İlkay Başaran Perşembe 16:45 Paylaş Perşembe 16:45 Mahmut Yıldız yazdı: Transit dayanıklı işte, illa detay yazdıracaksın Tamam. Ben aşiretim ford bayim var, sen reno express al bakalım bi deneyelim. Bu da diğer bakış açısı. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 17:09 Paylaş Perşembe 17:09 (düzenlendi) Eyüp Çetin yazdı: Urfadaki Renaultlar da Broadway. Yüzde yüz katılıyorum. Ek olarak ilginç bir şekilde Opel Astra eski kasalarda cayip tutuluyor. Ayrıca ana renk beyaz. Europalarda çok tutuluyor. Perşembe 17:15 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:13 Paylaş Perşembe 17:13 Kırsalda birde modası oluyor bunun. Burada sahil köylerinde beyaz duster ve kırmızı yamaha ybr her evde vardır. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Perşembe 17:34 Paylaş Perşembe 17:34 Mehmet Yeter yazdı: Yüzde yüz katılıyorum. Ek olarak ilginç bir şekilde Opel Astra eski kasalarda cayip tutuluyor. Ayrıca ana renk beyaz. Europalarda çok tutuluyor. Aynen Opel Astra'da çok var. Bir de beyaz olacak. Urfalılar beyaz araba seviyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 17:51 Paylaş Perşembe 17:51 Eyüp Çetin yazdı: Aynen Opel Astra'da çok var. Bir de beyaz olacak. Urfalılar beyaz araba seviyor. Güneş yanigindan dolayı, rengi farkli olan araçlar güneş yanığı varsa güneşin nereden doğdugunu tespit edebiliyorsun. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Perşembe 21:10 Paylaş Perşembe 21:10 Ford mu neredeki bu arabalar hep vw görüyorum 51 plakasında... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 13:34 Paylaş Cuma 13:34 Kemal Korkmaz yazdı: Ford mu neredeki bu arabalar hep vw görüyorum 51 plakasında... alsatçıdır Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 13:40 Yazar Paylaş Cuma 13:40 İzmirde volvo çok satıyor buraya not düşeyim. Bu harita böyle yapılmamalı aslında. Her marka için bir türkiye haritası yapılmalı renk tonlu. ayrı ayrı her marka için türkiye haritası. Eyyy tüik. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 14:35 Paylaş Cuma 14:35 Mehmet Göktürk yazdı: Eyyy tüik. Sen tuiki mi eleştirdin şimdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 14:40 Yazar Paylaş Cuma 14:40 Mehmet Ozyurek yazdı: Sen tuiki mi eleştirdin şimdi yok seslendim tuluat yaptım. verileri tablo olarak versin grafiği çizeriz. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 15:42 Paylaş Cuma 15:42 Mehmet Ozyurek yazdı: Sen tuiki mi eleştirdin şimdi Tüsiada atış serbest ama dimi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 15:44 Yazar Paylaş Cuma 15:44 İlkay Başaran yazdı: Tüsiada atış serbest ama dimi plaza bebeleri. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 15:49 Paylaş Cuma 15:49 İlkay Başaran yazdı: Tüsiada atış serbest ama dimi Artis artis konuşuyorlar. Kendilerini eski Türkiye'de zannediyorlar.. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts