Evren Erakçora Salı 16:34 Paylaş Salı 16:34 https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/reifentest/sommerreifen/225-40-r18/ Conti ve Bridgestone önde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:59 Paylaş Salı 16:59 genel tabloda ömüre de bakınca mişlen alırdım mesela yanlamak için de doublecoin ideal, hem bitmiyor hem de yol tutmuyor 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 17:05 Yazar Paylaş Salı 17:05 Orta sıralarda bulunan Falken, ülkemizde üretiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 17:58 Paylaş Salı 17:58 Evren Erakçora yazdı: Orta sıralarda bulunan Falken, ülkemizde üretiliyor. Bir dahakine düşünebilirim, Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 18:11 Yazar Paylaş Salı 18:11 Metin Uzunoğlu yazdı: Bir dahakine düşünebilirim, Teşekkürler. Biraz ucuz ve yerli diye Petlas Snowmaster 2 Sport aldım geçen sene. Epey sessiz. ıslak , kuru fena değil, karda zayıf olabilir onu deneyemedik. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 18:21 Paylaş Salı 18:21 Patlasın kışlığını kullanıp 3 sezon memnun olan duymadım. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 18:26 Yazar Paylaş Salı 18:26 Metin Uzunoğlu yazdı: Patlasın kışlığını kullanıp 3 sezon memnun olan duymadım. Lassayı 6,7 sene kullanmıştım, bakalım bu nasıl olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 08:01 Paylaş Çarşamba 08:01 Çağlar Bayur yazdı: genel tabloda ömüre de bakınca mişlen alırdım mesela yanlamak için de doublecoin ideal, hem bitmiyor hem de yol tutmuyor Goodyear almak daha mantıklı, ömür/fiyat oranları aynı ama sürüş güvenliği daha iyi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 09:30 Paylaş Çarşamba 09:30 Metin Uzunoğlu yazdı: Patlasın kışlığını kullanıp 3 sezon memnun olan duymadım. çatlıyor yandan zaten. kışlığı ise yazın epey iyi bir yaz lastiği.... 1 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Çarşamba 21:35 Paylaş Çarşamba 21:35 Potenza uzun süre kullanmıştım gerçekten şahane lastik. Pahalı ama güzeldi.. Yorum bağlantısı
Alp Özkök Perşembe 15:10 Paylaş Perşembe 15:10 Lassa Driveways Sport'u merak ediyordum açıkcası. Bu testte yok. Daha küçük ölçülerde üretilen, farklı desendeki Driveways'in test sonuçları çok kötü çıkmıştı daha önce. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 15:27 Yazar Paylaş Perşembe 15:27 Alp Özkök yazdı: Lassa Driveways Sport'u merak ediyordum açıkcası. Bu testte yok. Daha küçük ölçülerde üretilen, farklı desendeki Driveways'in test sonuçları çok kötü çıkmıştı daha önce. Sanırım İlk defa A ıslak zemin etiketi aldı Lassa, diğer serilerden daha iyi olacağını tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:33 Paylaş Perşembe 16:33 Evren Erakçora yazdı: Sanırım İlk defa A ıslak zemin etiketi aldı Lassa, diğer serilerden daha iyi olacağını tahmin ediyorum. lastiğin üstündeki etiketlere onayı kim veriyor? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 16:50 Yazar Paylaş Perşembe 16:50 Çağlar Bayur yazdı: lastiğin üstündeki etiketlere onayı kim veriyor? Test cihazlarıyla ölçülüyor , kendi ölçüyor ama hile olabilir mi onu bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:42 Paylaş Perşembe 17:42 Evren Erakçora yazdı: Test cihazlarıyla ölçülüyor , kendi ölçüyor ama hile olabilir mi onu bilemedim. o etiketi her firma kendisi onaylıyor. gerçekliğini teyit eden bir kuruluş yok Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 18:01 Yazar Paylaş Perşembe 18:01 Çağlar Bayur yazdı: o etiketi her firma kendisi onaylıyor. gerçekliğini teyit eden bir kuruluş yok Örnek makine abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts