Ali Darbaz Salı 13:45 Paylaş Salı 13:45 Otokoç ikinci elde bir sürü cazip fiyata egea cross otomat ve bir sütü tourneo courier var Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 14:24 Paylaş Salı 14:24 Fikri Keleş yazdı: c 3 den hallice teklifim 350 mi yani? 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 17:14 Paylaş Salı 17:14 Fikri Keleş yazdı: A 3 ü ben alayım kurtarayım hocayı diyorum da,c 3 den hallice teklifim Bi de Face var ama orda ne ne satilan belli,ne filtre ne bisiy Aliden önce özelden bir teklif ysp biz görmesekte olur. Forum a3 eksiklerini kaldırmaz. 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Salı 17:23 Paylaş Salı 17:23 Metin Uzunoğlu yazdı: özelden Duyacagim sözü yüreğim kaldirmayabilir Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 18:14 Paylaş Salı 18:14 Fikri Keleş yazdı: Duyacagim sözü yüreğim kaldirmayabilir Sen üzecek söz söylemezsen Mehmet hocada söylemez, sonuçta teklif trinksata hocanın araç değerimi son %10 altını teklif et. Yapmsyın yahu yazacağınız fiyatı bilr bana yszdırdının Fikri hocam. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Salı 18:38 Paylaş Salı 18:38 Metin Uzunoğlu yazdı: Teşekkür ederim hocam hayirlisi olsun diyelim degerini bulur muhakkak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts