Evren Erakçora Cuma 19:44 Paylaş Cuma 19:44 https://www.thetirelab.com/autobild/summer/2025/225-40-r18/braking-distance/ Çinlilerde gelişme var ilk defa ilk beşte bir çinli lastik var. Petlas'da ilerleme var, kuru fren epey iyi. Daha da iyi olabilir tabii. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 20:16 Paylaş Cuma 20:16 Teslada hankook var şikayet edip duruyor mllet. biz henüz olumsuzluk yaşamadık. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cuma 20:21 Yazar Paylaş Cuma 20:21 Mehmet Göktürk yazdı: Teslada hankook var şikayet edip duruyor mllet. biz henüz olumsuzluk yaşamadık. Güçlü ve ağır bir araç ya hocam , lastikler çabuk aşınabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 21:04 Paylaş Cuma 21:04 Şikayet edenler gazlayıp viraj testi yapan beklentisi yüksek grup olabilir. Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:32 Paylaş Dün saat 06:32 Continental yok listede. Ben mi göremedim ? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 06:40 Yazar Paylaş Dün saat 06:40 Emin Önal yazdı: Continental yok listede. Ben mi göremedim ? 8.sırada. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 08:25 Yazar Paylaş Dün saat 08:25 Beşinci olan Linglon sitesi : https://en.linglong.cn/ Real Madrid sponsoruymuş. https://www.lastikcim.com.tr/marka/linglong/sport-master?page=2&srsltid=AfmBOopE4vy5UflIPv5RA-UsXQXu3P7pLMiu4wpTz_rKwQUwQ_vWNb_d&tyrePattern=sport-master fiyatlar uygun gibi , Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 09:35 Paylaş Dün saat 09:35 (düzenlendi) İlk sıradaki ıslakta 27.6 en son sıradaki 43.6 metrede duruyor. Lastiklerin hayati önemi bir kez daha ortaya çıktı. Dün saat 09:35 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 09:38 Yazar Paylaş Dün saat 09:38 Koray Demir yazdı: İlk sıradaki ıslakta 27.6 en son sıradaki 43.6 metrede duruyor. Lastiklerin hayati önemi bir kez daha ortaya çıktı. 10,15 sene evvel çinliler 60mde falan duroyordu, çok kötülerdi. İlerleme büyük, 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 11:36 Paylaş Dün saat 11:36 Evren Erakçora yazdı: 10,15 sene evvel çinliler 60mde falan duroyordu, çok kötülerdi. İlerleme büyük, Altmış çok feci rakam. Frene basınca araç hızlanıyor gibi olur. Halbuki hemen diplerinde örnek almaları gereken Japon ve Koreliler var. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Dün saat 11:57 Paylaş Dün saat 11:57 yazlık 2 kez turanza serisini hem focusta hem kangooda deneme fırsatım oldu sıralamada görmek güzel,özellikle ekonomide ilk sırada olması şaşırtıcı.... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 12:06 Yazar Paylaş Dün saat 12:06 Koray Demir yazdı: Altmış çok feci rakam. Frene basınca araç hızlanıyor gibi olur. Halbuki hemen diplerinde örnek almaları gereken Japon ve Koreliler var. Çok tehlikeli tabii, Conti durmuşken bunlar 50 km hızla falan devam etmiş oluyordu. Yorum bağlantısı
Hamit inan Dün saat 15:04 Paylaş Dün saat 15:04 Evren Erakçora yazdı: Petlas'da ilerleme Külliyen alevere dalavere. Bu testlere kandım aldım. Bir yerde bir fırıldak var petlasta Yorum bağlantısı
Emrah Altun Dün saat 15:05 Paylaş Dün saat 15:05 Falken Ziex ZE320 yine ilk 10!a girmeyi başarmış. Son 3 lastiğim bundandı. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 15:12 Yazar Paylaş Dün saat 15:12 Hamit inan yazdı: Külliyen alevere dalavere. Bu testlere kandım aldım. Bir yerde bir fırıldak var petlasta Üretim standartı mı düşük acaba, bazısı iyi bazısı kötü mü acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Dün saat 15:47 Paylaş Dün saat 15:47 Goodyear Efficient Grip Performance 2 yi göremedim 🤔 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Goodyear Efficient Grip Performance 2 yi göremedim 🤔 Yüksek performans serisi F1 var listede hocam. Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Üretim standartı mı düşük acaba, bazısı iyi bazısı kötü mü acaba? Bir onceki sene testte conti ile arasında iki kat fren mesafesi farkı vardı. Benim baktığımda ise 1-2 MT falandı. Birebir testteki modeli aldım. Çıkan lastiklerim beş yaşında idi yeni taktiğim petlastan güzel yol tutuyordu. Ayrıca yanaklarında da bir gariplik var. Yol çizgisine değip çıkar iken araba savruluyor resmen. Ciddi ciddi teste özel bir lastik gönderdiklerini düşünüyorum yada başka bir film var olayda 6 saat önce tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Hamit inan yazdı: Bir onceki sene testte conti ile arasında iki kat fren mesafesi farkı vardı. Benim baktığımda ise 1-2 MT falandı. Birebir testteki modeli aldım. Çıkan lastiklerim beş yaşında idi yeni taktiğim petlastan güzel yol tutuyordu. Ayrıca yanaklarında da bir gariplik var. Yol çizgisine değip çıkar iken araba savruluyor resmen. Ciddi ciddi teste özel bir lastik gönderdiklerini düşünüyorum yada başka bir film var olayda Testte Petlas ın sadece frenini ölçmüşler, belki direksiyon hissi ve viraj alma konusunda zayıf olabilir, yanak zayıf olabilir. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Teslada hankook var şikayet edip duruyor mllet. biz henüz olumsuzluk yaşamadık. Benimkiler de Hankook. Ben de bir olumsuzluk görmedim. Gerçi şimdi kışlıklar takılı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts