Numan Bozkurt Perşembe 21:27 Paylaş Perşembe 21:27 Selamünaleyküm Öncelikle cümleten piyasa arabası olarak Birakabilcegimiz Az da Nostalji katabilcegimiz bir araba belirledik Dedem de Var 20 senedir Kullaniyor Hala Diri Durumda Araç Sizlerin Tavsiyesi uzerine eger Uyarsa banada Almayi düşünüyorum Dedemden İzmir Piyasasini Şenlendiricek Bir Araç Olurmu Sizce Fazla sorun ve Parça Mekanik gibi Sorunlar Açarmı Sizlerin Görüşlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 21:43 Paylaş Perşembe 21:43 izmirde alınır. otobana çok çıkmazsanız tehlike de pek yaratmaz. Dedenin arabası zaten bırakılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 05:00 Paylaş Dün saat 05:00 Mekanikten arızadan yana can sıkıcı problem yaratmazlar bence. Nihayetinde bu araçlarla ustalaştı çoğu çırak. Aksam da basit. Her türlü yürür ancak dikkatli olmalı, malum yaş var, metal yorgunluğu var. Piyasa şenlenir mi bilmem ama baba dede arabasını alıp kenarda bekletirdim. Yarın bir gün taraflar rahmet olunca o araçlar çok kıymete biner. Keşke benim babamın 95/2 Vectra A GT'sini bulabilsem, şu gün alırım. 2009'da 11.000 liraya satmıştık. Gerçi apaçiler kesin modifiye ile içine etmişlerdir. Bulan haber versin: -46 ET 826-. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 05:05 Paylaş Dün saat 05:05 Bende kullanmıştım açık mavi bir Serçe zamanında benim orta direkler bir süre sonra tavan bağlantı yerlerinden kırıldı bildiğiniz kırılmıştı oraları biraz esnemeden ötürü zamanla çatlayarak ilerliyormuş, kaynak yaptırmıştım. Daha sonra orduda bir astsubay abimiz, kalbüratör oraya bir parça takmış ve araç biraz daha seri hale gelmişti.. neydi bilmiyorum üstünden sanırım 13-14 sene geçti... Ama çok eğlenceli bir araçtı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 05:51 Paylaş Dün saat 05:51 Eski babam zamanı chevrolet ile yeni nesil chevrolet çarpıştırılmasını izledim. Çelik ile güçlendirilmiş araçlarla karıştıkları kazada çok fazla hasar alıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Piyasayı şenlendirir mi yada beklentiniz nedir bilmem. Orijinal haline sadık bir şekilde tutacaksanız nostaljik olarak keyif verir. Yakın dönemde T Murat 131 almıştık abimle beraber tofaş serisi trafikte her ne kadar klasik amaçlı binmek isteseniz de bence toplumun belirli kesimi tarafından trafikte hor görülüyor. Sonrasında Nova aldım onda böyle bir algı yoktu. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Eski babam zamanı chevrolet ile yeni nesil chevrolet çarpıştırılmasını izledim. Çelik ile güçlendirilmiş araçlarla karıştıkları kazada çok fazla hasar alıyorlar. Direkt yumurta misali katlanıyorlar. Araçların ebatlarında ve regülasyonların getirdiği sağlamlıkta ciddi artış var. Klasik bir araba ile kaza yapmak istemezdim. O 66 model Mersolar var üstü açık efsane tasarımlardan. Haftasonu gezmesi diye yanlışlıkla bir takla atsan o saniye tostsun. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Alınır hatta kendim de almayı planlıyorum. Vişne çürüğü rengine boya. Mangels Jant. İç kısımda orjinale yakın döşeme. Krom aynalar. Ön tampon altına hella sis... Motor için ayrı düşüncelerim var. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Burak Kuşçu yazdı: Piyasayı şenlendirir mi yada beklentiniz nedir bilmem. Orijinal haline sadık bir şekilde tutacaksanız nostaljik olarak keyif verir. Yakın dönemde T Murat 131 almıştık abimle beraber tofaş serisi trafikte her ne kadar klasik amaçlı binmek isteseniz de bence toplumun belirli kesimi tarafından trafikte hor görülüyor. Sonrasında Nova aldım onda böyle bir algı yoktu. çünkü tofaş klasik otmobil değil. zamanının en ucuz arabası. orijinal italyan modellerinden devşirme. gerçek fiat bile değil. dededen kalma ise, manevi değerinden ötürü bence tutulabilir. yoksa nefis ötv indirimi yaptırır zamanı geldiğinde. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Bakarken yürüyen motor dışında kasanın düzgünlüğü önemli. Çürüksüz ya da minimum çürük olması önemli. 100 liraya aldık arkadaşa. Kasa düzgündü. Şaftta yürüyende biraz sıkıntıları varmış motorda da lpg beyni ıvır zıvır değişti. 20 lira harcadı şimdi her yere gidiyor şehir içi dışı. Diğer tofaş serileri gibi direksiyonu sert değildir binilir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tamer Topaç yazdı: @Mustafa Tüfekçi Ben anlayamadım dededen miras bir araç mi var , yoksa dedemde vardı ben de bı tane daha mi almak istiyorum diyorsunuz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Doğan Arşiray yazdı: çünkü tofaş klasik otmobil değil. zamanının en ucuz arabası. orijinal italyan modellerinden devşirme. gerçek fiat bile değil. dededen kalma ise, manevi değerinden ötürü bence tutulabilir. yoksa nefis ötv indirimi yaptırır zamanı geldiğinde. 131 den sonraki kasa aslında fiat regatanın biraz değiştirilmişi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Parçası bulunur ucuz, etiketci olucam dersen aksesuar var, klasik toplucan dersen 124 parçası uydurulur, Serçe nin özelliği ne bir 124 ne bir tam kuş serisi. Aks bilyasi misal şahin bilyasi verirler ama iç bilyasi farkılidir zırt pırt porya bilyasi dağıtır. O yüzden iş bilen parçacı rulmanci bilir farkı 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Doğan Arşiray yazdı: çünkü tofaş klasik otmobil değil. zamanının en ucuz arabası. orijinal italyan modellerinden devşirme. gerçek fiat bile değil. dededen kalma ise, manevi değerinden ötürü bence tutulabilir. yoksa nefis ötv indirimi yaptırır zamanı geldiğinde. 131 için konuşacak olursak ilk üretiminden bu yana 50 yılı devirmiş bir araba klasik otomobil tanımını fazlasıyla karşılıyor. Klasik sınıfına sokmamak kişisel görüşünüz olabilir. Ülkemizde üretilen modelleri dahil İtalyan tasarımı olup devşirilmemiştir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çürükleri dışında pek sorun çıkaracak yeri olacağını, sorun çıksa bile çözülmeyeceğini sanmıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: 131 den sonraki kasa aslında fiat regatanın biraz değiştirilmişi. regata başka bir araç aslında görünümü ona benziyor. SLXler bile aslında fiat 131. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Evren Erakçora yazdı: regata başka bir araç aslında görünümü ona benziyor. SLXler bile aslında fiat 131. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce yani, adamlar bize yıllarca o zaman bile 20 sene önceki modelleri itelediler. bir kişide sormadı ne yapıyorsunuz siz diye. çok kırgının yani onlarada. : P Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tek kapı 131 mirafori olsa da binsek yanına da sedicivalvole tipo şöyle 90 model kare farlı.. 2 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Sadece görünüm benziyor, yoksa alt yapı tamamen farklı, bizdeki SLX , fiat131. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Evren Erakçora yazdı: Sadece görünüm benziyor, yoksa alt yapı tamamen farklı, bizdeki SLX , fiat131. Araştırsak regata da 131dir zaten. Halef selef Yorum bağlantısı
Numan Bozkurt 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben anlayamadım dededen miras bir araç mi var , yoksa dedemde vardı ben de bı tane daha mi almak istiyorum diyorsunuz. Hocam Dedemde Var Benim araç onun Alicam İnş ondan arabayi hem Baya yaşlandı hem arabada fazla pek sürmüyor hem hatıra kalsın dedim Farklı bir şey yapmak istedim Yani anlayacağınız 16 saat önce tarihinde Numan Bozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Numan Bozkurt yazdı: Hocam Dedemde Var Benim araç onun Alicam İnş ondan arabayi hem Baya yaşlandı hem arabada fazla pek sürmüyor hem hatıra kalsın dedim Farklı bir şey yapmak istedim Yani anlayacağınız mutlaka al. bazı şeylerin değeri ölçülmez. birgün elektrikliye filan çevirirsin belki. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts