Oğuzkan Işık Cuma 09:23 Paylaş Cuma 09:23 Selçuk Bakış yazdı: sarıdır kesin Yok öyle değil Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 09:27 Paylaş Cuma 09:27 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: sarıdır kesin Önü mü? Riocular önü sarı arkası yeşil takılır genelde brezilye spek. İnfo girmeye geldim yanlış anlaşılacak diye Cuma 09:45 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 09:51 Paylaş Cuma 09:51 Oğuzkan Işık yazdı: Yok öyle değil böyle mi İlkay Başaran yazdı: Önü mü? Riocular önü sarı arkası yeşil takılır genelde brezilye spek. İnfo girmeye geldim yanlış anlaşılacak diye 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan Cuma 10:57 Paylaş Cuma 10:57 Yakın bi tanıdığımda var 2006 model ilandaki ile aynı kasa tamamen benzinli, aracından çok memnun ve çekiş sistemi de hafife alınacak gibi değil. Arazide AT lastik olmamasına rağmen çoğu yerde banamısın demiyor. Yakıtı ise ortalama 10-11 litrelerde şehir içi. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 11:32 Paylaş Cuma 11:32 İlkay Başaran yazdı: Önü mü? Riocular önü sarı arkası yeşil takılır genelde brezilye spek. İnfo girmeye geldim yanlış anlaşılacak diye Selçuk abim ünlüü bir Ankara sanatçısından bahsetti orada aslında. 2. İnfo. 2 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ Cuma 12:47 Yazar Paylaş Cuma 12:47 (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Selçuk abim ünlüü bir Ankara sanatçısından bahsetti orada aslında. 2. İnfo. Yahu arkadaşlar en temiz hislerimizle bir araba hakkında malumat istedik mevzu ne zaman ve nasıl dona, yelkene bağlandı Cuma 12:48 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 13:03 Paylaş Cuma 13:03 Sühan Bozdağ yazdı: Yahu arkadaşlar en temiz hislerimizle bir araba hakkında malumat istedik mevzu ne zaman ve nasıl dona, yelkene bağlandı Sadece ben bağlamadım niye sadece benim mesajımı alıntıladınız abi, diğer arkadaşlar küsebilir 1 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ Cuma 14:02 Yazar Paylaş Cuma 14:02 Oğuzkan Işık yazdı: Sadece ben bağlamadım niye sadece benim mesajımı alıntıladınız abi, diğer arkadaşlar küsebilir Don ihtiva eden son mesaj olduğundan öyle denk geldi demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts