Kenan Yenici 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Merhaba 1 ay önce büyük bi hata yaparak 2005 model vw bora aldık hatadan kastım ustaya ekspere sokmadan aldık sanayi işleri oldu ustalar arabayı teslim ederken bu arabayı bi elektrikçiye göstermemi önerdiler götürdüm zaten göstergelerle ilgili sorunuda vardı elektrikçi arabaya baktı tesisat haşat durumda dedi minimum 35 bin lira masraf çıkardı dahada artabilir dedi ama bu götürdüğüm elektrikçi çokda iyi bir elektrikçi değil aldığım günden hemen sonra göstergeler yine gitti benim sorum şu arabanın komple tesisatını yenilemek tahmini nekadar tutar Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ankara'daymışsın. İvedikte serdar oto elektrik var. Genelde alman bakarlar işçilikleri de iyidir. Oraya aracı götürüp işlerini halledebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tesisat fiyatından ziyade garantili iş yapabilecek farklı bir usta bulmanız daha mantıklı. Çıkma veya orjinal sıfır tesisat arasında fiyat farkı yüksek olur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Gösterge sorunu nedir tam olarak? Tesisatta sorun olmaz kolay kolay. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Boranın tesisatı ellenmediyse sorun çıkarmaz yıllarca her tipini kullandım ben içinden geçip canını aldığımız bile oldu hiç bir elektronik sıkıntı çıkarmadı, çıkarmaz. Komple tesisatını yenileyemezsiniz alacağınız tesisat da çıkma olacak çünkü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce tesisat zamanla soyulur erir kısa devre yapabilir , daha önceden kurcalanmış mı? o kötü olur. Yorum bağlantısı
Kenan Yenici 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce evet tesisatla gereksiz oynamışlar motorun sağından solundan geçen kablolara dikkatli baktığımda ya açık bantlı değil ya kopuk yada bağlı olmadığını gördüm mesela bagajı açınca şok oldum lpg tesisatını adamlar zevkine koparmış arabada nekadar gaz var göremiyorum :/ bora otomatik malesef öyle denk geldi keşke manuel olsaydı şanzıman 4 vitese atmıyor arada sırada kafasına eserse atıyor yarın sabah kaput altının fotoğrafını eklerim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Kenan Yenici yazdı: evet tesisatla gereksiz oynamışlar motorun sağından solundan geçen kablolara dikkatli baktığımda ya açık bantlı değil ya kopuk yada bağlı olmadığını gördüm mesela bagajı açınca şok oldum lpg tesisatını adamlar zevkine koparmış arabada nekadar gaz var göremiyorum :/ bora otomatik malesef öyle denk geldi keşke manuel olsaydı şanzıman 4 vitese atmıyor arada sırada kafasına eserse atıyor yarın sabah kaput altının fotoğrafını eklerim Şanzıman 4 e atmiyorsa devir sensörü arızası. Vagcom a bağlanması gerek aracın. Eski Bora cıyım Yorum bağlantısı
Kenan Yenici 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Abi şöyle söyleyim araç beynine bağlandığımızda bütün arıza kodları yanıyor usta bana gösterirken arızaları aşağıya kaydırıyor kaydırıyor arıza bitmiyor birde araba 1.6 benzin 5100 devirde kesiciye giriyor.. Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce (düzenlendi) Bir arkadaşımın Bora aracında akıllı vida ile lpg selonoidini montaj yapmışlar vida arkasından geçen kablo demetine değince 3 ay uğraşmıştı(direksiyon arkasında kalan motor içi panel) 5 dakika önce tarihinde Sermet Gündoğdu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts