İçeriğe Yönlendir

İstanbula Kar Geliyor Geldi...

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Evren Erakçora
İlkay Başaran yazdı:

Biz 18lerdeyken kar yağınca şahinle çıkar 1 depo benzini yerdik gezerken. Kış lastiği icad edilmemişti.

Lastikler ince olduğu için mi hamurundan mı nedendir pek de kaymazdık , gezerdik normal. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Biz 18lerdeyken kar yağınca şahinle çıkar 1 depo benzini yerdik gezerken. Kış lastiği icad edilmemişti.

nerede eski kauçuklar mirim, tüplü lastik desek lpg mi der zamane ustası o derece

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Lastikler ince olduğu için mi hamurundan mı nedendir pek de kaymazdık , gezerdik normal. 

Servet abi eski hamurlar kaliteli demişti ama arabalarda ne abs ne esp birşey yoktu. 4 cam manuel, sağ ayna yok falan.. balıkesirin yokuşlarını bilirsiniz gezmediğimiz yeri kalmazdı..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lastik tabanı taş gibi olmazdı soğukta, hızlar da düşükü kalenderdik.  basket takımı vardı neşeli sıvı imalatçısıın

maykıl bjk stadında konser verirdi.... neyse...

• Beğen 3
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Lastikler yumuşak, dar tabanlı ve sağlam dişli idi. Bence onun etkisi.

Son 10-15 senede bile lastikler acayip değişti. 205 taban dar artık, profiller ince, performans lastikleri ön planda.

Jetta'ya lastik alırken ben 205/55/16 lüks lastik sayılıyordu halen.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Kış lastiği var diye de çok şey etmemek lazımmış,4 yıllık lastikler yeni yaz lastiğinini bile aratti bu akşam 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Buraya da gelse keşke en azından kaz dağlarına. Ali abi çıkartmaz ama arabayı pamukta bekletiyor.

ah başım, evet hayatta çıkmam, tuz falanda atmışlardır şimdi, birde altını yıkamıyım arabanın :D 

biraz önce geldim bende, araba baktım dikkat buzlanma riski dedi zaten, oraya çıksam ne der kimbilir, benimkinde opsiyonel düzgün kullanmassan yerini beğenmezse, fırça atma özelliğide var, laf yemeyelim şimdi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ah başım, evet hayatta çıkmam, tuz falanda atmışlardır şimdi, birde altını yıkamıyım arabanın :D 

biraz önce geldim bende, araba baktım dikkat buzlanma riski dedi zaten, oraya çıksam ne der kimbilir, benimkinde opsiyonel düzgün kullanmassan yerini beğenmezse, fırça atma özelliğide var, laf yemeyelim şimdi...

Geçenlerde kamyon tuz döküyordu, çok bol döküyorlar, kumla falan mı karıştırıyorlar

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Geçenlerde kamyon tuz döküyordu, çok bol döküyorlar, kumla falan mı karıştırıyorlar

evet, içine ince kırma taş koyuyolar, kumdan irice, canına okur arabanın, hele seren kamyona denk gelirsen sakın geçeyim deme, boyan delik deşik olur...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Cihangiroğlu yazdı:

evet, içine ince kırma taş koyuyolar, kumdan irice, canına okur arabanın, hele seren kamyona denk gelirsen sakın geçeyim deme, boyan delik deşik olur...

Karlar geçtikten sonra altını bir yıkayayım arabanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Çağlar Bayur yazdı:

bak şurdaki benim

Son anda gördüm 😎😳

Şekerpınar da karyola yağıyordu 🫣

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Selim Bilgin yazdı:

Lütfen kar yağarken sol şeridi işgal etmeyelim.

Teşekkürler.

Kapıda iki tane 4x4 sol şerit için bekliyor

Kemal Korkmaz yazdı:

Büyük aracı da göndermeyelim mi ?

Sana yol dayanmaz gel

Mehmet Ozyurek yazdı:

Hasan'ın uyarılarını dikkate alın arkadaşlar.. Başıma iş açmayın :)

Açıcaz!

:onder:

• Beğenme 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Servet Aydın yazdı:

Kapıda iki tane 4x4 sol şerit için bekliyor

birini biliyomda ikincisi ne 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Hamile ve engelli personellerimize evden çalışma uygulamasına geçtik. Sabah otopark çıkışı ve devamındaki rampa buz tutmuştu. Çekiş sistemi iyi çalışıyor. Sanırım iki çekerler kaldı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

dun gece ankara, heryerim agridi kar kuremekten. sabah oldu hala ayni belediye uyuyor.

IMG_20250219_222950.jpg

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

dun gece ankara, heryerim agridi kar kuremekten. sabah oldu hala ayni belediye uyuyor.

IMG_20250219_222950.jpg

bu köşede ağacın arkasına saklanmış arkadaş için kar küremeye gerek yoktur ki o kendi yolu açamıyormu niye uğraşıyorsun (ReCAi) kendi yolunu açar 

he araca ulaşmak için ise naylon poşet en güzeli :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Maksat belediyeye yardım olsun...

• Teşekkür 2
  • Mutlu 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

yaygınlaşması dileği ile

İstanbul açıkladı.. yarın da tatil.. 

Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

bu köşede ağacın arkasına saklanmış arkadaş için kar küremeye gerek yoktur ki o kendi yolu açamıyormu niye uğraşıyorsun (ReCAi) kendi yolunu açar 

he araca ulaşmak için ise naylon poşet en güzeli :) 

İyi fark ettin. 

JEEP G. CHEROKEE LAREDO 3.0 CRD

Fatih Keskin iyi birlir bunları. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
Servet Aydın yazdı:

Sana yol dayanmaz gel

Çorlu ya gönderdim 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

kar yağdı ama yollar açık yardırın :f1:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...