiş 🎃 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Dün saat 10:52 Paylaş Dün saat 10:52 Hayırlı olsun, bu da mı 2 çeker 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 12:25 Yazar Paylaş Dün saat 12:25 Mertol Kip yazdı: Başka rengi var mi bunun? Teslimat alanına bakarsak siyah ve beyaz dışında yok. Mertol Kip yazdı: Hayirli olsun kazasiz cezasiz guzel gunlerde kullanin da bu plaka yalanina inanmamizi beklemiyorsun degil mi? Bir de senin ilk adin Yavuz du galiba. Dogru mu hatirliyorum? Yalan demeyelim de şaka diyelim. Evet. 👍🏻 Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun, bu da mı 2 çeker Yeteri kadar çekiyor. 😄 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:59 Paylaş Dün saat 13:59 Tansu Kalafatoğlu yazdı: abd mahkemesi DOGE nedir kimdir diye sormuş. düşün sınırlı milyar doların var, can sıkıntısı çok yani, atmak için ne yaparsın? fitbul klübü alırsın, sınırsız tilyor doların var? can sıkıntısı büyük yani , ne yaparsın? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 18:59 Yazar Paylaş Dün saat 18:59 Alırken acaba rejen olayına alışabilir miyim diyordum. Henüz tam alışamadım bence ama normal araba kullanmayı da unutmuşum. Bugün Golf ile bir çıktım, gazdan ayağımı çekince yavaşlamasını bekliyorum, araba yelken moduna alıp akıyor başım döndü 10 dk'da. Bildiğimizi de unutacağız bu gidişle. 1 10 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:04 Paylaş Dün saat 19:04 Selim Bilgin yazdı: araba yelken moduna alıp akıyor başım döndü 10 dk'da. Bildiğimizi de unutacağız bu gidişle. Frene basmayı unutma da 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:07 Paylaş Dün saat 19:07 Mehmet Ozyurek yazdı: Frene basmayı unutma da 8 kamerası var kendisi fren yapmıyor mu golf müş mevzu pardon eski arabalarada yoktu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:21 Paylaş Dün saat 19:21 Çağlar Bayur yazdı: golf müş mevzu pardon eski arabalarada yoktu Golf bu, tesla durur.. Durur heralde Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 8 kamerası var kendisi fren yapmıyor mu golf müş mevzu pardon eski arabalarada yoktu Mehmet Ozyurek yazdı: Golf bu, tesla durur.. Durur heralde Durup durmadığını tam test edemedim ama park sensörü yok, kameraya göre bi dın dın ediyor ama park sensörü gibi değil. Dün arkadakine vuruyordum. Arabayı bizim gibi düşünmeden %100 refleks ile kullananlar için sıkıntı bu geçişler biraz. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Golf bu, tesla durur.. Durur heralde dursun ama lütfen yani , farı tamponu serviste var mı? Selim Bilgin yazdı: Durup durmadığını tam test edemedim etme aman Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin. bende rüyamda togg almışım oğlum direksiyona geçmiş o sürüyor... Fakirlik işte Rüya bile düşük bütçe ile geliyor. 2 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız kullan güzel tercih 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun Selim Hocam. Güzel günlerde kullan. 9 saat önce tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan Selim ağabey. İçten yanmalı motora sahip araçlar aşağı yukarı aynı şeyleri sunuyor, Tesla gerçekten bir farklılık sunuyor kullanıcıya. Deneyimlerini merak ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce hayırlı olsun. canlı bir renk aldığın iyi olmuş 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun Selim, benim konuya da yazmışsın, Golf satılıp elektrikli alınır mı diye? Ben de saf saf, uzun uzun cevapladım. SR yazılım olarak iyi ve daha az yakıyor benimkine göre. Teslada park işi tamamen görüntü işleme ile çalışıyor ve sensör yok, onun için dikkat et. Manevrası ilk başta alışkanlık gerektiriyor, araba göründüğünden büyük ve geniş. Alışınca bırakmak istemeyeceksin. Gerçi sen Audi'ye de bindin, Sağlıklı günlerde güle güle bin. Plaka da hakikaten iyi denk gelmiş 7 saat önce tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Gülmez yazdı: aklıma gelen diğer konu A6 duruyor mu ? Duruyor ama satılık. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Selim, benim konuya da yazmışsın, Golf satılıp elektrikli alınır mı diye? Ben de saf saf, uzun uzun cevapladım. SR yazılım olarak iyi ve daha az yakıyor benimkine göre. Teslada park işi tamamen görüntü işleme ile çalışıyor ve sensör yok, onun için dikkat et. Manevrası ilk başta alışkanlık gerektiriyor, araba göründüğünden büyük ve geniş. Alışınca bırakmak istemeyeceksin. Gerçi sen Audi'ye de bindin, Sağlıklı günlerde güle güle bin. Plaka da hakikaten iyi denk gelmiş Teşekkürler hocam, Golf duruyor halen aslında, onu diğer araba için sormuştum. Sensör olmaması saçmalık bence ama böyle yapmış adamlar. Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. canlı bir renk aldığın iyi olmuş Yazın 1-2 kw tasarruf yapma ümidiyle. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts