Sühan Bozdağ Perşembe 10:37 Paylaş Perşembe 10:37 (düzenlendi) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-ikinci-sahibinden-1227364391/detay/ Herkese iyi forumlar. Şöyle bir araba gözüme kestirdim. Sizce alınır mı? Nelere dikkat etmek gerekir? Hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Perşembe 10:39 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök Perşembe 10:42 Paylaş Perşembe 10:42 500 600 lü rakamlara daha modelli araba bakardım yada illa o paralara benzer model yılı benzinli suv bakacam olsam honda crv vs bakardım bu kasa xtrail kullanan 2 arkadaşım var parça işi sıkıntı diyorlar 2 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu Perşembe 10:46 Paylaş Perşembe 10:46 Nissan yan sanayi yedek parça sevmez, bunu kullanıcıları da az çok bilir bu yüzden ben uzun süreli binicisinden alınmasını tavsiye ederdim. Bu arabada bunu karşılıyor diye düşünüyorum. Bir arkadaşım kullanıyor sanırım ailede ki toplam geçmişi 10 yılı aşkın gayet memnunlar, sadece 1 defa şanzıman sorunu yaşadılar onu da zorlanmadan yüksek olmayan bir maliyete çözdüler. 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ Perşembe 10:48 Yazar Paylaş Perşembe 10:48 Çağlar Bayur yazdı: benzinlisi mi varmış ilginç? lpg de hiç takılmamış. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 10:52 Paylaş Perşembe 10:52 yaklaşık iki ay kadar önce bir arkadaşım 2004 modelini aldı benzinli otomatik ilandaki km ler yakın. şimdilik memnun bir sıkıntısı yok diyor. yedek parça durumu nasıldır bilmiyorum ama kullandım konforlu bir araç yakıt olarak da lpg fena değil. yakıt sizin için önemli bir etken değil ise çok kullanılmayan bir araç ise o fiyatlara kia sorento da bakabilirsiniz. daha güçlü ve daha konforlu gelecektir. 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ Perşembe 10:54 Yazar Paylaş Perşembe 10:54 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yaklaşık iki ay kadar önce bir arkadaşım 2004 modelini aldı benzinli otomatik ilandaki km ler yakın. şimdilik memnun bir sıkıntısı yok diyor. yedek parça durumu nasıldır bilmiyorum ama kullandım konforlu bir araç yakıt olarak da lpg fena değil. yakıt sizin için önemli bir etken değil ise çok kullanılmayan bir araç ise o fiyatlara kia sorento da bakabilirsiniz. daha güçlü ve daha konforlu gelecektir. Yakıt önemli. Genelde uzun yol ve hafif arazide kullanacağım. Zaten bunu alacak olursam iyi bir lpg sistemi düşünürüm hemen. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Perşembe 11:26 Paylaş Perşembe 11:26 Baya baktım bunlara ben... İlan daki araba özelinde 15 lt lpg den aşağı yakmaz. Motor ve gövde yedek parçalarını bulmakta zorlanırsınız. Sürüşü keyifli araç. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 12:10 Paylaş Perşembe 12:10 Araç çok güzel görünüyor.. 1- çok yakacaktır, bunun hakkında bir veriye ulaşmaya çalış @Ali Darbaz bu aracın verilerini bulsana. 2- Bu kadar çok temizlenmiş araçlara temkinli yaklaşırım ben. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 12:13 Paylaş Perşembe 12:13 Sühan Bozdağ yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-ikinci-sahibinden-1227364391/detay/ Herkese iyi forumlar. Şöyle bir araba gözüme kestirdim. Sizce alınır mı? Nelere dikkat etmek gerekir? Hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. bundan sahip olmuştum 2 sene kadar. oksijen sensörü sorunu yaşamıştım 120 bin km de. bunun haricinde bir sorun yaşamadım. herhalde 30 bin km kadar binmişimdir. müthiş sessiz konforlu binek otomobil gibi yol tutup dönen bir arabadır. konforu harikadır. ancak motor ivmelenirken çok yetersiz. uzun yolda 7 litre yakıt yakar. çekiş sistemleri güzel çalışıyor orta difransiyel kilidi var. ancak çok deli kaabiliyeti yoktur. koltuk kılıfları çıkartılıp yıkanabilir. kocaman sunroofu vardır. sunroof camdır ve acaip ısınır içi. o nedenle sunroofa aynalı cam filmi yapmıştım. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yaklaşık iki ay kadar önce bir arkadaşım 2004 modelini aldı benzinli otomatik ilandaki km ler yakın. şimdilik memnun bir sıkıntısı yok diyor. yedek parça durumu nasıldır bilmiyorum ama kullandım konforlu bir araç yakıt olarak da lpg fena değil. yakıt sizin için önemli bir etken değil ise çok kullanılmayan bir araç ise o fiyatlara kia sorento da bakabilirsiniz. daha güçlü ve daha konforlu gelecektir. bu araç sorentodan çok daha konforludur uzun yolda. aynı dönemde e39 520 bmw vardı. bmw den daha yumşak ve sessiz idi o derece yani. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 12:36 Paylaş Perşembe 12:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Araç çok güzel görünüyor.. 1- çok yakacaktır, bunun hakkında bir veriye ulaşmaya çalış @Ali Darbaz bu aracın verilerini bulsana. 2- Bu kadar çok temizlenmiş araçlara temkinli yaklaşırım ben. Bu arabanın tüm servis el kitabcığı. Arıza ve giderme herşey var. https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/manuals/nissan-x-trail-model-t30-series-2003-2004-service-repair-manual.pdf 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 12:48 Paylaş Perşembe 12:48 Nissan X-Trail T30 kasa hakkında onarım yapan rusların sayfası. https://www.drive2.ru/experience/nissan/g1673#results 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 12:50 Paylaş Perşembe 12:50 Doğan Arşiray yazdı: bu araç sorentodan çok daha konforludur uzun yolda. aynı dönemde e39 520 bmw vardı. bmw den daha yumşak ve sessiz idi o derece yani. konfordan kasıt içeride bulunan zabazingolardan bahsetmiştim. dijital klima, elektrikli koltuk gibi oyuncaklar biraz daha fazla sorentoda. ses olarak sorento tam bir traktör ses çok güç olarak sorento çok farklı idi. ya arkadaşımın aracında bir sorun var yada benim eski sorento çok güçlü idi dizelin torku ön plana çıkıyor. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 13:30 Paylaş Perşembe 13:30 Sorento kullanıcısı olarak sorento bunlardan daha yakışıklı Yöneticimde vardı memnundu. Özellikle konsoldaki soğutmalar dikkatimi çekmişti. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Perşembe 16:18 Paylaş Perşembe 16:18 Arkadaşımın babasında var. 150 binde blok çatlattı şu anda tamirde. Ancak çatlak bakımdan çıktıktan sonra oldu. Küçük bir yerde ikamet ettikleri için bakım nasıl yapıldı bilemiyorum. Tahmini 20 senedir biniyorlar. 2. el daha 1-2 yaşında almışlardı.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 17:34 Paylaş Perşembe 17:34 nissan cok saglam benzinli motor yapar. kesin yanlis birsey yapmislardir. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 07:25 Paylaş Cuma 07:25 (düzenlendi) mümkün İlkay Başaran yazdı: Antifrizsiz dona maruz kalmıştır. Cuma 07:26 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:26 Paylaş Cuma 07:26 Doğan Arşiray yazdı: ben şahin don tavsiye ederim. Seher yıldızı da iyi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:30 Paylaş Cuma 07:30 Doğan Arşiray yazdı: tamda silmiştim sırrımız ortaya çıktı. MErak etme birşey olmaz. Şerit kavgası konusunda onlar. Onlar kavgaya devam ederken seher yıldızları, şahinler havalarda uçuştu heheeeeyt 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 08:57 Paylaş Cuma 08:57 İlkay Başaran yazdı: MErak etme birşey olmaz. Şerit kavgası konusunda onlar. Onlar kavgaya devam ederken seher yıldızları, şahinler havalarda uçuştu heheeeeyt Benim tutkularım var 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 09:06 Paylaş Cuma 09:06 Oğuzkan Işık yazdı: Benim tutkularım var Dmye gel yiğidim 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 09:17 Paylaş Cuma 09:17 Oğuzkan Işık yazdı: Benim tutkularım var sarıdır kesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts