Selim Bilgin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Neden olmasın ki dedik ve bir anda gelişti her şey. A6'dan sonra gücümün yettiği hiç bir otomobil ilgimi çekmedi, madem değişiklik yapacağız bari değsin diye düşündüm ve son sipariş trenine atladık. Karlar altında teslim ettiler, daha doğrusu etmediler, ben gittim aldım, kimse bir şey yapmadı. Üstünü temizledim ve çıkardım. Henüz hiç yıkanmadı, haftaya bir film vs. operasyonu yapacağız, sonra parlak fotoğraflarını da eklerim ama bildiğimiz şirket spec beyaz Tesla işte. Plaka şansa güzel denk geldi. 14 saat önce tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi Fotolar çok büyüktü biraz küçülttüm. 30 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Foruma neler oluyor? Buralarda kışın piyasa durulur diyen birisi vardı onu çağırın bana. Hayırlı uğurlu olsun radikal bir karar abi. Kazasız belasız. 1 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun, sipariş ve teslim arasında süre ne oldu? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun çok sevindim. Hep beraber bi video çekelim biz anlatalım millet sorsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Plaka güzelmiş güle güle kullan, şarjın nokia 3310 kadar uzun ömürlü olsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Şaka maka 4x4 kervanından sonra bir de elektrikliler kervanı oluşmaya başladı. ☺️ 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun kayıp kaçak bedeli az olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun şimdi Mehmet hocayla beraber Servete gidinde derinlemesine bir incelesin, bakalım içinde neler varmış 12 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun şimdi Mehmet hocayla beraber Servete gidinde derinlemesine bir incelesin, bakalım içinde neler varmış Video çekeceğiz. Fatih'in de gelmesi iyi olabilir. Aslında epeyce bir grup gelse çeksek iyi olur profesyonelce. Roller testi de yaparız. Armağan bey de 4 çekerini aldı aslında onu da sakaryadan getirebiliriz. Grubun youtube kanalı zayıf. Burdan biraz bütçe gelmeli ve hayır hasenat yapmalı ramazan geldi. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun,plaka da iyiymiş Audi gittimi orayi kaçırmışım. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hangi belediye dağıtıyor 🤔 Zafer hoca da (Akçay) son arabayı ben aldım reelsi atmıştı. Hayırlı uğurlu olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullanılsın. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hangi belediye dağıtıyor 🤔 Zafer hoca da (Akçay) son arabayı ben aldım reelsi atmıştı. Hayırlı uğurlu olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullanılsın. nerdeyse benzinli atmosferik 1.6 parasına bolsa teknoloci.. otoparka sığsa alırdım, bi de boştapriz bulsaydım, ben daha arabaya süpürge için priz bulamadım 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nerdeyse benzinli atmosferik 1.6 parasına bolsa teknoloci.. otoparka sığsa alırdım, bi de boştapriz bulsaydım, ben daha arabaya süpürge için priz bulamadım Yeni aldığın villaya sığmıyor mu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yeni aldığın villaya sığmıyor mu villa alsam bahçeye yatırım yapardım yerli tohum el altından temin edebilirsek ytd 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullan plaka iyi denk gelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nerdeyse benzinli atmosferik 1.6 parasına bolsa teknoloci.. otoparka sığsa alırdım, bi de boştapriz bulsaydım, ben daha arabaya süpürge için priz bulamadım Teslayı al içindeki 12 çakmağa inverter bağla ve arabanı şarj et. Aha!! Sonsuz enerjiyi buldum🍆 YSB hayırlı olsun. A6'dan sonra anca keser 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts