İçeriğe Yönlendir

2025 Autobild Büyük Yaz Lastikleri Testi

Evren Erakçora

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Teslada hankook var şikayet edip duruyor mllet. biz henüz olumsuzluk yaşamadık. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mehmet Göktürk yazdı:

Güçlü ve ağır bir araç ya hocam , lastikler çabuk aşınabilir. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Şikayet edenler gazlayıp viraj testi yapan beklentisi yüksek grup olabilir.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Emin Önal yazdı:

Continental yok listede. Ben mi göremedim ?

8.sırada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

İlk sıradaki ıslakta 27.6 en son sıradaki 43.6 metrede duruyor. Lastiklerin hayati önemi bir kez daha ortaya çıktı.

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Koray Demir yazdı:

İlk sıradaki ıslakta 27.6 en son sıradaki 43.6 metrede duruyor. Lastiklerin hayati önemi bir kez daha ortaya çıktı.

10,15 sene evvel çinliler 60mde falan duroyordu, çok kötülerdi. İlerleme büyük,

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Evren Erakçora yazdı:

10,15 sene evvel çinliler 60mde falan duroyordu, çok kötülerdi. İlerleme büyük,

Altmış çok feci rakam. Frene basınca araç hızlanıyor gibi olur. Halbuki hemen diplerinde örnek almaları gereken Japon ve Koreliler var.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

yazlık 2 kez turanza serisini hem focusta hem kangooda deneme fırsatım oldu sıralamada görmek güzel,özellikle ekonomide ilk sırada olması şaşırtıcı....

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Koray Demir yazdı:

Altmış çok feci rakam. Frene basınca araç hızlanıyor gibi olur. Halbuki hemen diplerinde örnek almaları gereken Japon ve Koreliler var.  

Çok tehlikeli tabii, Conti durmuşken bunlar 50 km hızla falan devam etmiş oluyordu. 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Evren Erakçora yazdı:

Petlas'da ilerleme

Külliyen alevere dalavere. Bu testlere kandım aldım. Bir yerde bir fırıldak var petlasta

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Falken Ziex ZE320 yine ilk 10!a girmeyi başarmış. Son 3 lastiğim bundandı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Hamit inan yazdı:

Külliyen alevere dalavere. Bu testlere kandım aldım. Bir yerde bir fırıldak var petlasta

Üretim standartı mı düşük acaba, bazısı iyi bazısı kötü mü acaba?

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Goodyear Efficient Grip Performance 2 yi göremedim 🤔

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Goodyear Efficient Grip Performance 2 yi göremedim 🤔

Yüksek performans serisi F1 var listede hocam. 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Üretim standartı mı düşük acaba, bazısı iyi bazısı kötü mü acaba?

Bir onceki sene testte conti ile arasında iki kat fren mesafesi farkı vardı. Benim baktığımda ise 1-2 MT falandı. Birebir testteki modeli aldım. Çıkan lastiklerim beş yaşında idi yeni taktiğim petlastan güzel yol tutuyordu. Ayrıca yanaklarında da bir gariplik var. Yol çizgisine değip çıkar iken araba savruluyor resmen. 

Ciddi ciddi teste özel bir lastik gönderdiklerini düşünüyorum yada başka bir film var olayda

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Hamit inan yazdı:

Bir onceki sene testte conti ile arasında iki kat fren mesafesi farkı vardı. Benim baktığımda ise 1-2 MT falandı. Birebir testteki modeli aldım. Çıkan lastiklerim beş yaşında idi yeni taktiğim petlastan güzel yol tutuyordu. Ayrıca yanaklarında da bir gariplik var. Yol çizgisine değip çıkar iken araba savruluyor resmen. 

Ciddi ciddi teste özel bir lastik gönderdiklerini düşünüyorum yada başka bir film var olayda

Testte Petlas ın sadece frenini ölçmüşler, belki direksiyon hissi ve viraj alma konusunda zayıf olabilir, yanak zayıf olabilir.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Mehmet Göktürk yazdı:

Benimkiler de Hankook. Ben de bir olumsuzluk görmedim. Gerçi şimdi kışlıklar takılı. :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...