Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ermenistanda aldıkları mazot ile Türkye'ye gelip arabaları bozulan, gücü düşüen arabanın Türkiyeyi boydan boya 30 km hızla geçmek zorunda kalan çiftin trajik hikayesi. Anlamadığım sen isveçlisin 2000 model RAV 4 dizel ne alaka. İsveçliler bizden zengin olması gerekmiyormu. , Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 saat önce Paylaş 20 saat önce 30 km hızla gidene kadar bir sanayiye girip yaptıramamışmı arabayı. inandırıcı gelmiyor 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Ali Gök yazdı: 30 km hızla gidene kadar bir sanayiye girip yaptıramamışmı arabayı. inandırıcı gelmiyor izlersen anlarsın. İkbal toyota 2500 euro hesap çıkardı ve 2 hafta parça bekleme süresi var dedi. adamların vizesi okadar yok. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Gök yazdı: 30 km hızla gidene kadar bir sanayiye girip yaptıramamışmı arabayı. inandırıcı gelmiyor İngilizin 55 model series aracını malakta onarmıştık vaktinde 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: İsveçliler bizden zengin olması gerekmiyormu. , onlarda araba sadece ihtiyaç, işimi görsün yeter der araba işte der, kullanır senelerce, fakir ülkelerde göz doyması diye birşey vardır, biz aç milletiz, dingiliz gibi olsak 30 sene aynı firını 50 sene aynı buzdolabını 10 sene aynı arabayı kullanıp 1 kuruşun hesabını yapar, çalışan işimi gören şeyi tutar gereksiz şeylere para harcamaz tasarruf yapardık, kısaca onlarda önemsizdir işini gören aletin eski yada yeni olması, tasarruf yaparlar, o yüzdende paraları olur hep. Ali Darbaz yazdı: izlersen anlarsın. İkbal toyota 2500 euro hesap çıkardı ve 2 hafta parça bekleme süresi var dedi. adamların vizesi okadar yok. sanayide birisi diyemişmişmi kes koy bagajına katı git ülkende değiştir arabadanda anlamıyorlarmış kendileri, e zengin millet, 10 sene kullanır gider yenisini alır, tamir bilmez, bizim gibi hem fakir hem aç değillerki, bizde parası olan her sene değiştirir, yapamayanda arabanın uzmanı olur ama ilk eline geçen parayla gider araba değiştirir 14 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 saat önce Paylaş 19 saat önce bu kasa 2006 da çıktı nasıl 2000 model oluyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Fatih Keskin yazdı: bu kasa 2006 da çıktı nasıl 2000 model oluyor Olabilir rav 4 leri iyi tanımıyorum. Eski olduğunu belirtmek istedim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Eski olduğunu belirtmek için ben olsam 1947 model derdim. 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Anlamadığım sen isveçlisin 2000 model RAV 4 dizel ne alaka. İsveçliler bizden zengin olması gerekmiyormu. , isveçli biilm adamları el kremi yapana kadar bunu açıklasın, bi itibarları yok işte 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: isveçli biilm adamları el kremi yapana kadar bunu açıklasın, bi itibarları yok işte 4 açılı diş fırçasını bulmuşlardı ama. Sanki robot kolla fırçalıyoruz dişlerimizi. Elinle çevir işte azı dişinin açısına göre 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: onlarda araba sadece ihtiyaç, işimi görsün yeter der araba işte der, kullanır senelerce, fakir ülkelerde göz doyması diye birşey vardır, biz aç milletiz, dingiliz gibi olsak 30 sene aynı firını 50 sene aynı buzdolabını 10 sene aynı arabayı kullanıp 1 kuruşun hesabını yapar, çalışan işimi gören şeyi tutar gereksiz şeylere para harcamaz tasarruf yapardık, kısaca onlarda önemsizdir, işini gören aletin eski yada yeni olması, tasarruf yaparlar, o yüzdende paraları olur hep. ingiliz gibi hissettim kendimi 18 saat önce tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Fatih Keskin yazdı: bu kasa 2006 da çıktı nasıl 2000 model oluyor 2008 vardı bizde benzinli otomatik, keçi gibi arabaydı. Keyless filan da vardı. Toyota'nın Toyota olduğu zamanlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Türkiyeyi boydan boya 30 km hızla geçmek zorunda kalan çiftin t Türkiyenin en büyük forumuunu bilmezler ise öyle 30 la giderler işte, 1940 model cibi bile ayağa kaldırdıydık, king olmasa 8888km kapısı açık gideceklerdi. irtibat kur sen 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Benim de merak ettiğim, drone çekimi olanları kim yapmış? Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Midnight Express 2. filmini çekmişler adeta. Yiğidin harman olduğu Erzincan ilimizin sokak aydınlatmaları için yok martini kadehi yok tanga gibi benzetmeler hoş değil. Tavuk döner yiyerek ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım ama Gürcistan sınırından girer girmez dillere destan yollarımızı görüp takdir etmeleri bir nebze rahatlatıyor. 9 saat önce tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts