murat can çömüz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Merhabalar. 2003 model 2.0 dizel mondeoma bugün sıfır R01001D Kodlu bir takım enjektör taktık. Matot filtresi değişti. Yakıtın havasını almamıza rağmen aracı çalıştıramıyoruz. Krank devir sensörünü görüyor. Enjektörlere mazotta geliyor. Dışarıdan bir pompacı enjektörlerin kitlenmiş olabileceğini makineye bağlayıp düzeltebileceklerini söyledi. Sıfır enjektörlerin kitlenme ihtimali var mıdır Yorum bağlantısı
Deniz Kom 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Enjektörleri beyin görüyor mu? Uygun şekilde tanıtıldı mı acaba? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Buji takar gibi enjektör takılmaz. Hele de konu MK 3 ise, anlamıyorsa bulaşmasınlar. Yazık bu arabalar ne çekti. Delphi tezgahında kodların tanıtılması gerekiyor. Yoksa çalışsa da traktör gibi çalışır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Tamer Topaç yazdı: Buji takar gibi enjektör takılmaz. Hele de konu MK 3 ise, anlamıyorsa bulaşmasınlar. Yazık bu arabalar ne çekti. Delphi tezgahında kodların tanıtılması gerekiyor. Yoksa çalışsa da traktör gibi çalışır. vw ciler alışık adapte oluyorlar da ford cular çözemedi mk3 ü 1 Yorum bağlantısı
murat can çömüz 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Enjektörler kodlanmadı. Usta kodlama olmasada çalışması lazım diyor. Çözüm sağlayamadık. Aracı ankaraya götürmek için eski enjektörleri taktığımızda ise çok ciddi beyaz duman mevcut. Bugün başka bir ustaya bıraktım. Silindir kapağı yada contadan olabileceğini söyledi. 1 gün önce aracın soğutma sıvısını tamamlamıştık. bir gün sonra 5 lt daha antifriz aldı. Durumlar karışık anlayacağınız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Mk3 mondeo Enjektörler kodlanmadan çalışmaz.. kutusunda kodu varsa beyne tanıtılmadan çalışmaz. Ayrıca Mk3'ün havası da öyle kolay kolay alınmaz.. Bence forddan anlayan bir usta bulmalısınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat murat can çömüz yazdı: Enjektörler kodlanmadı. Usta kodlama olmasada çalışması lazım diyor. Çözüm sağlayamadık. Aracı ankaraya götürmek için eski enjektörleri taktığımızda ise çok ciddi beyaz duman mevcut. Bugün başka bir ustaya bıraktım. Silindir kapağı yada contadan olabileceğini söyledi. 1 gün önce aracın soğutma sıvısını tamamlamıştık. bir gün sonra 5 lt daha antifriz aldı. Durumlar karışık anlayacağınız Eski enjektörleri yeniden kodlatıp takın beyne tanıtın. söktkten sonra sırası karışmıştır. rast gele takılamaz. 1 numaraya hangi enjektör takıldı ise o enjektör beyne o numaraya işlenmelidir. Su işine bir şey diyemedim. yatan araba o kadar su eksiltmez.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Şubat Paylaş 25 Şubat murat can çömüz yazdı: çok ciddi beyaz duman mevcut. murat can çömüz yazdı: 1 gün önce aracın soğutma sıvısını tamamlamıştık. bir gün sonra 5 lt daha antifriz aldı. Conta mı yaktı bu araç ve silindirler su içinde olabilir mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Çağlar Bayur yazdı: enjektörleri kim neden nasıl değişti? su eksiltiyor diye enjektör mü deiğişti? çok karışıkmış Yorum bağlantısı
murat can çömüz 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Konuyu şöyle özetleyeyim. Aracımda siyah duman vardı. 1 takım sıfır enjektör aldık ve sağlıklı çalıştıramadık. Daha sonrasında eski enjektörlerini taktık araç çalışıyor, gaz yiyor bir problem yok ama bu sefer de çok ciddi bir beyaz duman atmaya başladı. Aracı o şekilde ustadan aldım. Başka bir özel ford servisine götürdüm. Orada da 1. enjektörü söküp baktıklarında pistonun tepesine su geldiğini gördüler. suyu çekip enjektörü yerine taktılar. Aracı yapamayacaklarını nazik bir dille anlattılar. Tekrar mondeo noktasında bilgili olan bir ustama aracı rica minnet çektim üst kapağı sökeceğiz. Conta yada üst kapak. sonrasında da yeni enjektörleri tekrar makineye bağlatıp açtıracağız. Kodlatıp takacağız. Bakalım zorlu bir süreç bizi bekliyor. Sizlere bir sorum olacak. Bizim Üst kapakların tamiri, kaynağı oluyor mu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat Paylaş 26 Şubat üst kapak rektifiye olur, onu rektifiyeci ölçer ve söyler, çatlak varsa tamiri zor Yorum bağlantısı
Recommended Posts