Çağrı Alaf 17 Şubat Paylaş 17 Şubat (düzenlendi) Forumda konusu olsun istedim. Ürün Linki Uygulamayı 1 hafta 10 gün kadar önce yaptım. Aracı yıkadım duruladım ve her panele sadece 2 sprey olacak şekilde uyguladım. Uygulama sırasında aracın ıslak olması gerekiyor. Eğer söylenenden çok sıkarsanız seramik/silikon tabakası üst üste biniyor ve berrak görüntü kayboluyor. Ürün çok konsantre, gerçekten 2 fıs işe yarar yazıyordu üzerinde ki haklıymış. Çok sıktığım yerlerde katman oldu diğer panellerdeki parlaklık olmadı. Uygulama sırasında açık havada olun bu kimyasal zararlı. Reklamlarda 6 aya kadar etki diyor ama deneyim etmedim. Muhtemelen abartıdır. Yine de tek şişe bayağı götürür. Uygulama: - Islak kapı ve kaputlara 2, ufak yerlere tek fıs olacak şekilde sıkın. - Önce bi bez ile solüsyonu yayın ve iyice tüm panele yedirdiğinizden emin olun. - Sonra başka bir bez parçası ile paneli kurular gibi daireler şeklinde silmeye devam edin. Bu noktada bezin tertemiz olması lazım kuru silme yapacağınız için panelde hare yapabilir. Bu kadar. Aracı misafirlikte bir ağacın altına bırakmıştım. Meğerse ağaçta yarasalar tünemişler. Aracın her tarafında envai çeşit kuş ve yarasa pisliği içinde buldum ertesi gün. Sonra o pislik ile 1 gün de bekledi araba, yani pislikler güneşte kurudu. Keşke fotoğrafını çekseydim ama berbat durumdaydı gerçekten. Bugün arabayı yıkamaya götürdüm, Avustralya’daki tazyikler o kadar tazyikli değil, bunun sebebi de güvenlik. O tazyiği az su ile bile o inatçı hayvan pislikleri direkt aktı gitti su ile. Oysa ben kafamda o pislikleri boyaya zarar vermeden çıkarmak için plan yapıyordum. Sonra aracı Meguiar’s Wax’lı araba şampuanı ve yine Meguiar’s kuzu yünü eldiven ile bir güzel yıkadım bu noktada köpüklendikten sonra seramik etkisi devam ediyor mu onu test etmek için özellikle köpük kullandım ve duruladım. Durularken de kayda girdim. Videosunu da aşağı bırakıyorum. Bence güzel ama gerçek seramiği deneyimlemiş abiler yorumlarını esirgemesin. Eksileri; Cama uygulamayın aşırı buğu yaptı bende. Öyle ki göz gözü görmüyor sonra bir ara zorla bastıra bastıra silip çıkarmak zorunda kaldım. - İkinci bezle kurularken sürtünme kuvveti çok oluyor kuru silme yapması biraz dikkat istiyor ama kısa sürede sildikçe sildikçe tekrar yüzey kayganlaşıyor. 17 Şubat tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi İmla 12 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Meğerse ağaçta yarasalar tünemişler. mevzuya bak, bizde de martı var mesela 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Çağlar Bayur yazdı: mevzuya bak, bizde de martı var mesela Gavurun sokak hayvanı bile havalı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Şubat Paylaş 17 Şubat (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: çok uğraşmışsın ve deli pahalı, şunu kullan, araba ıslak kuru farketmez, mikro fiber beze biraz sık ve aracı parlat, bitti, beze sık ama panele değil, panele sıkarsanda beklemeden sil parlat, tabii altta gerçekten seramik varsa daha süper zira bunun olayı seramiği korumak gibi... ben 2 senedir kullanıyorum gayet güzel, şampuda seramik destekli olunca dahada güzel oluyor, kullandığım Gyeon Bath+ tavsiye ederim. 17 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 00:02 Yazar Paylaş Salı 00:02 Ali Cihangiroğlu yazdı: çok uğraşmışsın ve deli pahalı, şunu kullan, araba ıslak kuru farketmez, mikro fiber beze biraz sık ve aracı parlat, bitti, beze sık ama panele değil, panele sıkarsanda beklemeden sil parlat, tabii altta gerçekten seramik varsa daha süper zira bunun olayı seramiği korumak gibi... ben 2 senedir kullanıyorum gayet güzel, şampuda seramik destekli olunca dahada güzel oluyor, kullandığım Gyeon Bath+ tavsiye ederim. Yok be abi ne uğraşması sıkıp sildim sadece bu Ceramic Wax ile Ceramic Detailer farklı ürünler ama neresinde fark var çözemedim. Türkiye’de nedense çok pahalı. Ben 800 liraya aldım Türk lirası ile. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 00:31 Paylaş Salı 00:31 Çağrı Alaf yazdı: Yok be abi ne uğraşması sıkıp sildim sadece bu Ceramic Wax ile Ceramic Detailer farklı ürünler ama neresinde fark var çözemedim. Türkiye’de nedense çok pahalı. Ben 800 liraya aldım Türk lirası ile. farkı yok bence, hepsi aynı bu tiplerin... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 02:18 Yazar Paylaş Salı 02:18 Ali Cihangiroğlu yazdı: farkı yok bence, hepsi aynı bu tiplerin... Şimdi baktım burada da Sonax pahalı. 2000 lira. Mesafeden kaynaklı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Salı 05:14 Paylaş Salı 05:14 Turtle ın ürününü almıştım bu videodan sonra çok başarılı hemde uygulama kolay. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan Salı 05:27 Paylaş Salı 05:27 Mehmet Cihat yazdı: Turtle ın ürününü almıştım bu videodan sonra çok başarılı hemde uygulama kolay. Turtle waxın ice serisi vardı eskiden şimdi yok. Mükemmel ürünlerdi gerçekten. Uygulaması kolay sonucu güzel ürünlerdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:17 Paylaş Salı 16:17 Çağrı Alaf yazdı: Şimdi baktım burada da Sonax pahalı. 2000 lira. Mesafeden kaynaklı sanırım. bizdeki sonax, oradaki kadar kaliteli olmadığındandır ürünlerin içleri kalitede farklı bence bizdeki 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 16:22 Yazar Paylaş Salı 16:22 Mustafa Karahan yazdı: Turtle waxın ice serisi vardı eskiden şimdi yok. Mükemmel ürünlerdi gerçekten. Uygulaması kolay sonucu güzel ürünlerdi Eğer bu ise burada var. 600 lira. İlk fırsatta deneyeceğim. Çağlar Bayur yazdı: bizdeki sonax, oradaki kadar kaliteli olmadığındandır ürünlerin içleri kalitede farklı bence bizdeki Meguiar’s mı iyi Sonax mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:32 Paylaş Salı 16:32 Çağrı Alaf yazdı: Eğer bu ise burada var. 600 lira. İlk fırsatta deneyeceğim. Meguiar’s mı iyi Sonax mı? sonax. ürünlerin vaat ettiği etkileri türk sonax ta göremedik distribütörü zaten sanayi usulü bir firma 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Salı 17:20 Paylaş Salı 17:20 Adındaki seramik lafına takılmam, hızlı ıslak cila olarak bakmalı ki performansı da öyle görünüyor. Sonraki yıkamaya kadar iş görür. Marka olarak başlangıçta civcivli , derine indikçe daha fiyat perfomans markaları bulunuyor. Sonaxın bsd si güzeldir, mavi serisinden. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 17:42 Paylaş Salı 17:42 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Adındaki seramik lafına takılmam, hızlı ıslak cila olarak bakmalı ki performansı da öyle görünüyor. Sonraki yıkamaya kadar iş görür. Marka olarak başlangıçta civcivli , derine indikçe daha fiyat perfomans markaları bulunuyor. Sonaxın bsd si güzeldir, mavi serisinden. evet uzun süre kullanmıştım, güzeldir, yalnız seramikli çorbalı olan üstte gösterdiğim daha bir iyi geldi bana, tabii dediğin gibi bunlar sonraki yıkamaya kadar etkili fakat o yıkama ayda 1 oluyor buda var, yalnız uygun şampuanlada etki süresiz oluyor zaten, benim olayım kısaca şöyle, araç zaten seramikli, bu seramik katkılı cila ve şampuanı kullanarak etkiyi süresiz yapmak ve seramiği korumak, benzerini önceki aracımda yapmıştım, sattığımda zaten ayna gibiydi bu ayrı, harelenme bile 13 yaşınde neredeyse hiç yoktu, hatta ilk baktığında yok dersin o derece, düzenli ve özenli yıkama, uygun malzeme çok güzel sonuç veriyor, tabii bunu düzenli yapmak şehir hayatında çok zor, benim durum birazda istisna sayılır... Salı 17:43 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan Salı 19:07 Paylaş Salı 19:07 @Çağrı Alaf yok o değil ama sanırım sizin attığınız da aynı serinin farklı ürünü. Ürün buydu: Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Çarşamba 02:37 Yazar Paylaş Çarşamba 02:37 Mustafa Karahan yazdı: @Çağrı Alaf yok o değil ama sanırım sizin attığınız da aynı serinin farklı ürünü. Ürün buydu: Abi baktım da ürün çok eski. 12 sene önceden incelemeler var. Sanırım paketleme değişti üstte benim attığım hale evrildi. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan Çarşamba 07:32 Paylaş Çarşamba 07:32 Çağrı Alaf yazdı: Abi baktım da ürün çok eski. 12 sene önceden incelemeler var. Sanırım paketleme değişti üstte benim attığım hale evrildi. Aynen çok eski bir ürün ama süper gerçekten. Bende iki tane almadığıma pişman oldum. Artık genelde ürünlerde seramik yazıyor sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts