Tamer Topaç 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Sedan ile HB arasında, kasa harici ne gibi farklılıklar var? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Tamer Topaç yazdı: Sedan ile HB arasında, kasa harici ne gibi farklılıklar var? Yazılış farkı var. Hayırlı olsun aracınız. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Şubat Paylaş 27 Şubat İlkay Başaran yazdı: Yazılış Yazıldın hemen 1 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Tamer Topaç yazdı: Sedan ile HB arasında, kasa harici ne gibi farklılıklar var? Sedanlar yerli üretim, hb Ler ise İngiltere üretimi. Montaj daha düzgün. Bende ki sedan kasa da bile bir sürü montajdan kaynaklanan sorunlar ve trim sesi var. Servis ilgili ama sorunlarımı hep çözdü 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Serdar Göktaş yazdı: Sedanlar yerli üretim, hb Ler ise İngiltere üretimi. Montaj daha düzgün. Bende ki sedan kasa da bile bir sürü montajdan kaynaklanan sorunlar ve trim sesi var. Servis ilgili ama sorunlarımı hep çözdü Meşhur C sütunu sorunu vardı. 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Bende bu kasanın benzinli 182 hp olanlarına bakıyorum . Hayırlı olsun bu arada Bunun şanzımanı daha iyi , benzinlilerde 7 ileri cvt var. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Hayırlı olsun, Capon yapınca güzel yapıyor. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Tevfik Işık yazdı: Çok güzelmiş.... Çok teşekkürler Tevfik hocam.. Önder Özcan yazdı: 3 le falan kalkıyordur bu o zaman 7 ileri dct kalktığı an 2 ye atıyor, dur kalkta tam durmadan 1 e almıyor. Rampa dahil. Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Şanzıman-motor ikilisi yüzünden(özelikle şanzıman) benim de radarimdaydi sedanı ama daha geniş ve yüksek bişeyler alalım dedik ve 5008'de karar kıldık. Hocam 5008 ile civic arasında sanırım baya hacim farkı vardır. Tabi benim ki hb olduğu için bir nebze daha dar.. Hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullanın Emrah hocam.. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Sağolasın Evren hocam.. Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok teşekkürler Mahmut hocam.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Bu dizel araçla ilgili sıkıntısız olduğunu belirten yazılar okumuştum Evet Tansu hocam bir kaç sorun söylendi dpf vs ama genel anlamda sorun yok deniyor... CR-V de 120k kadar kullandık aynı 120 lik motoru ve gerçekten en ufak sorun yaşamadık. Şimdi 160 lığına geçtik yine sorunsuz.. Burak Kuşçu yazdı: Hayırlı olsun, Güzel günlerde kullanın kazasız belasız Amin Burak hocam sağolasın hepimiz inşallah.. Tamer Topaç yazdı: Sedan ile HB arasında, kasa harici ne gibi farklılıklar var? Hocam donanım olarak sedanlarda sunroof standart geliyor elegancelerde bunda standart değil. sedanlar Türk, hb ler İngiltere yapımı. Montaj olarak gerçekten pek trim sesi yok arabada sedanlarda çok duyuyorum. Dizel otomatikler makyajlı kasa ile beraber geldi zaten bu sebeple 2018 altı modellerden biraz farklı.. İlkay Başaran yazdı: Yazılış farkı var. Hayırlı olsun aracınız. hb lerde bagajda i-dtec yazmıyor aynen hocam.. Mert Üçkaleler yazdı: Bende bu kasanın benzinli 182 hp olanlarına bakıyorum . Hayırlı olsun bu arada Bunun şanzımanı daha iyi , benzinlilerde 7 ileri cvt var. Hocam 182 likleri sürdüm. Kesinlikle manuel bulursan al diyeceğim ama piyasa otomatik üstüne dönüyor. Şanzıman 182 nin önünde büyük engel olmuş. Tabi sen bilirsin. Kırmızı rengi favorim. Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun. Sağol Mehmet hocam.. Deniz Kom yazdı: Hayırlı olsun, Capon yapınca güzel yapıyor. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Güvendik bakalım Capona Ailemde zaten mevcutta CR-V dizel otomatik var kullanıyorum. Biraz da o bilgiyle hadi bakalım dedik.. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı uğurlu olsun 🧿 Çok teşekkürler Adnan hocam.. 4 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 27 Şubat Paylaş 27 Şubat (düzenlendi) Tayfun Aydın yazdı: Çok teşekkürler Tevfik hocam.. Hocam 5008 ile civic arasında sanırım baya hacim farkı vardır. Tabi benim ki hb olduğu için bir nebze daha dar.. Hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullanın Emrah hocam.. Sağolasın Evren hocam.. Çok teşekkürler Mahmut hocam.. Evet Tansu hocam bir kaç sorun söylendi dpf vs ama genel anlamda sorun yok deniyor... CR-V de 120k kadar kullandık aynı 120 lik motoru ve gerçekten en ufak sorun yaşamadık. Şimdi 160 lığına geçtik yine sorunsuz.. Amin Burak hocam sağolasın hepimiz inşallah.. Hocam donanım olarak sedanlarda sunroof standart geliyor elegancelerde bunda standart değil. sedanlar Türk, hb ler İngiltere yapımı. Montaj olarak gerçekten pek trim sesi yok arabada sedanlarda çok duyuyorum. Dizel otomatikler makyajlı kasa ile beraber geldi zaten bu sebeple 2018 altı modellerden biraz farklı.. hb lerde bagajda i-dtec yazmıyor aynen hocam.. Hocam 182 likleri sürdüm. Kesinlikle manuel bulursan al diyeceğim ama piyasa otomatik üstüne dönüyor. Şanzıman 182 nin önünde büyük engel olmuş. Tabi sen bilirsin. Kırmızı rengi favorim. Sağol Mehmet hocam.. Güvendik bakalım Capona Ailemde zaten mevcutta CR-V dizel otomatik var kullanıyorum. Biraz da o bilgiyle hadi bakalım dedik.. Çok teşekkürler Adnan hocam.. Çok teşekkürler,evet 5008 bayağı hacimli.Piyasa 3008 üzerinde dönüyor ama Mk4 Mondeo'dan sonra beni tatmin etmedi hacim olarak.5008, 2 çocuklu bir aile için daha işlevsel. 27 Şubat tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Şubat Paylaş 28 Şubat (düzenlendi) Hayırlı olsun. Şanzuman&motor tercihi ve Civic iyi bir seçim olmuş. Üstelik en mantıklı olan beyaz renk.Koyu renk cidden çok kir belli ediyor. FC5 güzel araç. Yolda güven verir virajda korkutmaz. Direksiyon hissiyatı güzeldir. FC5 Civicde yadırgadığım husus. Eski nesil Civiclerde arkada şaft tüneli yok rahatlıkla 3 kişi biniyor. Bir önceki FB7den daha uzun olan FC5 Civicde Honda neden şaft tüneli koymuş anlamıyorum. 28 Şubat tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Şanzuman&motor tercihi ve Civic iyi bir seçim olmuş. Üstelik en mantıklı olan beyaz renk.Koyu renk cidden çok kir belli ediyor. FC5 güzel araç. Yolda güven verir virajda korkutmaz. Direksiyon hissiyatı güzeldir. FC5 Civicde yadırgadığım husus. Eski nesil Civiclerde arkada şaft tüneli yok rahatlıkla 3 kişi biniyor. Bir önceki FB7den daha uzun olan FC5 Civicde Honda neden şaft tüneli koymuş anlamıyorum. 4 çeker bir modeli de vardır , arka çekiş için şaft tüneli gerekiyordur. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Hayırlı olsun güzel araç Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Şanzuman&motor tercihi ve Civic iyi bir seçim olmuş. Üstelik en mantıklı olan beyaz renk.Koyu renk cidden çok kir belli ediyor. FC5 güzel araç. Yolda güven verir virajda korkutmaz. Direksiyon hissiyatı güzeldir. FC5 Civicde yadırgadığım husus. Eski nesil Civiclerde arkada şaft tüneli yok rahatlıkla 3 kişi biniyor. Bir önceki FB7den daha uzun olan FC5 Civicde Honda neden şaft tüneli koymuş anlamıyorum. Hocam seçeneklerim arasında focus da vardı. 2019 model titanium ile pazarlık yaptık ancak bu zincir kırma muhabbeti biraz bana geri adım attırdı. Yoksa kasa olarak çok beğeniyorum. fc5 sedanlar sanırım bizimki ruhsatta fk kasa geçiyor. Dediğiniz gibi ilk yol deneyimlemelerim sizin söyledikleriniz ile uyumlu. Şimdilik güzel. 308 den sonra bana daha iyi geldi. Teşekkürler Evren Erakçora yazdı: 4 çeker bir modeli de vardır , arka çekiş için şaft tüneli gerekiyordur. Olabilir hocam. Memlekete malum her model gelmiyor.. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun güzel araç Allah kaza bela vermesin Çok teşekkürler Tamer hocam. Cümlemize inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts