Mahmut Yıldız Dün saat 08:39 Paylaş Dün saat 08:39 Hayırlı olsun. Sıfır araç güzeldir. PPF işine gelince çok gerek yok gibi geliyor ama ilk sürtmede çok pişman olur insan. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 08:41 Yazar Paylaş Dün saat 08:41 Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun . Allah kaza bela göstermesin. Ersen kardeşim çok çok teşekkür ediyorum, "seviliyorsun," Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun Çok çok teşekkür ederim Doğan kardeşim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 08:52 Yazar Paylaş Dün saat 08:52 Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Çok çok teşekkür ederim abim. Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun. Sıfır araç güzeldir. PPF işine gelince çok gerek yok gibi geliyor ama ilk sürtmede çok pişman olur insan. Yaptır mı diyorsunuz yani..... Çok çok teşekkür ederim. Evet sıfır araç gerçekten güzelmiş. Alpay Sumer yazdı: hayırlı olsun.. Aho aho aho 🤣 çok çok teşekkür ederim. Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Amin benim güzel kardeşim. Çok çok teşekkür ederim. Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun Çok çok teşekkür ederim Oğuzhan....Daha daha, en güzelleri sizlerin olsun İnşallah. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ayhan Asil yazdı: Sizin canınız sağolsun, lastiğini de düzeltiriz ilk görüşmede. Ama para bitti malesef ama; yine de faydalı olacağına kesin inansam borç harç yaptıracağım ama Forumda su donemde yamuk lastikli yeni araba alan cok oldu; ben de dahil.. Yonetimi bu konuda bir organizasyona davet ediyorum :-) @Mehmet Ozyurek Abi 1 3 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun abi. Komple ppf bencede mantıklı değil. 3-5 yıl sonra iyi bi pasta cila sıfır gibi çıkartır arabayı ama ön farlar ve kaput kaplanabilir taş atmasına başka bir şeyin çözümü yok dönüşü de yok malesef. 23 saat önce tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullan Ayhan Abi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. 0 araç ile ilgili tavsiyelerim ; Aracınızı asla benzin istasyonlarındaki otomatik dönerli makinelerde yıkatmayın. Fırça ile de yıkamayın. Bunların yerine kaliteli oto şampuanı, sünger ve hızlı cila kullanın. Böyle yaparsanız aracınız orjinal parlaklığını 5 yıla kadar muhafaza edebiliyor. Asla basınçlı suyu kaportaya yakın tutmayın. Boyayı kaldırır ve üzülürsünüz. Toyotaların boyası incedir unutmayın. Kaputu filim ile kaplatacaksanız, kaplattığınız yerden 5 yıl sonra ücretsiz söküm garantisi isteyin. (iş yerinde bir arkadaş 3 yıl önce kaplattığı filmi 5 bin tl ye zor söktürdü ) Koltuklara terletmeyen kılıf takın. Aradan üç dört yıl sonra sökersiniz, yeni bir arabaya biniyormuş gibi arabanızı tekrar seversiniz. Rodaj kurallarına dikkat edin ilk 1000 km de aracı yormadan, sıkıştırmadan mümkünse uzun yolda tatlı tatlı gidin. Aracınızı mutlaka ama mutlaka üstü kapalı bir garajda muhafaza etmeye gayret gösterin. (Her bakımdan faydasını görürsünüz) Kasko yaptırmayı unutmayın ! Benim tavsiyelerim bunlardan ibaret, kazasız belasın kullanmanızı dilerim. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun mis gibi araba. Sen de mis gibi arkadaşsın be adam. Seviliyorsun. Çok çok teşekkür ederim. Fikri Keleş yazdı: Hayırlı uğurlu olsun çok çok teşekkür ederim. Mustafa Erkan yazdı: Yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. 0 araç ile ilgili tavsiyelerim ; Aracınızı asla benzin istasyonlarındaki otomatik dönerli makinelerde yıkatmayın. Fırça ile de yıkamayın. Bunların yerine kaliteli oto şampuanı, sünger ve hızlı cila kullanın. Böyle yaparsanız aracınız orjinal parlaklığını 5 yıla kadar muhafaza edebiliyor. Asla basınçlı suyu kaportaya yakın tutmayın. Boyayı kaldırır ve üzülürsünüz. Toyotaların boyası incedir unutmayın. Kaputu filim ile kaplatacaksanız, kaplattığınız yerden 5 yıl sonra ücretsiz söküm garantisi isteyin. (iş yerinde bir arkadaş 3 yıl önce kaplattığı filmi 5 bin tl ye zor söktürdü ) Koltuklara terletmeyen kılıf takın. Aradan üç dört yıl sonra sökersiniz, yeni bir arabaya biniyormuş gibi arabanızı tekrar seversiniz. Rodaj kurallarına dikkat edin ilk 1000 km de aracı yormadan, sıkıştırmadan mümkünse uzun yolda tatlı tatlı gidin. Aracınızı mutlaka ama mutlaka üstü kapalı bir garajda muhafaza etmeye gayret gösterin. (Her bakımdan faydasını görürsünüz) Kasko yaptırmayı unutmayın ! Benim tavsiyelerim bunlardan ibaret, kazasız belasın kullanmanızı dilerim. Mustafa hocam yazınızın her kelimesini ayrı ayrı 5 kez okudum. Kıymetli tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim. Ama seramik kaplama tavsiye etmemişsiniz. doğru mu anladım. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullan Ayhan Abi Eyvallah benim yüzü gibi kalbi de güzel kardeşim. Çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Hayırlı olsun abi. Komple ppf bencede mantıklı değil. 3-5 yıl sonra iyi bi pasta cila sıfır gibi çıkartır arabayı ama ön farlar ve kaput kaplanabilir taş atmasına başka bir şeyin çözümü yok dönüşü de yok malesef. Teşekkür ederim kardeşim benim. Dikkate alacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ayhan Asil yazdı: Yanı sıra da hiçbir hediye de vermediler, bir paspas dahi. Ayhan hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullan. Gökhan Tuna yazdı: Forumda su donemde yamuk lastikli yeni araba alan cok oldu; ben de dahil.. Yonetimi bu konuda bir organizasyona davet ediyorum :-) @Mehmet Ozyurek Abi Şart.. acil iftarda toplanalım. 2 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce kullandıkça heyecanınız daim olsun, Kazasız belasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun , güle güle kullanın . İlk yapacağınız Lastik havalarını kontrol etmek olur,sıfır araçlarda genelde çok yüksek basılı geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ayhan hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullan. Şart.. acil iftarda toplanalım. çok çok teşekkür ederim Emmim. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Tamer kardeşim çok çok teşekkür ederim. Erhan Doruk yazdı: Hayırlı olsun , güle güle kullanın . İlk yapacağınız Lastik havalarını kontrol etmek olur,sıfır araçlarda genelde çok yüksek basılı geliyor. Kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. Kontrol ederim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Cenk hocam çok çok teşekkür ederim. Burak Kuşçu yazdı: kullandıkça heyecanınız daim olsun, Kazasız belasız sürüşler Çok güzel bir dua bu. çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun, araç beyaz, bence boya korumaya ihtiyaç yok ama taş sıçraması için ön kaput kaliteli ppf kaplama yapılabilir. Aracı çok sık yıkama, yıkadığın zaman da benzinlik şampuanı ile yıkama. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts