Tansu Kalafatoğlu Salı 16:28 Paylaş Salı 16:28 Eski pasatçıların arabası olacakmış bu model önce mild hibrit e-tsi ile sonradan phev modelleriyle gelecekmiş. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 16:36 Paylaş Salı 16:36 Toyota olsa şanzıman oranlarına varana kadar yazard... Biri şanzıman dedi. 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 17:21 Paylaş Salı 17:21 Metin Akbal yazdı: şanzıman dedi. Trans falan bir şeydi o sanki ama 1 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 17:34 Yazar Paylaş Salı 17:34 Metin Akbal yazdı: Toyota olsa şanzıman oranlarına varana kadar yazard... Biri şanzıman dedi. tire falan koymuşum, sileyim onu. Fazla yüz vermeye gelmez Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 18:52 Paylaş Salı 18:52 Ü.Emre Kartal yazdı: Trans falan bir şeydi o sanki ama Bi de tramessi var ama konu dışı🍆 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Çarşamba 05:28 Paylaş Çarşamba 05:28 Vw araçları görünce hep böyle oluyorum aynı tasarım 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 06:32 Paylaş Çarşamba 06:32 Allspace ismiyle bir onceki kasa Tiguan'da Turkiye'de satilmisti; ancak bu modelde 7 koltuk opsiyonel sanirim.. Hala sinyal kolunda silecek ayarlari standart geliyor gene fotolardan gordugum kadariyla.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 08:18 Paylaş Çarşamba 08:18 Tiguan ile Toureg arasındaki boşluğu dolduracakmış. 2 litrelik versiyonu da gelecekmiş ama satar mı bilemedim.Phev %60 ötv imiş. Phev 19,7 kwh batarya diyor ama eski tür (li-nmc) pilmiş. Byd lfp getiriyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 08:38 Paylaş Çarşamba 08:38 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eski pasatçıların arabası olacakmış bu model 9 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Çarşamba 08:50 Paylaş Çarşamba 08:50 (düzenlendi) VAG grubunda markalar arasında ambem ve ufak detaylar değişiyor sadece, . Kodiaq ile aynı platform, logo VW olunca fiyat %30 artıyor. Çarşamba 08:52 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 08:57 Yazar Paylaş Çarşamba 08:57 Mahmut Yıldız yazdı: Tiguan ile Toureg arasındaki boşluğu dolduracakmış. 2 litrelik versiyonu da gelecekmiş ama satar mı bilemedim.Phev %60 ötv imiş. Phev 19,7 kwh batarya diyor ama eski tür (li-nmc) pilmiş. Byd lfp getiriyor. ben de bazı phev’lerin ötv teşvikinden faydalanacağını okumuştum Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 09:14 Paylaş Çarşamba 09:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben de bazı phev’lerin ötv teşvikinden faydalanacağını okumuştum Mg Hs phev 2,6 milyon, nasıl teşvikmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 09:18 Paylaş Çarşamba 09:18 bazı rakamlar vardır, o rakam gidip te bazı markaların bayisine verilmez yahu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 10:29 Yazar Paylaş Çarşamba 10:29 Mahmut Yıldız yazdı: Mg Hs phev 2,6 milyon, nasıl teşvikmiş çok güçlü o araba. O yüzden olabilir Ve çin’den gelenlere ek vergiler var 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Topçu Çarşamba 14:59 Paylaş Çarşamba 14:59 Şuan PHEV motorlu MG HS satışta değil, sadece 1.5 turbo benzinli motorla 2.025 bine satılıyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 15:01 Paylaş Çarşamba 15:01 Passat ile ne alaka? İsteyene SW si zaten var, Seneye ID7 nin fakir versionunu getireceklerdi galiba. Düşük güçlü olacağı için 2milyona falan satacaklardı. O hiç değilse sedan/liftback. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 12:24 Paylaş Perşembe 12:24 İbrahim Topçu yazdı: Şuan PHEV motorlu MG HS satışta değil, sadece 1.5 turbo benzinli motorla 2.025 bine satılıyor. Fiyat yüzünden çektiler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 13:13 Paylaş Perşembe 13:13 5 miyon dan aşağı vermezler dizelini. skoda kodiaq gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 13:40 Yazar Paylaş Perşembe 13:40 Mahmut Yıldız yazdı: Fiyat yüzünden çektiler. 1000 tane sattılar. Alanlar şimdi mutlu. Yarın? Parça servis kaza tamir. Soru işareti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts