Ali Memisoglu Salı 11:33 Paylaş Salı 11:33 Herkese merhaba, araç için süpürge bakıyorum, nette black decker önerilmiş daha çok, sizler hangilerini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Salı 12:09 Paylaş Salı 12:09 Ali Memisoglu yazdı: Herkese merhaba, araç için süpürge bakıyorum, nette black decker önerilmiş daha çok, sizler hangilerini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz ? Black and Decker kullanıyorum. Çok kuvvetli bir süpürge değil ama araba için yeterli. Süpürme ekipmanlarıyla beraber pratik bir kullanımı var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 12:12 Paylaş Salı 12:12 Ali Memisoglu yazdı: Herkese merhaba, araç için süpürge bakıyorum, nette black decker önerilmiş daha çok, sizler hangilerini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz ? Eve kablosuz iyi bir süpürge alın. kısa ucu ile arabayı süpürün. normalde evde dursun. 4 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Salı 12:39 Paylaş Salı 12:39 Ev tipi kablosuz süpürgeleri daha mantıklı buluyorum. Ucuzundan alıp araçta kullanabilirsiniz. Araç süpürgelerinden daha güçlüler. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 12:39 Paylaş Salı 12:39 Aydın Sert yazdı: Düşünürseniz bu Cuma geliyor. bunlar epey zayıf. ben aldım benzer bir tane. ancak ufak tefek taş toprak kağıt vs süpürmekte işe yarıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Salı 12:44 Paylaş Salı 12:44 Ali Memisoglu yazdı: Herkese merhaba, araç için süpürge bakıyorum, nette black decker önerilmiş daha çok, sizler hangilerini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz ? **12.5W black decker in bitanesi eğer doğru ise çok düşük çekimi olacaktır. Kiwi KVC 4040 şarjlı süpürge aldım iki tane hem evde hem arabada çekim gücü yeterli fiyat performans ürünü diyebilirim öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Salı 13:16 Paylaş Salı 13:16 (düzenlendi) Konuyu takipteyim; bagajda 230V priz var; evden koca supurgeyi indirsem arabayi temizlesem patron yeni supurge aldirir bana. Hayalim ufak ama prizli bir supurge :-) Su anda Black & Decker cakmak adaptorlu bir model kullaniyorum; ancak cekim gucu yeterli degil. Salı 13:17 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 14:00 Paylaş Salı 14:00 Evde bosch kablosuz süpürge var araç yıkamaya gidince unutmazsam alıyorum çok iyi temizliyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 14:02 Paylaş Salı 14:02 Evde kablosuz grundig var. Aparatlardan 2 tane alıp iniyoum aşağı mis gibi temizliyorum kıyı köşe. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 14:16 Paylaş Salı 14:16 İlkay Başaran yazdı: Evde kablosuz grundig var. Aparatlardan 2 tane alıp iniyoum aşağı mis gibi temizliyorum kıyı köşe. Link var mı ? İçmelik olan linkden Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 14:18 Paylaş Salı 14:18 Oğuzkan Işık yazdı: Link var mı ? İçmelik olan linkden Kıymalı olur mu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 14:21 Paylaş Salı 14:21 Gökhan Tuna yazdı: Konuyu takipteyim; bagajda 230V priz var; evden koca supurgeyi indirsem arabayi temizlesem patron yeni supurge aldirir bana. Hayalim ufak ama prizli bir supurge :-) Su anda Black & Decker cakmak adaptorlu bir model kullaniyorum; ancak cekim gucu yeterli degil. çalışmaz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 14:29 Paylaş Salı 14:29 İlkay Başaran yazdı: Kıymalı olur mu modeli ne ki ? bende ucuz yollu arabaya alıp ama hanımı eve aldım diye kandırabileceğim bir şarjlı makine arıyorum 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 14:30 Paylaş Salı 14:30 Oğuzkan Işık yazdı: modeli ne ki ? bende ucuz yollu arabaya alıp ama hanımı eve aldım diye kandırabileceğim bir şarjlı makine arıyorum 4830 muydu 5030 muydu bakıp yazacağım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:41 Paylaş Salı 14:41 Oğuzkan Işık yazdı: modeli ne ki ? bende ucuz yollu arabaya alıp ama hanımı eve aldım diye kandırabileceğim bir şarjlı makine arıyorum paspastan toz çekilen makine sonra mutfağa girerse, sıkıntı çıkar, ev huzurunda kablolu alın, şarja mahkum olmayın, zaten bunların emiş gücü az, pil de biraz zayıflarsa pek işe yaramaz, en ucuzu ne ise onu alın b+d nin ucuz modelleri var. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Salı 15:00 Paylaş Salı 15:00 Mehmet Göktürk yazdı: çalışmaz. Haklisiniz Mehmet Abi, basit bir temel prensibi atlamisim, supurgeler en az 1000 Watt Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 15:04 Paylaş Salı 15:04 Çağlar Bayur yazdı: paspastan toz çekilen makine sonra mutfağa girerse, sıkıntı çıkar, ev huzurunda kablolu alın, şarja mahkum olmayın, zaten bunların emiş gücü az, pil de biraz zayıflarsa pek işe yaramaz, en ucuzu ne ise onu alın b+d nin ucuz modelleri var. 45 dk çalışıyor travego mu süpüreceğiz? Oğuzkan Işık yazdı: modeli ne ki ? bende ucuz yollu arabaya alıp ama hanımı eve aldım diye kandırabileceğim bir şarjlı makine arıyorum https://app.hb.biz/ihMJeO4sUJra Çok memnunuz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 15:17 Paylaş Salı 15:17 Bende bir tane bimden alma kablolu prianha var. 10 yıldır kullanırım.. Çok memnunum. Şundan https://www.n11.com/urun/piranha-pvc-4005-arac-tipi-el-supurgesi-7883145?magaza=endusan&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=Cj0KCQiA_NC9BhCkARIsABSnSTb-MI_8E1KB7_X9K7kIhmY_MVdZDHAyE2QOPptLYyYFvIHnPfl_s9AaAhP0EALw_wcB 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 15:44 Paylaş Salı 15:44 kablolu ise ev tipi hangisi uyarsa Şarjlı dikey süpürgelerin çekişi iyidir. İki 5ah batarya ile döşemenin ciğeri sökülür araba, mini yerler için satılan şarjlılara hiç bulaşmayın. Boşa harcanan para 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 16:05 Paylaş Salı 16:05 Karaca şarjlı süpürge kullanıyorum daha pratik. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:15 Paylaş Salı 16:15 İlkay Başaran yazdı: 45 dk çalışıyor travego mu süpüreceğiz? https://app.hb.biz/ihMJeO4sUJra Çok memnunuz. ayda bir çeksen arabaın içini , aynı paraya 89 ay sürer dışarda makineye soksam 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 16:17 Paylaş Salı 16:17 Çağlar Bayur yazdı: ayda bir çeksen arabaın içini , aynı paraya 89 ay sürer dışarda makineye soksam Darbaz? Sen misin? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:31 Paylaş Salı 16:31 İlkay Başaran yazdı: Darbaz? Sen misin? 8900 verse süpürgeye serum bağlarlar yazamaz yahu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 16:52 Paylaş Salı 16:52 Çağlar Bayur yazdı: 8900 verse süpürgeye serum bağlarlar yazamaz yahu Geçen sene de aynı paraya almışız ilginç 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts