Servet Aydın Pazar 22:24 Paylaş Pazar 22:24 Emmi'de bir araba var beğendiğim, param yok Bende araba var Emmi beğendi parası yok. Arabalar burada para yok, paramız yok ama arabaları takas edicez. Nasıl olcak? 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 04:34 Paylaş Pazartesi 04:34 emmi de olup senin beğendiğin araç düşün düşün ........işin 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 04:36 Paylaş Pazartesi 04:36 En iyisi anlık kredi çekip karşılıklı gönderim sonrası krediyi kapatmak 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazartesi 04:40 Paylaş Pazartesi 04:40 Sizin daha iyi bilmeniz lazım takas tukas işlerini para icat edilmeden önce işler böyle yürümüyor muydu?! 😁 10 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 05:29 Paylaş Pazartesi 05:29 Noterde senetle satış yaptık seçeneği yok mu? Yorum bağlantısı
Onur Doğan Pazartesi 05:40 Paylaş Pazartesi 05:40 Köksal Yılmaz yazdı: Noterde senetle satış yaptık seçeneği yok mu? Galeriler için mevcut dediler ama şahıs olarak olmuyor 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Pazartesi 05:40 Paylaş Pazartesi 05:40 Yeni araç sattığım için öğrendim. Hafta sonu olmasına rağmen noter, bir personele koymuş bu iş için 100 bin TL'sini noter elemanı alıcıdan satıcıya havale etti mi oluyormuş. Nitekim oldu. Geriye kalan kısmını adam bana başka iban dan gönderdi. Bütün mesele devletin bu satış işleminden alacağı 195 TL. için benim anladığım. Siz de 100 bin TL. gönderirsiniz güvenli ödeme sistemi ile birbirinize, olur biter. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 06:15 Paylaş Pazartesi 06:15 şimdi önce açıklayın bakalım kim ne alıyor, neyi satıyor, yok öyle takas tukas işleri öyle birinden alıp diğerine vermek de ne olaki sizin en az 4 lü komisyon kurmanız lazım kim kimden ne aldı belli olmaması lazım bu işe @Çağlar Bayur ve @Fatih Keskin karışmadan alım satım olmaz. siz bir daha düşünün başkan senin arabayı alsın, çağlar abi emminin arabayı alsın, sonra başkan senin arabayı emmiye satsın, çağlar abide emminin arabayı sana satsın. he bu arada biriniz arabası kalabilirsiniz arada arabanın biri başkasına satılmış olabilir olmaz öyle kimseden habersiz araç takasımı olurmuş bu işlemler SEDİCİ VE A3 üzerinden mi dönecek açıklayın çabuk kamuoyu haber bekliyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazartesi 06:17 Paylaş Pazartesi 06:17 Ayhan Asil yazdı: Yeni araç sattığım için öğrendim. Hafta sonu olmasına rağmen noter, bir personele koymuş bu iş için 100 bin TL'sini noter elemanı alıcıdan satıcıya havale etti mi oluyormuş. Nitekim oldu. Geriye kalan kısmını adam bana başka iban dan gönderdi. Bütün mesele devletin bu satış işleminden alacağı 195 TL. için benim anladığım. Siz de 100 bin TL. gönderirsiniz güvenli ödeme sistemi ile birbirinize, olur biter. noter evrakına satış bedeli tam yazılsında gerisi mühim değil abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 06:18 Paylaş Pazartesi 06:18 ikinci bir alternatif söyleyim mi arabaları değişin ama satış vermeyin eskiden böyle idi. alım satımda ne imiş bir araba en az 4 -5 el değiştirirdi. aracı üstüne almak isteyen adam arasın ki ruhsat sahibini bulacak Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazartesi 06:34 Paylaş Pazartesi 06:34 (düzenlendi) Araçları, alıcı ve satıcıyı, yanındakileri de arabalara doldur getir, Mangalın külü sırma saçlarına ulaşacak kadar yükseldiğinde, 2 de bufalo şeysi getir, aranızdaki akiti yaptıktan sonra fikrimi beyan ederim. Püff de. 😉 Seviyorum sizi, alan satan hayrını görsün. 🧿 Pazartesi 06:35 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Pazartesi 07:00 Paylaş Pazartesi 07:00 Servet Aydın yazdı: Emmi'de bir araba var beğendiğim, param yok Bende araba var Emmi beğendi parası yok. Arabalar burada para yok, paramız yok ama arabaları takas edicez. Nasıl olcak? Ben ikinizinkini de beğendim ama verecek bişeyim yok. Naapcaz? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:18 Paylaş Pazartesi 08:18 Mehmet Cihat yazdı: noter evrakına satış bedeli tam yazılsında gerisi mühim değil abi. yazamaz havale edilen 100 ise o yazılır, bu da bana biraz yasayı bükme gibi geldi, iyi değil Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 08:36 Yazar Paylaş Pazartesi 08:36 Hayrettin Bahadir yazdı: Ben ikinizinkini de beğendim ama verecek bişeyim yok. Naapcaz? Tam sırtını dayadığın dolabın üçüncü sırasını ver kafii. Anlamayanlat için isimler temsili. Araç alacak parası yok iki kişinin ve araçlarını takas edecekler. Şöyle imiş; Güvenli satış sistemi aktivasyonu için minimum tutar 1000-2000 bin neyse yatırılıyor. Ssitem açılıyor. Satışta ise senetli satış yapıldı deniyormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:39 Paylaş Pazartesi 08:39 Servet Aydın yazdı: Satışta ise senetli satış yapıldı deniyormuş ilk hafta vardı sonraki hafta yok dediler yine mi varmış Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya Pazartesi 08:58 Paylaş Pazartesi 08:58 aralık Çağlar Bayur yazdı: ilk hafta vardı sonraki hafta yok dediler yine mi varmış aralık ayında vardı, yaptık... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Pazartesi 10:41 Paylaş Pazartesi 10:41 İkinizde hesabıma 1000'er avro yatırıyorıp bana araçların satışı için vekalet çıkarıyorsunuz. Gerisini ben hallediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 10:50 Paylaş Pazartesi 10:50 Aynı 100 bin lirayı 10 sefer döndürseniz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:09 Paylaş Pazartesi 11:09 Mehmet Göktürk yazdı: Aynı 100 bin lirayı 10 sefer döndürseniz? istatistik olarak büyüdük deriz Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Pazartesi 13:14 Paylaş Pazartesi 13:14 Yazılabiliyor Çabi, Noter evrakındaki satış bedeli ile takas bank üzerinden geçecek meblağ ayrıca belirtiliyor. Noterde bana 1.000 TL yazabilirsiniz dedi takasbank kısmına. Takasbank EFT ücreti kesiyor bilginiz olsun Çağlar Bayur yazdı: yazamaz havale edilen 100 ise o yazılır, bu da bana biraz yasayı bükme gibi geldi, iyi değil Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazartesi 13:30 Paylaş Pazartesi 13:30 Niye uğraşıyorsunuz. 1 er ay, sırayla değişip binin. 1 1 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen Pazartesi 14:00 Paylaş Pazartesi 14:00 Senetle satış ibaresi artık olmuyor diye duydum ama Takasbank üzerinden 1.000 TL gibi sembolik bir rakam belirtilerek Güvenli Ödeme işlemleri başlatılıyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazartesi 15:07 Paylaş Pazartesi 15:07 Günlük %35 karşılığı işlemleri tamamlanmanız için ödünç para verecek tanıdıklarım var. 1 1 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 18:20 Yazar Paylaş Pazartesi 18:20 Selim Bilgin yazdı: Günlük %35 karşılığı işlemleri tamamlanmanız için ödünç para verecek tanıdıklarım var. Pilin bite işşallah Eyüp Çetin yazdı: Sizin daha iyi bilmeniz lazım takas tukas işlerini para icat edilmeden önce işler böyle yürümüyor muydu?! 😁 Kaşınma bebe Yorum bağlantısı
Recommended Posts