Metin Akbal Perşembe 18:47 Paylaş Perşembe 18:47 Mustafa Karahan yazdı: Rezistans değişimine de 3000 TL diyorlar 😂 Parcacida 300 400 lira 😬 Değişimi kolay. Yorum bağlantısı
Deniz Kom Perşembe 18:57 Paylaş Perşembe 18:57 Şu servislerin fiyatlandırma politikalarına hayranım zaten. Ben el mecbur, kiracı olduğum ve sözleşmemde evin demirbaşlarında meydana gelecek arızaları servis onarımı yaptıracağım yazdığı için hanımın yağ sıçratarak yanmasına neden olduğu fırın rezistanslarını servise yeniletmiştim. Geçen sene 400 liralık sisteme 1800 lira para ödedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan Dün saat 05:26 Yazar Paylaş Dün saat 05:26 Metin Akbal yazdı: Parcacida 300 400 lira 😬 Değişimi kolay. Başka bir arıza olsa ellemeyim derim ama rezistans kolay. Fiyatlar da dediğiniz gibi 😊 ama servisde diyor ki diğer rezistanslar çabuk bozuluyor 😃 Deniz Kom yazdı: Şu servislerin fiyatlandırma politikalarına hayranım zaten. Ben el mecbur, kiracı olduğum ve sözleşmemde evin demirbaşlarında meydana gelecek arızaları servis onarımı yaptıracağım yazdığı için hanımın yağ sıçratarak yanmasına neden olduğu fırın rezistanslarını servise yeniletmiştim. Geçen sene 400 liralık sisteme 1800 lira para ödedim. Garantisi yoksa eğer ciddi rakamlara çıkıyor fiyatları. Garanti uzatmak en makul çözüm oluyor bu yüzden. Piyasada usta bulmak zor olunca da servisler bunu kendilerine hak görüyor Yorum bağlantısı
Deniz Kom 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mustafa Karahan yazdı: Garantisi yoksa eğer ciddi rakamlara çıkıyor fiyatları. Garanti uzatmak en makul çözüm oluyor bu yüzden. Piyasada usta bulmak zor olunca da servisler bunu kendilerine hak görüyor Haklısınız. Ben kendi aldığım tüm beyaz eşyaya maksimum garantileri yaptırmıştım. Gerçi onların da süresi doldu artık. Saçma ustalara para vereceğime kendim yapmaya çalışıyorum, yapamazsam işe yarar parçaları satıp cihazın yenisini alma yoluna gidiyorum artık. Ev sahibim evi hiç görmeden projeden almış. 3 sene de kiracı koymamış içine. Dolayısıyla evin arızaları, eşyaların garantileri falan hiç ilgilenmemiş. İlk ben oturdum. 2 senedir evin arızalarıyla uğraşıyorum. Emlak konut çok güzel bina yapmış ama alt yüklenici rezil bir işçilikle yapmış ince detayları. Mustafa Karahan yazdı: Başka bir arıza olsa ellemeyim derim ama rezistans kolay. Fiyatlar da dediğiniz gibi 😊 ama servisde diyor ki diğer rezistanslar çabuk bozuluyor 😃 Servise göre kendi satmadıkları her şey dandik Şu saçma akım korumalı prizlerden satmaya çalışıyorlardı. Bunu almazsanız garanti dışı kalır dediler, salla pati bir montaj yapıp makineleri dengeye almadan gittiler. Siz almadığımı not edin, ben siz çıktıktan sonra gereğini yapacağım zaten dedim. İlgili markanın Türkiye temsilciliğini aradım. 2 gün sonra aynı servis söylene söylene tekrar geldi, makinelerimin kurulumunu tamamladı, garantiyi başlattı ve gitti. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce @Deniz Kom Bende tüm eşyaları maksimum garanti ile aldım en ufak arızada aradım geldiler baktılar. Forum sağolsun bir çok konuda yardımcı oluyor. Herkes elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Forumdan da çok şey öğrenip uygulamışlığım vardır. Eski ev sıkıntı olduğu gibi bazen yeni bina yeni evde çok sıkıntılı olabiliyor. Özellikle bina boş ve ilk oturanlardan biriyseniz vay halinize 😊 Aynen bir ara akım korumalı priz çok popülerdi. Özellikle elektronik eşya alınca yanında hemen priz de satmaya çalışıyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Eveeet rezistans böyle çıktı. Sol taraftaki yer patlamış. Üzerine bir sürü şey yapışmış. Sökmek kolay oldu ama rezistans yuvasını temizlemek uğraştırdı biraz. Youtube da izlediğim videolardan makinayı test etmeyi de öğrendim. Rezistansı takınca test ettim şükür bir sorun çıkmadı. Yorum yapan herkese teşekkür ederim. 😊 4 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bu şekilde patlamış görünüyor. Kaçak akım neden atmamış garip? Geçmiş olsun ucuza mal olmuş ne güzel 👍 Yorum bağlantısı
Recommended Posts