Mustafa Cerci Pazar 19:49 Paylaş Pazar 19:49 herkese Slm arkadaslar arac 2011 1.6L 105bg 245bin km de onden ufak bir darbe almis izgara kirilmis tampolda catlaklar var birazda saga dogru kaymis arka tampon degismis sag onden lokurtu geliyor arka bagaj disardan acilmiyor kumandali anahtari kayip etmisler bakimlarin nezaman ve neyin degistigi belli degil en son bakim 22bin km once yapilmis trigerin nezaman degistigi belli degil sorunda degil bu ay degistiririm birde icinde kopek beslemisler koltuklarin hali icler acisi 2500euro idi ilanda 2300 e anlastik birde on izgara almislar onu verdiler burda kanun ikinci el arac alim satiminda muayine 6 aydan fazla ise satici tekrar muayine yaptirmak zorundadir onuda ben yaptirayim dedim zaten onarmadan gecmezdi . benim aradas oldugundan gecmese bile geciriyoruz ve hayirli olsun dedik hayirlisi bugun temizligini yaptim yavas yavas toplayacagim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazar 20:48 Paylaş Pazar 20:48 Siz aldınız mı, alacak mısınız? Tam anlamadım. 3 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Pazartesi 06:09 Paylaş Pazartesi 06:09 Hayırlısı olsun. Biraz işi var. Bu işleri seven birisi olarak güzel, zevkli bir süreç sizi bekliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci Pazartesi 19:26 Yazar Paylaş Pazartesi 19:26 Sani Gerşon yazdı: Siz aldınız mı, alacak mısınız? Tam anlamadım. aslinda aldi baslik yaniltici olabilir Tevfik Işık yazdı: Hayırlısı olsun. Biraz işi var. Bu işleri seven birisi olarak güzel, zevkli bir süreç sizi bekliyor. tesekkurlar basladim yavas yavas parcalari siparis ettin netten glmesini bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 20:16 Paylaş Pazartesi 20:16 Hesaplı alındıysa ve elinizden iş geliyorsa alınır. Yoksa ustaları nazlı bunların. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts