Tayfun Aydın Çarşamba 21:52 Paylaş Çarşamba 21:52 Arkadaşlar merhabalar. 2015 Peugeot 308 dizel otomatik aracımı sattıktan sonra bana sorun çıkarmayacak, şanzımanı ve motoru kendini ispatlamış, hb olmak şartıyla dizel - otomatik bir araç lazımdı. Bu ihtiyacı aşağıda fotoğraflarını bırakacağım Honda ile tamamladık. Aracın geçmişi belli. Servis bakımlı. 56 bin km. de. 2018 model. 9 ileri zf şanzıman ve 120 beygirlik dizel motora sahip. Elegance paket. İngiltere üretimi bir araç. Aslında exclusive alacaktım hatta pazarlığını da bitirmiştim ancak sonradan eşimle maddi olarak çok açılmamaya karar verdik ve bunu aldık. Soru varsa alabilirim Şimdiden teşekkürler... 21 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Çarşamba 22:33 Paylaş Çarşamba 22:33 Hayırlı olsun, 308'e göre yalıtım ve malzeme kalitesi benzer mi? Fb7 kasa bu konularda zayıftı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 03:27 Paylaş Perşembe 03:27 Hayırlı olsun. Bu kasanın sedanı benim hoşuma gitmiyor hb daha göz alıcı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 04:24 Paylaş Perşembe 04:24 bence de hb kasa daha yakışıklı 👍 Hayırlı olsun kazasız belasız 🧿 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Perşembe 04:47 Paylaş Perşembe 04:47 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Forumda civicler çoğalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Perşembe 05:29 Paylaş Perşembe 05:29 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 05:33 Paylaş Perşembe 05:33 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, İngiltere üretimi maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 05:52 Paylaş Perşembe 05:52 hayırlı olsun Sanırım kronik olarak oksijen sensörü bozuluyor 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 06:03 Paylaş Perşembe 06:03 Guzel gunlerde saglikla kullanin, cok nefis gozukuyor 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Perşembe 06:06 Yazar Paylaş Perşembe 06:06 Süleyman Can yazdı: Hayırlı olsun, 308'e göre yalıtım ve malzeme kalitesi benzer mi? Fb7 kasa bu konularda zayıftı. Çok teşekkürler Süleyman hocam. Bana 308 den en az 2 gömlek yukarıda geldi öyle tarif edeyim. Astra H dan geçmiştim 308 e ve araç bana biraz hafif geliyordu. Güven problemi yaşamıştım. Ama civic bana tekrardan güven verdi. Yalıtım çok daha iyi hocam 308 e göre. Daha kemik bir araba. Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun. Bu kasanın sedanı benim hoşuma gitmiyor hb daha göz alıcı. Çok teşekkürler Metin hocam. Sedanlara göre farklılıklar çok. Sedanların güzelliği sunroof standart. Onun dışında bence de hb daha güzel. Alpay Sumer yazdı: bence de hb kasa daha yakışıklı 👍 Hayırlı olsun kazasız belasız 🧿 Sağolasın Alpay hocam Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Forumda civicler çoğalıyor. Amin hocam sağolasın cümlemize inşallah. Civic mantıklı araç ondandır Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Teşekkürler Fikri bey Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, İngiltere üretimi maşallah Teşekkürler Talha hocam. Ali Gülmez yazdı: hayırlı olsun Sanırım kronik olarak oksijen sensörü bozuluyor Sağol Ali hocam. Kronik olarak dpf filtresi çok söyleniyor. Onun dışında ufak tefek şeyler. Motor ve şanzımanla ilgili pek kronik duymadım. Ailemizde 2015 den beri CR-V de var yine dizel otomatik. Onda da karşılaşmadık kronik bir sorunla.. Gökhan Tuna yazdı: Guzel gunlerde saglikla kullanin, cok nefis gozukuyor Teşekkürler Gökhan hocam bizi de kandırdı görüntüsüyle Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Sağol Aydın hocam 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 06:28 Paylaş Perşembe 06:28 Hayırlı olsun, gülerek kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 06:31 Paylaş Perşembe 06:31 Hayırlı olsun. Şanzımanına bayıldım. 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan Perşembe 06:33 Paylaş Perşembe 06:33 Hayırlı olsun, kazasız cezasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Perşembe 07:08 Yazar Paylaş Perşembe 07:08 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, maşallah. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun, gülerek kullanın. Onur Doğan yazdı: Hayırlı olsun, kazasız cezasız kullanın İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız kullanın. Çok teşekkürler arkadaşlar. Hepimize kazasız belasız sürüşler.. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun. Şanzımanına bayıldım. Ali hocam aynen cvvt şanzıman değil zf şanzıman. Daha sağlam. 9 ileri. Aracı kasmıyor. Yakıt tasarrufu güzel. Bakalım inşallah anlatıldığı gibi çıkar Yorum bağlantısı
Önder Özcan Perşembe 07:27 Paylaş Perşembe 07:27 Tayfun Aydın yazdı: Çok teşekkürler arkadaşlar. Hepimize kazasız belasız sürüşler.. Ali hocam aynen cvvt şanzıman değil zf şanzıman. Daha sağlam. 9 ileri. Aracı kasmıyor. Yakıt tasarrufu güzel. Bakalım inşallah anlatıldığı gibi çıkar 3 le falan kalkıyordur bu o zaman 7 ileri dct kalktığı an 2 ye atıyor, dur kalkta tam durmadan 1 e almıyor. Rampa dahil. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Perşembe 07:54 Paylaş Perşembe 07:54 Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Şanzıman-motor ikilisi yüzünden(özelikle şanzıman) benim de radarimdaydi sedanı ama daha geniş ve yüksek bişeyler alalım dedik ve 5008'de karar kıldık. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 07:57 Paylaş Perşembe 07:57 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 08:37 Paylaş Perşembe 08:37 Hayırlı olsun. Bu dizel araçla ilgili sıkıntısız olduğunu belirten yazılar okumuştum 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu Perşembe 09:56 Paylaş Perşembe 09:56 Hayırlı olsun, Güzel günlerde kullanın kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts