Fatih Karaa Dün saat 21:11 Paylaş Dün saat 21:11 Merhaba arkadaşlar 2.0 tdci aracımın 10bin bakımı geldi 280binde bosch hava, yağ ve polen filtresi değiştireceğim kendi başıma ilkkez. Yakıt filtresinden korktuğum için bir sonrakine bırakıyorum.İlk sorum liquy moly molygen yeşil yağ aldım 5w30 bunun yüksek km için uygun olmadığını söylediler inanmalımıyım. İkinci sorumda yağ filtresi sökmek için 27mm anahtar istiyor başka türlü nasıl söke bilirim? Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 21:30 Paylaş Dün saat 21:30 Filtre için basit yöntemler var Yağ km ve yaş farketmeksizin 5w30 kullanılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Koray Demir yazdı: Filtre için basit yöntemler var Yağ km ve yaş farketmeksizin 5w30 kullanılmalı. Hocam benim filtre böyle değil üstten plastik kapak var onu sökmem lazım. Filtre sökme aparatı elimde var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce yedek kapak temnin etmeden sökmeye kalmayın genelde ilk söken çatlatıyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yedek kapak temnin etmeden sökmeye kalmayın genelde ilk söken çatlatıyor Nasıl bir kapak abi o? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl bir kapak abi o? yuvarlak yağ filtresini tutan hazne Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Karaa yazdı: Hocam benim filtre böyle değil üstten plastik kapak var onu sökmem lazım. Filtre sökme aparatı elimde var. Alet edevatsız olmaz o kırılır. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yuvarlak yağ filtresini tutan hazne 280.000 km ye kadar birileri sökmüştür, ilk değildir Uygun lokma ile sökülse sorun olmaz, olmamalı. Madem ki bakım işlerine giriliyor bütçeye uygun bi lokma seti iyi olur, akmaz kokmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts