Deniz Kom Salı 14:52 Yazar Paylaş Salı 14:52 Erdoğan Temur yazdı: Bende aracı alırken bayi ödemişti. Sigortalarıda bizden yapmak zorundasını demiştiler. Biraz çirkefleşme zamanı gelmiş Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim. Sigorta tam bir fiyasko zaten. Sıfır faiz kampanyasından faydalandık. Sonra dediler ki Marka kasko yaptıracaksınız. İyi hoş da ben daha yüksek teminatlı ve daha geniş kapsamlı kaskoyu yarı fiyatına yaptırabiliyorum dedim. Bankayı aradık, banka ile 4 defa konuştum biri olur biri olmaz dedi. Lanet olsun dedim yaptırdım. Ama yine de bankanın kaskosunu değil, daha yüksek İMM'li başka kaskoyu yaptırdım. MTV için bekleyeceğim bakalım Opel Türkiye ne diyecek. Yorum bağlantısı
Deniz Kom Salı 15:19 Yazar Paylaş Salı 15:19 Çağlar Bayur yazdı: plaka nasıl çıkmış ? gariplik var? Ben de anlamış değilim. Plaka çıktı, ruhsat elimde. Aracı teslim aldım. Ama sistemde 18/03/2025 son ödeme tarihli ilk taksit MTV borcu görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 15:32 Paylaş Salı 15:32 Deniz Kom yazdı: Ben de anlamış değilim. Plaka çıktı, ruhsat elimde. Aracı teslim aldım. Ama sistemde 18/03/2025 son ödeme tarihli ilk taksit MTV borcu görünüyor. Gördükleriniz normal, ilk mtv'yi ödemek için süre var. Tescil yapılır, borç vadesi gelmediği için sorun çıkmaz. Yukarıda yazdığım gibi, aksine bir görüşme yapılmadı ise, ilk mtv bayiye aittir. opel de bunu desteklemiş. Ha bu bir yasa değil, aksi durum da oliabilir.. trafik sigortası size ait, mtv size ait de diyebilirdi. Ancak bayi de proformaya mtv sıfır olarak girmiş. Böyle konuştuk anlaştık da diyebilir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 15:50 Paylaş Salı 15:50 Hatta bu MTV yi ödeme süresi 6 ay diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:10 Paylaş Salı 16:10 Deniz Kom yazdı: 18/03/2025 son ödeme tarihli ilk taksit MTV borcu görünüyor. 2025 ocak sonu değil miydi ilk mtv ödeme günü bunu hiç anlamadım? Mehmet Ozyurek yazdı: , ilk mtv'yi ödemek için süre var. ilk mtv son ödeme günü ne zaman ? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu Salı 16:22 Paylaş Salı 16:22 Ağustos ta Opel bayisinden aldığım aracın MTV sini temsilciye sormuştum, siz ödeyeceksiniz demişti sonra onlar ödemişler. Zannedersem bayi zaten ödüyor. Ya tutarsa deyip alıcıya bıraktıkları da oluyordur. MTV borçlu şekilde sıfır araçlar tescil oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Salı 16:45 Paylaş Salı 16:45 Nazer Opel de mi satıyor 🤨 kaç bayiliği var bunların 🤔. Toplanıp ziyaret edelim . Bir de ödediğiniz tutar ile faturada ki tutar aynı mı? Düşük yazmışlarsa maliyeye şikayet ederim diye tehtit edin. Hayırlı olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Salı 16:56 Yazar Paylaş Salı 16:56 Adnan Çakır yazdı: Nazer Opel de mi satıyor 🤨 kaç bayiliği var bunların 🤔. Toplanıp ziyaret edelim . Bir de ödediğiniz tutar ile faturada ki tutar aynı mı? Düşük yazmışlarsa maliyeye şikayet ederim diye tehtit edin. Hayırlı olsun. Opel, Pegout ve Kia bayiliği almışlar. Fatura ile meblağ denk, valla çay ve kahveleri güzel :)) Çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 19:02 Paylaş Salı 19:02 Çağlar Bayur yazdı: 2025 ocak sonu değil miydi ilk mtv ödeme günü bunu hiç anlamadım? ilk mtv son ödeme günü ne zaman ? Araç sıfır ise, ilk tescil tarihinden itibaren 30 gün. (40 gün idi ama galiba 30 güne çekmişler) 1 martta sıfır araba alırsan bunun ilk yani ocak mtv'sinin son ödeme günü 30 mart olur. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 20:14 Paylaş Salı 20:14 Daha da alamayız zaten.. Unutalım bu mevzuyu 3 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu Perşembe 06:49 Paylaş Perşembe 06:49 MTV'yi bayi ödüyor.Şirkete aldığımız araçların plaka ve ruhsatlarını biz çıkartacağız diyoruz bayiye.Vekaleti olan arkadaşımız bu işleri hallediyor. Böylece bayiye tescil masrafı ödemiyoruz. En son Otokoç İstinye'den Fodrd Focus HB araç aldık 5.500 TL iade yaptılar ödediğimiz para içinden. Yorum bağlantısı
Recommended Posts