Ayhan Asil 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun, araç beyaz, bence boya korumaya ihtiyaç yok ama taş sıçraması için ön kaput kaliteli ppf kaplama yapılabilir. Aracı çok sık yıkama, yıkadığın zaman da benzinlik şampuanı ile yıkama. İnan bey çok teşekkür ederim. PPF kaput ve farlara yaptırılacak karar verildi. Şampuanı da özel alacağım. PPF için önerebileceğiniz bir marka varmıdır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun abi. Dar yerlere park varsa ppf kapılara da şart. Otopark göçüğünden (kapı vurmaları) korur. Bir gün herkes Toyota'cı olacak, belli oldu Emmi bile Toyota almıştı zamanında. 1 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun abi. Dar yerlere park varsa ppf kapılara da şart. Otopark göçüğünden (kapı vurmaları) korur. Bir gün herkes Toyota'cı olacak, belli oldu Emmi bile Toyota almıştı zamanında. Katılıyorum Sani, bence de herkes birgün Toyotacı olacak. (Ben olduysam) (Bir ford aşığı olarak) Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Çok çok teşekkür ederim Osman abi. Gönlünüze sağlık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bir gün herkes Toyota'cı olacak bazı modellerine ben merso /// bemeve kadar para bırakıp çıkmam bayiden. tercih meselesi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bazı modellerine ben merso /// bemeve kadar para bırakıp çıkmam bayiden. tercih meselesi. En ucuz model olan A serisi 2.5mio. Tam olarak hangi modellerine bırakmıyorsun bu parayı mesela? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sani Gerşon yazdı: En ucuz model olan A serisi 2.5mio. Tam olarak hangi modellerine bırakmıyorsun bu parayı mesela? 2.5 tan fazlasına demek ki Yorum bağlantısı
Murat Azalma 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı uğurlu olsun . Kazasız belasız sürüşler dilerim. 25 model mi araç ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırli olsun. Güle kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırlı olsun, severek takip ettiğim bir araçtır. Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Seramik yerine PPF öneririm. Daha çilesiz, daha uzun ömürlü. Kaliteli paspas, kaliteli bagaj havuzu İlk Toyota şanzıman tecrübeniz ise de alışana kadar biraz sabır Sonrası çok keyifli. Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Önden bakınca arkası yamuk gibi alırken bakmadın mı Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun inşallah, güle güle kullanın. Şu anki Superb 8. aracım içlerinde sıfır aracım da oldu. Ne seramik ne kaplama yaptırdım. Süngerle yıkayın, fırça vurmayın, şu gün bi kaplama, seramik 50 binin altı çıkmaz. Bunlar benim fikrim... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Aranan kan bulunmuş 🧿 Hayırlı uğurlu olsun Ayhan güzel günlerde kazasız cezasız kullanılsın. @Buğra Höngül buralarda mı hala ,pasta cila seramik işlerin de ustadır belki hala yapıyorsa . Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce (düzenlendi) Hayırlı olsun Ayhan. PFF'yi ben olsam Osmaniye güneşinde yapmazdım. Güzel bir seramik yaptır geç Bence. Eğer bir şeyler yapayım dersen malum Japon olduğu için ses izolasyonu yaptırabilirsin ama orada da her yeri söküyorlar. Bence sen ortalama bir seramik yatır sonra da ara ara cila atarsın yeter. 8 dakika önce tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts