Deniz Kom 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Nokian 👍 Nokian candır. Kalp atacaktım lastiğe Doğan Arşiray yazdı: Falken ice grip bear f. Super. Falken'in 4 mevsimlerinde bariz kontrol problemi hissettim. Yazlıklarını severek kullandığım için hanımın araca sorgusuz Falken 4 mevsim almıştım. Araba yolun engebesine, arızasına göre yönelim alma eğilimine girdi. Sönümlemesi düşük geldi. Kışlıkları nasıldır? Hiç böyle sorunlarla karşılaştınız mı? Hatta ben bu durumu kaçan rot ayarlarına bağlayıp bir tur da serviste ve özelde 2 defa ayar yaptırmıştım. Ama mesele ayardan değil, lastik malzemesinden çıktı. Hamur ve desen iyi çıkmadı dört mevsimde. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Deniz Kom yazdı: Nokian candır. Kalp atacaktım lastiğe Falken'in 4 mevsimlerinde bariz kontrol problemi hissettim. Yazlıklarını severek kullandığım için hanımın araca sorgusuz Falken 4 mevsim almıştım. Araba yolun engebesine, arızasına göre yönelim alma eğilimine girdi. Sönümlemesi düşük geldi. Kışlıkları nasıldır? Hiç böyle sorunlarla karşılaştınız mı? Hatta ben bu durumu kaçan rot ayarlarına bağlayıp bir tur da serviste ve özelde 2 defa ayar yaptırmıştım. Ama mesele ayardan değil, lastik malzemesinden çıktı. Hamur ve desen iyi çıkmadı dört mevsimde. Ice F bear modeli alınacak. Su ana dek michelin dahil en memnun olduğum model oldu. Asvaltta da cok iyi ve yumusak. Ancak sicakta kullanilmamali. Yazlik modeli ise o kadar iyi degil malesef. Onu pek sevmedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Laufeni test ettim bu hafta buzda karda . Bir ug8 değil gibi ama benim ebat 225 50 17. Buz için iyi denmişti sanki. Çekiş kontrol ile çekişi kurtarıyor da frende tereddüt ettiğim yerler oldu kazık frende. Panik halinde beklentiyi karşılayamayacak hissiyatı var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts