İçeriğe Yönlendir

Kablolu Araç Süpürgesi Tavsiyesi

Ali Memisoglu

Recommended Posts

Ali Memisoglu

Herkese merhaba, araç için süpürge bakıyorum, nette black decker önerilmiş daha çok, sizler hangilerini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz ?

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Ali Memisoglu yazdı:

Herkese merhaba, araç için süpürge bakıyorum, nette black decker önerilmiş daha çok, sizler hangilerini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz ?

Black and Decker kullanıyorum. Çok kuvvetli bir süpürge değil ama araba için yeterli. Süpürme ekipmanlarıyla beraber pratik bir kullanımı var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Memisoglu yazdı:

Eve kablosuz iyi bir süpürge alın. kısa ucu ile arabayı süpürün. normalde evde dursun. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Düşünürseniz bu Cuma geliyor.

image.png.d6226ef32aca8efd63a1819051a27ce9.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Ev tipi kablosuz süpürgeleri daha mantıklı buluyorum. Ucuzundan alıp araçta kullanabilirsiniz. Araç süpürgelerinden daha güçlüler. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Aydın Sert yazdı:

Düşünürseniz bu Cuma geliyor.

image.png.d6226ef32aca8efd63a1819051a27ce9.png

bunlar epey zayıf. ben aldım benzer bir tane. ancak ufak tefek taş toprak kağıt vs süpürmekte işe yarıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül
Ali Memisoglu yazdı:

**12.5W black decker in bitanesi eğer doğru ise çok düşük çekimi olacaktır.

Kiwi KVC 4040 şarjlı süpürge aldım iki tane hem evde hem arabada çekim gücü yeterli fiyat performans ürünü diyebilirim öneririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)

Konuyu takipteyim; bagajda 230V priz var; evden koca supurgeyi indirsem arabayi temizlesem patron yeni supurge aldirir bana. 

Hayalim ufak ama prizli bir supurge :-) 

Su anda Black & Decker cakmak adaptorlu bir model kullaniyorum; ancak cekim gucu yeterli degil. 

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Evde bosch kablosuz süpürge var araç yıkamaya gidince unutmazsam alıyorum çok iyi temizliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Evde kablosuz grundig var. Aparatlardan 2 tane alıp iniyoum aşağı mis gibi temizliyorum kıyı köşe.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
İlkay Başaran yazdı:

Evde kablosuz grundig var. Aparatlardan 2 tane alıp iniyoum aşağı mis gibi temizliyorum kıyı köşe.

Link var mı ? İçmelik olan linkden :biggrin:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Oğuzkan Işık yazdı:

Link var mı ? İçmelik olan linkden :biggrin:

Kıymalı olur mu :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Gökhan Tuna yazdı:

Konuyu takipteyim; bagajda 230V priz var; evden koca supurgeyi indirsem arabayi temizlesem patron yeni supurge aldirir bana. 

Hayalim ufak ama prizli bir supurge :-) 

Su anda Black & Decker cakmak adaptorlu bir model kullaniyorum; ancak cekim gucu yeterli degil. 

çalışmaz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
İlkay Başaran yazdı:

Kıymalı olur mu :crazy:

modeli ne ki ? bende ucuz yollu arabaya alıp ama hanımı eve aldım diye kandırabileceğim bir şarjlı makine arıyorum :biggrin:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Oğuzkan Işık yazdı:

modeli ne ki ? bende ucuz yollu arabaya alıp ama hanımı eve aldım diye kandırabileceğim bir şarjlı makine arıyorum :biggrin:

4830 muydu 5030 muydu bakıp yazacağım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuzkan Işık yazdı:

paspastan toz çekilen makine sonra mutfağa girerse, sıkıntı çıkar, ev huzurunda

kablolu alın, şarja mahkum olmayın, zaten bunların emiş gücü az, pil de biraz zayıflarsa pek işe yaramaz, en ucuzu ne ise onu alın b+d nin ucuz modelleri var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Göktürk yazdı:

çalışmaz. 

Haklisiniz Mehmet Abi, basit bir temel prensibi atlamisim, supurgeler en az 1000 Watt

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

paspastan toz çekilen makine sonra mutfağa girerse, sıkıntı çıkar, ev huzurunda

kablolu alın, şarja mahkum olmayın, zaten bunların emiş gücü az, pil de biraz zayıflarsa pek işe yaramaz, en ucuzu ne ise onu alın b+d nin ucuz modelleri var.

45 dk çalışıyor travego mu süpüreceğiz?

Oğuzkan Işık yazdı:

https://app.hb.biz/ihMJeO4sUJra

Çok memnunuz.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

kablolu ise ev tipi hangisi uyarsa

Şarjlı dikey süpürgelerin çekişi iyidir. İki 5ah batarya ile döşemenin ciğeri sökülür

araba, mini yerler için satılan şarjlılara hiç bulaşmayın. Boşa harcanan para

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Karaca şarjlı süpürge kullanıyorum daha pratik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

45 dk çalışıyor travego mu süpüreceğiz?

https://app.hb.biz/ihMJeO4sUJra

Çok memnunuz.

ayda bir çeksen arabaın içini , aynı paraya 89 ay sürer dışarda makineye soksam :crazy: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

ayda bir çeksen arabaın içini , aynı paraya 89 ay sürer dışarda makineye soksam :crazy: 

Darbaz? Sen misin?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Darbaz? Sen misin?

8900 verse süpürgeye serum bağlarlar yazamaz yahu

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

8900 verse süpürgeye serum bağlarlar yazamaz yahu

Geçen sene de aynı paraya almışız ilginç

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...