Doğan Arşiray Pazar 20:33 Paylaş Pazar 20:33 yorum yapma demiyoruz, evde hobi için yap. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Pazar 20:49 Paylaş Pazar 20:49 Mehmet Göktürk yazdı: Çok komik olmuş. yorumların doğrulanması nedir? Kullanıcı doğrulanmış. Ayrıca seksen tane yorum sitesi var. yandex var? o var bu var..zomato var yemeksepeti var. facebook var. interneti kapatamazsınız. İnsanları susturamazsınız. O zurna çalacak kardeşim. (zülkarneynin başında boynuzu var hikayesi, bulursam aşağı paylaşayım): https://www.aydin24haber.com/zulkarneynin-iki-boynuzu-midasin-kulaklari-3635yy.htm daha detay: Güzel hikayelermiş. Bu arada zulkarneynin anlamı zaten iki boynuzun sahibi demek. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazar 21:54 Paylaş Pazar 21:54 hoş olmaz kapanırsa, benim lokantanın 4.6 yıldız toplamda 90 yorum var, işletme profilini ben yönetiyorum. Müşterilerimizden güzel geri dönüş alıyoruz. Aylık ortalama 300 kişi google dan işyerine bakıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Pazartesi 05:10 Paylaş Pazartesi 05:10 Google bu durumu lehine değerlendirebilir, işletme hesabını mecburi tutar yorumları yönetsinler diye, hatta belki para bile alır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 06:12 Paylaş Pazartesi 06:12 Yorum da paralı olsun Parayı veren yorumlasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 06:27 Paylaş Pazartesi 06:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Yorum da paralı olsun Parayı veren yorumlasın yok yok emmi bu işin sonu pek hayırlı gelmiyor bana bu olaydan sonra sende bizden mesaj başı para istemeyeceksin dimi 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 07:17 Paylaş Pazartesi 07:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Yorum da paralı olsun Parayı veren yorumlasın çok saçma... bence vergi dairesine ödensin yorum parası."yorum hizmet bedeli" "yorum değerli nternet kullanım ücreti" "yorum trt payı" ayrıca ötv si de olmalı. olur bence böyle. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 07:43 Paylaş Pazartesi 07:43 Sanal alemde dönen video ve paylaşımları kontrol etsinler. ''İlgilenmiyorum'' demekten gına geldi. 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 07:58 Yazar Paylaş Pazartesi 07:58 Bu işin en oluru kullanıcının onaylı olması. Google kişi doğrulama ile bunu yapabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:09 Paylaş Pazartesi 08:09 gagıl tv ler ne olacak gagıl kapanırsa Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 08:11 Paylaş Pazartesi 08:11 Çağlar Bayur yazdı: gagıl tv ler ne olacak gagıl kapanırsa TV alınacaktı. Birden kaşıntım geçti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:14 Paylaş Pazartesi 08:14 Tamer Topaç yazdı: TV alınacaktı. Birden kaşıntım geçti andro candır Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 10:53 Paylaş Pazartesi 10:53 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu işin en oluru kullanıcının onaylı olması. Google kişi doğrulama ile bunu yapabilir Geo doğrulama ancak olur. Zor bir iş. devlet haklı bu istismar ediliyor ama kaldırarak da olmaz. yapay zeka ile bu kişinin sallama yorum yazdığı bulunabiliyor. setur için benzeri bir proje yaptık iki sene önce doğal dil işleme ile. otel yorumları hakkında. Öyel ağzına geleni söyleyince anlıyor sistem bu adam yalancı diyor tüm yorumlarını kayıt dışı bırakıyor. "trol detection" diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 11:43 Yazar Paylaş Pazartesi 11:43 Mehmet Göktürk yazdı: Geo doğrulama ancak olur. Zor bir iş. devlet haklı bu istismar ediliyor ama kaldırarak da olmaz. yapay zeka ile bu kişinin sallama yorum yazdığı bulunabiliyor. setur için benzeri bir proje yaptık iki sene önce doğal dil işleme ile. otel yorumları hakkında. Öyel ağzına geleni söyleyince anlıyor sistem bu adam yalancı diyor tüm yorumlarını kayıt dışı bırakıyor. "trol detection" diyebiliriz. bence kullanıcı 10 yoruma ulaşana kadar, kullanıcı değerlendirmesi etkilemesin. zaten mekan hakkında fikir sahibi olmak için en az 30-40 yorumu olan kişileri okuyordum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 08:56 Yazar Paylaş Çarşamba 08:56 Google açıklama yaptı. Hizmet devam. Ama bizim yorumlarımızı başka sitelerde kullanılması yasak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 09:05 Paylaş Çarşamba 09:05 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Google açıklama yaptı. Hizmet devam. Ama bizim yorumlarımızı başka sitelerde kullanılması yasak ne demek o ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 10:32 Yazar Paylaş Çarşamba 10:32 Çağlar Bayur yazdı: ne demek o ? o yorumları kendi sitesinde kullanıp satış yapmak gibi heralde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 16:54 Paylaş Çarşamba 16:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o yorumları kendi sitesinde kullanıp satış yapmak gibi heralde o yorumları biz müşteri olarak gagıldan aratıoz lem zaten Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 17:07 Yazar Paylaş Çarşamba 17:07 Çağlar Bayur yazdı: o yorumları biz müşteri olarak gagıldan aratıoz lem zaten demekki bazıları o yorumların görselini veya görüntülü bağlantı linkini kendi sayfasında paylaşıyor. ee paylaştı da noluyor ne fark etti anlamadım. benim anladığım 30 milyon ceza google için para değil. Bu işten daha çok kazanıyor. Ödeyip devam diyor. Hatta buna dava açıp kazanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts