İçeriğe Yönlendir

Google Yorumlarına Yasak

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Doğan Arşiray

yorum yapma demiyoruz, evde hobi için yap.

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Göktürk yazdı:

Çok komik olmuş. yorumların doğrulanması nedir? Kullanıcı doğrulanmış. Ayrıca seksen tane yorum sitesi var. yandex var? o var bu var..zomato var yemeksepeti var. facebook var. interneti kapatamazsınız. İnsanları susturamazsınız.  O zurna çalacak kardeşim. (zülkarneynin başında boynuzu var hikayesi, bulursam aşağı paylaşayım):

https://www.aydin24haber.com/zulkarneynin-iki-boynuzu-midasin-kulaklari-3635yy.htm

daha detay:  612078

Güzel hikayelermiş.

Bu arada zulkarneynin anlamı zaten iki boynuzun sahibi demek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

hoş olmaz kapanırsa, benim lokantanın 4.6 yıldız toplamda 90 yorum var, işletme profilini ben yönetiyorum. Müşterilerimizden güzel geri dönüş alıyoruz. Aylık ortalama 300 kişi google dan işyerine bakıyor. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Google bu durumu lehine değerlendirebilir, işletme hesabını mecburi tutar yorumları yönetsinler diye, hatta belki para bile alır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yorum da paralı olsun :) 

Parayı veren yorumlasın 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Parayı veren yorumlasın 

yok yok emmi bu işin sonu pek hayırlı gelmiyor bana

bu olaydan sonra sende bizden mesaj başı para istemeyeceksin dimi :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

Parayı veren yorumlasın 

çok saçma... bence vergi dairesine ödensin yorum parası."yorum hizmet bedeli" "yorum değerli nternet kullanım ücreti" "yorum trt payı" ayrıca ötv si de olmalı. olur bence böyle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Sanal alemde dönen video ve paylaşımları kontrol etsinler. 

''İlgilenmiyorum'' demekten gına geldi.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bu işin en oluru kullanıcının onaylı olması. Google kişi doğrulama ile bunu yapabilir 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

gagıl tv ler ne olacak gagıl kapanırsa

TV alınacaktı. Birden kaşıntım geçti :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

TV alınacaktı. Birden kaşıntım geçti :crazy:

andro candır

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu işin en oluru kullanıcının onaylı olması. Google kişi doğrulama ile bunu yapabilir 

Geo doğrulama ancak olur. Zor bir iş. devlet haklı bu istismar ediliyor ama kaldırarak da olmaz. yapay zeka ile bu kişinin sallama yorum yazdığı bulunabiliyor. setur için benzeri bir proje yaptık iki sene önce doğal dil işleme ile. otel yorumları hakkında. Öyel ağzına geleni söyleyince anlıyor sistem bu adam yalancı diyor tüm yorumlarını kayıt dışı bırakıyor. "trol detection" diyebiliriz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Geo doğrulama ancak olur. Zor bir iş. devlet haklı bu istismar ediliyor ama kaldırarak da olmaz. yapay zeka ile bu kişinin sallama yorum yazdığı bulunabiliyor. setur için benzeri bir proje yaptık iki sene önce doğal dil işleme ile. otel yorumları hakkında. Öyel ağzına geleni söyleyince anlıyor sistem bu adam yalancı diyor tüm yorumlarını kayıt dışı bırakıyor. "trol detection" diyebiliriz. 

bence kullanıcı 10 yoruma ulaşana kadar, kullanıcı değerlendirmesi etkilemesin. 

zaten mekan hakkında fikir sahibi olmak için en az 30-40 yorumu olan kişileri okuyordum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Google açıklama yaptı. Hizmet devam. Ama bizim yorumlarımızı başka sitelerde kullanılması yasak

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Google açıklama yaptı. Hizmet devam. Ama bizim yorumlarımızı başka sitelerde kullanılması yasak

ne demek o ?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ne demek o ?

o yorumları kendi sitesinde kullanıp satış yapmak gibi heralde

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o yorumları kendi sitesinde kullanıp satış yapmak gibi heralde

o yorumları biz müşteri olarak gagıldan aratıoz lem zaten

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

o yorumları biz müşteri olarak gagıldan aratıoz lem zaten

demekki bazıları o yorumların görselini veya görüntülü bağlantı linkini kendi sayfasında paylaşıyor. 

ee paylaştı da noluyor ne fark etti anlamadım. 

benim anladığım 30 milyon ceza google için para değil. Bu işten daha çok kazanıyor. Ödeyip devam diyor. Hatta buna dava açıp kazanabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...