Ayhan Asil 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Araç arayışımız 2025 Model 1.5 Corolla Dream Multidrive S ile son buldu. Fiyat 1.510.000 TL. Birkaç sorum olacak; Nelere dikkat etmeli ve neler yapmalıyım. Seramik kaplama nedir; önerirmisiniz.? Yanı sıra da hiçbir hediye de vermediler, bir paspas dahi. 35 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce İlk sıfır km arabam olunca baya bi heyecan yaptım. Tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ayhan Asil yazdı: Araç arayışımız 2025 Model 1.5 Corolla Dream Multidrive S ile son buldu. Fiyat 1.510.000 TL. Birkaç sorum olacak; Nelere dikkat etmeli ve neler yapmalıyım. Seramik kaplama nedir; önerirmisiniz.? Yanı sıra da hiçbir hediye de vermediler, bir paspas dahi. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah nelere dikkat etmek lazım kısmında aracın orijinal boyalı olup olmadığını kontrol ettir, ama kontrol eden adamlar işin ehli olsun gidip sağını solunu kazımasın Seramik kaplama boyayı korumak canlılığını kaybetmemesi için yapılan bir uygulama. piyasada herkes yapıyor ancak çoğu pasta çiladan hallice oluyor. bayide yaptırma yaptırmak istiyorsan dışarıda ehil kişilerce kurumsal firmalardan birine yaptır. arabayı verdiler ise şükür etmek lazım artık hediye promosyon olayını kaldırdı nerede ise bütün bayiler 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun abim Rabbim kazasız belasız sağlıklı ve güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun ppf kaliteli olursa ufak tefek kazalarda boya dökülmeden göçük düzeltme ile kurtarılıyor. Öneririm. Ama kaliteli olmalı. Sökerken boyayı kaldıran merdiven altı olmamalı. Farlara da koruma yapılır. Rüzgardan çiziliyor. rizline paspas seeviste sinyale dokununca 3-5 kere yanan sinyali açtırma Öne şeffaf cam film. Yan ve arkalar da en açığından olabilir. Ön göğüs güneşi çok çekiyor aracın içini çok ısıtıyor. bagaja havuz paspas 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun Ayhan bey. Seramiktir boya korumadır ppf kaplamadır bunların hepsi boş gereksiz işler. Vereceğiniz her kuruşa yazık. Cam filmi yoksa yaptırın geçin 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Her ne kadar rodaj kalktı artık denilse de, ilk birkaç bin km yi rodaj kullanıma uygun kullanmak yerinde olacaktır. Psikilojik olarak da rahatlatır. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah nelere dikkat etmek lazım kısmında aracın orijinal boyalı olup olmadığını kontrol ettir, ama kontrol eden adamlar işin ehli olsun gidip sağını solunu kazımasın Seramik kaplama boyayı korumak canlılığını kaybetmemesi için yapılan bir uygulama. piyasada herkes yapıyor ancak çoğu pasta çiladan hallice oluyor. bayide yaptırma yaptırmak istiyorsan dışarıda ehil kişilerce kurumsal firmalardan birine yaptır. arabayı verdiler ise şükür etmek lazım artık hediye promosyon olayını kaldırdı nerede ise bütün bayiler Ellerinize dillerinize sağlık. Çok teşekkür ederim. Yaptırırsam da Sonax da yaptırmayı düşünüyorum. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Çok çok teşekkür ederim. Canım Metin abim. Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hayırlı olsun Ayhan bey. Seramiktir boya korumadır ppf kaplamadır bunların hepsi boş gereksiz işler. Vereceğiniz her kuruşa yazık. Cam filmi yoksa yaptırın geçin Ahmet bey inanın ben de sizin gibi düşünüyorum. Dikkatli kullanmak ve yıkarken fırça kullanmamak yeterli bence de. Cam filmi elzem. Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun abim Rabbim kazasız belasız sağlıklı ve güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip eylesin. Kurban olurum Aydın'ım çok çok teşekkür ederim. Daha daha daha iyileri sizlerin olsun İnşallah. 22 saat önce tarihinde Ayhan Asil tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun ppf kaliteli olursa ufak tefek kazalarda boya dökülmeden göçük düzeltme ile kurtarılıyor. Öneririm. Ama kaliteli olmalı. Sökerken boyayı kaldıran merdiven altı olmamalı. Farlara da koruma yapılır. Rüzgardan çiziliyor. rizline paspas seeviste sinyale dokununca 3-5 kere yanan sinyali açtırma Öne şeffaf cam film. Yan ve arkalar da en açığından olabilir. Ön göğüs güneşi çok çekiyor aracın içini çok ısıtıyor. bagaja havuz paspas Her bir satırı iki üç kez okudum not aldım. Tansu kardeşim. Çok çok teşekkür ederim. Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. Çok çok teşekkür ederim Metin kardeşim. Dillerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Direkt komple PPF yapılsın bence. Seramik kurtarmaz bu yavruyu. Hayırlı uğurlu olsun ağız tadı ile binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Hediye vermezse vermesin pörtlek cimri herifler.. Kendi paspasımızı kendimiz alırız 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Talha Bilgi yazdı: Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Hediye vermezse vermesin pörtlek cimri herifler.. Kendi paspasımızı kendimiz alırız Aynen öyle Talha kardeşim, "verin anahtarımı gideyim kardeşim" dedim, bıktırdılar inan ki; İstemesem çay bile içirmeyecekler. Çağrı Alaf yazdı: Direkt komple PPF yapılsın bence. Seramik kurtarmaz bu yavruyu. Hayırlı uğurlu olsun ağız tadı ile binin inşallah. Çağrı..... deme; kurban olurum. Dünya para isterler şimdi komple PPF için. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Belkide 50 60 bin isteniyor kaplama için tam bilmiyorum. 1 parça boya 50 60 bin değer kaybı oluşturur mu bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı uğurlu olsun hocam.Allah kaza bela göstermesin. Bence çok da gerek yok dikkatli yıkama ve hızlı cila vs ile sıkıntısız kullanırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun . Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Para kaldiysa PPF yaptirin derim; ancak isinin kesinlikle ehli bir yere.. Bu arada lastikler yamuk mu ne? Saka bir yana, kazasiz belasiz, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Ayhan, maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın Cam filmi iyi olur başlangıç olarak. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Abdullah Aladı yazdı: Hayırlı uğurlu olsun hocam.Allah kaza bela göstermesin. Bence çok da gerek yok dikkatli yıkama ve hızlı cila vs ile sıkıntısız kullanırsınız. Evet hocam hızlı cila alıp, süngerle yıkarsak olur diye düşünüyorum. Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ayhan, maşallah. Çok çok çok teşekkür ederim Önder abim. Seviliyorsun. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Cam filmi iyi olur başlangıç olarak. Öneriniz var mı marka olarak Gökhan Tuna yazdı: Para kaldiysa PPF yaptirin derim; ancak isinin kesinlikle ehli bir yere.. Bu arada lastikler yamuk mu ne? Saka bir yana, kazasiz belasiz, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin. Sizin canınız sağolsun, lastiğini de düzeltiriz ilk görüşmede. Ama para bitti malesef ama; yine de faydalı olacağına kesin inansam borç harç yaptıracağım ama Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) Bende piyasa malı var ucuzundan geceleri park ederken zor oluyor, iyisi ile arasında 7-10 katı fiyat farkı olabiliyor. Ön yanları 1 numara diğerlerini 2 yaptırırdım. Bende ön yanlar da 2 numara. Para/çokomel eğrisine bakar yani. 21 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts