Evren Erakçora 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İlkay Başaran yazdı: Araştırsak regata da 131dir zaten. Halef selef https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fiat_Regata Şurada anlatıyor,. Regeta önden çekişli daha yeni bir araç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) alınır bütçe kadarı yenilenir güzelce keyif alınır, ben 131 alırdım,yenileme masrafı aynı olur motoru da 1.6//M power oynamaya hazır olur. 17 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Evren Erakçora yazdı: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fiat_Regata Şurada anlatıyor,. Regeta önden çekişli daha yeni bir araç. Hocam 131in devamı işte regata da bende bunu diyorum. https://tr.wikipedia.org/wiki/Fiat_131 Fiat 131 ("Mirafiori" olarak da bilinir) İtalyan araba imalatçısı Fiat tarafından 1974-1984 yılları arasında üretilen küçük/orta boy aile arabasıdır. İlk defa Kasım 1974 Torino Otomobil Fuarı'da sergilenmiştir. Fiat'ın bu modeli Türkiye pazarında Murat 131, İspanya'da Seat 131, Amerika'da Fiat Brava olarak bilinir. Fiat 131, kendisinin yerine gelen Fiat Ritmo'nun sedan sürümü Fiat Regata'nın yanı sıra Şahin, Doğan ve Kartal modellerinin de öncüsüdür ve üretimi Türkiye'de 1987 yılı sonuna kadar devam etmiştir. Yani diyorsunuz ya tr de 131 in şaenin üzerine regataya benzettiler, bende aslında zaten regata da 131in devamı demiştim. İlkay Başaran yazdı: Araştırsak regata da 131dir zaten. Halef selef Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: sedici Bu bi yerden tanıdık geliyor ama bana 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 92model şahin vardı bizde , ruhsata falan murat 131 şahin yazardı:) Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Evren Erakçora yazdı: 92model şahin vardı bizde , ruhsata falan murat 131 şahin yazardı:) Lada vardı bizde. 80 cc 1462 hp yazıyordu 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İlkay Başaran yazdı: 80 cc 1462 hp Araçta denizaltı tertibatı vardır, 80 CC reaktörü çalıştırmak için. Sonra reaktör devralıyor. Hybrid ama Rus usulü. Ustası zor bulunur. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Lada vardı bizde. 80 cc 1462 hp yazıyordu Yok ben çocuktum o yıllarda ama arabanın murat 131 olduğunu anlamıştım. 17 saat önce tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Evren Erakçora yazdı: Yok ben çocuktum o yıllarda ama arabanın murat 131 olduğunu anlamıştım. Bizimki tamamen daktilo hatası. Nette vardı ya dini:para gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce dede arabası alınır. kaçmaz. uzulüne göre kullanılırsa tehlikeli olmaz. Ancak evdeki tek araç olmaz. İlkay Başaran yazdı: Buna da benzer o araba 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Maserati Ghibli. Lancia delta da benzer tasarımdı. İtalyanlar çok iyiydi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts