Evren Erakçora Çarşamba 17:49 Paylaş Çarşamba 17:49 İlkay Başaran yazdı: Biz 18lerdeyken kar yağınca şahinle çıkar 1 depo benzini yerdik gezerken. Kış lastiği icad edilmemişti. Lastikler ince olduğu için mi hamurundan mı nedendir pek de kaymazdık , gezerdik normal. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:55 Paylaş Çarşamba 17:55 İlkay Başaran yazdı: Biz 18lerdeyken kar yağınca şahinle çıkar 1 depo benzini yerdik gezerken. Kış lastiği icad edilmemişti. nerede eski kauçuklar mirim, tüplü lastik desek lpg mi der zamane ustası o derece 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 17:56 Paylaş Çarşamba 17:56 Evren Erakçora yazdı: Lastikler ince olduğu için mi hamurundan mı nedendir pek de kaymazdık , gezerdik normal. Servet abi eski hamurlar kaliteli demişti ama arabalarda ne abs ne esp birşey yoktu. 4 cam manuel, sağ ayna yok falan.. balıkesirin yokuşlarını bilirsiniz gezmediğimiz yeri kalmazdı.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:59 Paylaş Çarşamba 17:59 lastik tabanı taş gibi olmazdı soğukta, hızlar da düşükü kalenderdik. basket takımı vardı neşeli sıvı imalatçısıın maykıl bjk stadında konser verirdi.... neyse... 3 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Çarşamba 18:12 Paylaş Çarşamba 18:12 Lastikler yumuşak, dar tabanlı ve sağlam dişli idi. Bence onun etkisi. Son 10-15 senede bile lastikler acayip değişti. 205 taban dar artık, profiller ince, performans lastikleri ön planda. Jetta'ya lastik alırken ben 205/55/16 lüks lastik sayılıyordu halen. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Çarşamba 18:23 Paylaş Çarşamba 18:23 Kış lastiği var diye de çok şey etmemek lazımmış,4 yıllık lastikler yeni yaz lastiğinini bile aratti bu akşam Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 18:48 Paylaş Çarşamba 18:48 İlkay Başaran yazdı: Buraya da gelse keşke en azından kaz dağlarına. Ali abi çıkartmaz ama arabayı pamukta bekletiyor. ah başım, evet hayatta çıkmam, tuz falanda atmışlardır şimdi, birde altını yıkamıyım arabanın biraz önce geldim bende, araba baktım dikkat buzlanma riski dedi zaten, oraya çıksam ne der kimbilir, benimkinde opsiyonel düzgün kullanmassan yerini beğenmezse, fırça atma özelliğide var, laf yemeyelim şimdi... 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 19:08 Paylaş Çarşamba 19:08 Ali Cihangiroğlu yazdı: ah başım, evet hayatta çıkmam, tuz falanda atmışlardır şimdi, birde altını yıkamıyım arabanın biraz önce geldim bende, araba baktım dikkat buzlanma riski dedi zaten, oraya çıksam ne der kimbilir, benimkinde opsiyonel düzgün kullanmassan yerini beğenmezse, fırça atma özelliğide var, laf yemeyelim şimdi... Geçenlerde kamyon tuz döküyordu, çok bol döküyorlar, kumla falan mı karıştırıyorlar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 19:24 Paylaş Çarşamba 19:24 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Geçenlerde kamyon tuz döküyordu, çok bol döküyorlar, kumla falan mı karıştırıyorlar evet, içine ince kırma taş koyuyolar, kumdan irice, canına okur arabanın, hele seren kamyona denk gelirsen sakın geçeyim deme, boyan delik deşik olur... Çarşamba 19:25 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 19:34 Paylaş Çarşamba 19:34 Ali Cihangiroğlu yazdı: evet, içine ince kırma taş koyuyolar, kumdan irice, canına okur arabanın, hele seren kamyona denk gelirsen sakın geçeyim deme, boyan delik deşik olur... Karlar geçtikten sonra altını bir yıkayayım arabanın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 19:57 Paylaş Çarşamba 19:57 kocaeli'nde 3 gün boyunca kış lastiği olmayan araçlar trafiğe çıkamayacakmış https://www.sozcu.com.tr/valilikten-aciklama-geldi-o-araclar-20-23-subat-ta-trafige-cikamayacak-p141053 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 20:22 Paylaş Çarşamba 20:22 Çağlar Bayur yazdı: bak şurdaki benim Son anda gördüm 😎😳 Şekerpınar da karyola yağıyordu 🫣 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 23:17 Paylaş Çarşamba 23:17 Selim Bilgin yazdı: Lütfen kar yağarken sol şeridi işgal etmeyelim. Teşekkürler. Kapıda iki tane 4x4 sol şerit için bekliyor ☕️ Kemal Korkmaz yazdı: Büyük aracı da göndermeyelim mi ? Sana yol dayanmaz gel Mehmet Ozyurek yazdı: Hasan'ın uyarılarını dikkate alın arkadaşlar.. Başıma iş açmayın Açıcaz! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 05:30 Paylaş Perşembe 05:30 Servet Aydın yazdı: Kapıda iki tane 4x4 sol şerit için bekliyor ☕️ birini biliyomda ikincisi ne Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 05:36 Paylaş Perşembe 05:36 Hamile ve engelli personellerimize evden çalışma uygulamasına geçtik. Sabah otopark çıkışı ve devamındaki rampa buz tutmuştu. Çekiş sistemi iyi çalışıyor. Sanırım iki çekerler kaldı. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 05:56 Paylaş Perşembe 05:56 dun gece ankara, heryerim agridi kar kuremekten. sabah oldu hala ayni belediye uyuyor. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 06:47 Paylaş Perşembe 06:47 Doğan Arşiray yazdı: dun gece ankara, heryerim agridi kar kuremekten. sabah oldu hala ayni belediye uyuyor. bu köşede ağacın arkasına saklanmış arkadaş için kar küremeye gerek yoktur ki o kendi yolu açamıyormu niye uğraşıyorsun (ReCAi) kendi yolunu açar he araca ulaşmak için ise naylon poşet en güzeli 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Perşembe 08:16 Yazar Paylaş Perşembe 08:16 Maksat belediyeye yardım olsun... 2 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 08:17 Paylaş Perşembe 08:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kocaeli'nde 3 gün boyunca kış lastiği olmayan araçlar trafiğe çıkamayacakmış https://www.sozcu.com.tr/valilikten-aciklama-geldi-o-araclar-20-23-subat-ta-trafige-cikamayacak-p141053 yaygınlaşması dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 09:30 Paylaş Perşembe 09:30 Çağlar Bayur yazdı: yaygınlaşması dileği ile İstanbul açıkladı.. yarın da tatil.. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu köşede ağacın arkasına saklanmış arkadaş için kar küremeye gerek yoktur ki o kendi yolu açamıyormu niye uğraşıyorsun (ReCAi) kendi yolunu açar he araca ulaşmak için ise naylon poşet en güzeli İyi fark ettin. JEEP G. CHEROKEE LAREDO 3.0 CRD Fatih Keskin iyi birlir bunları. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 09:58 Paylaş Perşembe 09:58 pirelli lastik taktım ona. gayet iyi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Perşembe 21:06 Paylaş Perşembe 21:06 Servet Aydın yazdı: ️ Sana yol dayanmaz gel Çorlu ya gönderdim Yorum bağlantısı
Recommended Posts