Alptuğ Özcan Çarşamba 11:47 Paylaş Çarşamba 11:47 Ankara eski Ankara değil, Kar göremedik bu sene 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Çarşamba 12:16 Paylaş Çarşamba 12:16 Beykoz tarafında sağlam yağış var YSS köprü yolu sıkıntılı olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:41 Paylaş Çarşamba 12:41 beykoz yazlık yer başakşehirden bildiriyorum Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 12:48 Paylaş Çarşamba 12:48 şimdi kuzey den geldim yoğun yağış var ama halkalı da sadece yağmur 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Çarşamba 13:40 Yazar Paylaş Çarşamba 13:40 Fatih Keskin yazdı: kuzey Kutup ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Çarşamba 14:04 Paylaş Çarşamba 14:04 Gepze de karla karışık kar var, yer yer keşişleme arada dikine poyraz kısmen de damar tuzlama var. Turbun büyüğü yarın geliyor, terbiyeli kelle paça gibi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 14:08 Paylaş Çarşamba 14:08 Balıkesir'de soğuk var, kar yok. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 14:13 Paylaş Çarşamba 14:13 Sivas merkez, karın sadece adı var, yağıyor ama kendi yok. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Çarşamba 14:37 Paylaş Çarşamba 14:37 Esenyurt, kar var, yerde tutma yok, trafik çooooookkkk... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 14:37 Paylaş Çarşamba 14:37 (düzenlendi) İşte İstanbul Ofisten 16.00 da çıktım, şu an saat 17.37 Karaköy Balat arası 1.5 saat Çarşamba 14:38 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 15:16 Paylaş Çarşamba 15:16 Hasan'ın uyarılarını dikkate alın arkadaşlar.. Başıma iş açmayın 1 11 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Çarşamba 15:36 Paylaş Çarşamba 15:36 Onca uyarıya rağmen Yazlık lastiklerle trafiğe çıkanlar can ve mal güvenliğine kastediyor. Bu şartlarda yazlıklarla yola çıkanlar idam edilmeli. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Çarşamba 16:03 Yazar Paylaş Çarşamba 16:03 İdam biraz ağır olurda. Aracını trafikten men edip, ehliyetini süresiz iptal etmek yeterli olur. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 16:07 Paylaş Çarşamba 16:07 Tevfik Işık yazdı: Onca uyarıya rağmen Yazlık lastiklerle trafiğe çıkanlar can ve mal güvenliğine kastediyor. Bu şartlarda yazlıklarla yola çıkanlar idam edilmeli. Yazlık lastikle tesla teslimatları devam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:19 Paylaş Çarşamba 16:19 instagram’dan inanılmaz bir kar yağışı pohpohlandı. Hatta isim yarışına girildi. Her geçen gün uyarılar azaldı. Ama medyada “yüzyılın karı” algısı kaldı. istanbul’un merkezinde aman aman kar yok. Belki cumartesi özellikle pazar günü yerlerde tutacak kar olabilir. ama çatalca, şile taraflarına epey yağacak Çom değil ama ufak bi bilinç durumu var. Yazlık lastiği olduğu için aracını bırakan tanıdıklarım var. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 16:25 Paylaş Çarşamba 16:25 İlkay Başaran yazdı: Buraya da gelse keşke en azından kaz dağlarına. Ali abi çıkartmaz ama arabayı pamukta bekletiyor. Über yağış lazım Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Çarşamba 16:30 Paylaş Çarşamba 16:30 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Yazlık lastikle tesla teslimatları devam Devam olsun. Ben sigorta şirketlerinin yerinde olsam kışın yazlık lastikle kaza yapanların hasarını ödemezdim. Çarşamba 16:31 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 16:42 Paylaş Çarşamba 16:42 Ali Darbaz yazdı: daha şimdi xxxx Hava yolları Tekniğe ait iki tane Dell notebookun anakartını değiştirdim. Ben reset mühendisi değilim. Gizlilik içeren foto paylaşma Ali, fotolaro sildim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 16:45 Paylaş Çarşamba 16:45 Hasan Karabekiroglu yazdı: İdam biraz ağır olurda. Aracını trafikten men edip, ehliyetini süresiz iptal etmek yeterli olur. Bence vatandaşlıktan da atılmalı. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 17:19 Paylaş Çarşamba 17:19 İlkay Başaran yazdı: Bence vatandaşlıktan da atılmalı. Bi de yağlı kızak hediye edip kutuplara yollayalım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 17:22 Paylaş Çarşamba 17:22 Kızı bu havada kurstan aldım, lastikler çok iyi tutuyor . Yolca çıkmadan evvel bu haldeydik. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 17:29 Paylaş Çarşamba 17:29 İlk arabamda bi cahillik edip Ankara’da karlı havada yazlık lastiklerle arkadaşımı Gölbaşındaki evine götürmüştüm. Sitenin içinde 20 cm donmuş kar üstünde şans eseri sıkıntı yaşamadan manevra yapıp geri çıkmıştım. Sonradan yaptığımın çok riskli olduğunu anladım. Hala daha hayret ederim orada nasıl girip çıkabildim diye. Bir de çocukken babamın R12 GTS(Kahverengi) ile karda sürüş keyfisi var ki çok güzel anılardır. O direksiyonun pamuk gibi yumuşaması ve el frenini çekerek okulun bahçesine arabayı park eden bir lise talebesi olmak.. Özlüyorum be 😃 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 17:29 Paylaş Çarşamba 17:29 Emre Şimşek yazdı: Bi de yağlı kızak hediye edip kutuplara yollayalım. Bi silkelenmedikleri kaldı artık en son kızaktan sonra olur. Malum kar olacak üst baş. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 17:30 Paylaş Çarşamba 17:30 İlkay Başaran yazdı: Bi silkelenmedikleri kaldı artık en son kızaktan sonra olur. Malum kar olacak üst baş. Kutup ayısına bırakalım bari o işi o silkeler 😂 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 17:31 Paylaş Çarşamba 17:31 Biz 18lerdeyken kar yağınca şahinle çıkar 1 depo benzini yerdik gezerken. Kış lastiği icad edilmemişti. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts