Selim Bilgin 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: renk seçimi çok mantıklı 2 sene sonra kalırsak kaplarız belki yeşile. Saygın Can Oğuz yazdı: Hayırlı olsun, sipariş ve teslim arasında süre ne oldu? 30 gün gibi. Son parti çabuk geldi. Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun çok sevindim. Hep beraber bi video çekelim biz anlatalım millet sorsun. Teşekkürler hocam, süreçteki destekler için de. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Başlığı okuyunca bir an eyvah dedim sonra mutlaka ironi vardır dedim. Hayırlı olsun. Forum coşmaya başladı. Elektrikliler bayağı çoğalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun,plaka da iyiymiş Audi gittimi orayi kaçırmışım. Audi inatçı çıktı gitmiyor. Adnan Çakır yazdı: Hangi belediye dağıtıyor 🤔 Zafer hoca da (Akçay) son arabayı ben aldım reelsi atmıştı. Hayırlı uğurlu olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullanılsın. Video denk geldi o gerçekten sonuncuyu almış galiba. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı uğurlu olsun çok güzelmiş Selim. Plaka da kesin denk gelmiştir 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce evropadan iptal olan stok bize gelirse iyi olur ucuzlayabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: evropadan iptal olan stok bize gelirse iyi olur ucuzlayabilir Nakiti hazırla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Nakiti hazırla nakitte kalsak yanmıştık okula bu sene %120 fazla ödeyemezdik şükür 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun YSB. Herkes beyaz atlet alıyor Çabi'nin deyimiyle ☺️ *imla 12 saat önce tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun, a6'dan çıkmaya epey niyetlendikten sonra kısmet bu zamanaymış. Güle güle kullan, iyi günlerde, iyi yollarda artsın kilometreler. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Selim Bilgin yazdı: . Plaka şansa güzel denk geldi. Ben de plaka ozel diyordum :-) 34 YSB 39 onceki arabalarinizda da YSB 38, 37 falan var herhalde diyecektim.. Hayirli olsun, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Güle güle kullan Yavuz Selim Bilgin kardeşim Teslim aldığında çok gülmüştüm Teslim aldın mı diye sordum, cevap şuydu; Abi anahtarı verdiler, arabanı bulup al dediler.. Çağların güzel bir çözümü var aslında buna.. Arabalar neden eve kendisi gelmiyor? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle kullan Yavuz Selim Bilgin kardeşim Teslim aldığında çok gülmüştüm Teslim aldın mı diye sordum, cevap şuydu; Abi anahtarı verdiler, arabanı bulup al dediler.. Çağların güzel bir çözümü var aslında buna.. Arabalar neden eve kendisi gelmiyor? fabrikadan çıkan teslalar park alanına kendileri gitmeye başladı Full otonom sürüş sonrası yapılmayacak şey değil Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arabalar neden eve kendisi gelmiyor? Amerika'da başlar ama Türkiye'de zor, Avrupa uyum falan filan. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle kullan Yavuz Selim Bilgin kardeşim Teslim aldığında çok gülmüştüm Teslim aldın mı diye sordum, cevap şuydu; Abi anahtarı verdiler, arabanı bulup al dediler.. Çağların güzel bir çözümü var aslında buna.. Arabalar neden eve kendisi gelmiyor? Anahtarı da vermiyorlar. Kartlar torpidoda dedi git al dedi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce @Selim Bilgin yeryüzünde petrol bitene kadar v6 tdi ve quattrodan şaşmaz diyordum, şaşırttın Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çağların güzel bir çözümü var aslında buna.. Arabalar neden eve kendisi gelmiyor? çözdüm sonra ben onu, poliçeler henüz hazır değil, yeni yasa lazım Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın bizde şirkete aldık 2,5 ayda geldi 19 Kasım sipariş 7 Şubat teslim, bizimki SR bu hali bile fena diğer çift motorlular eminim keyfine diyecek yoktur 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Anahtarı verirken bahşiş olayı bitti o zaman, tabi ilk şarja takarken de🤣 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Video çekeceğiz. Fatih'in de gelmesi iyi olabilir. Aslında epeyce bir grup gelse çeksek iyi olur profesyonelce. Roller testi de yaparız. Armağan bey de 4 çekerini aldı aslında onu da sakaryadan getirebiliriz. Grubun youtube kanalı zayıf. Burdan biraz bütçe gelmeli ve hayır hasenat yapmalı ramazan geldi. benim 16 bin abonem. Yayınlarız hayırlı olsun tekrardan. Mantıklı bir elektrikli seçimi Yorum bağlantısı
Recommended Posts