Murat Öngür 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Obd cihazı ile yaptığım egsoz emisyon testi , bana %100 inandırıcı gelmedi ama geçemedi denilen yerler kafama takıldı gerçek egsoz muayenesi yaptırınca sıkıntı çıkar mı acaba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Gerçek egzos muayenesine gittiğimde adama sen ayarlarsın yap bişeler diyorum o ayarlıyor Hiç bişey olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Abi Tüv de yaptırmada nereden yaptırırsan yaptır. Geçiriyorlar 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 17 Şubat Yazar Paylaş 17 Şubat Mehmet Dagdeviren yazdı: Gerçek egzos muayenesine gittiğimde adama sen ayarlarsın yap bişeler diyorum o ayarlıyor Hiç bişey olmaz. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 12:39 Paylaş Pazartesi 12:39 Sabahları sıra olmayan biryere gidersen uğraşıp geçirirler , motorun sıcak olmasına dikkat edin hatta biraz devirli kullanın içerisi temizlensin(aracım geçmemişti oradaki eleman 10 dakika sıkıştır gel tekrar deneyelim geçer değerler çok yüksek değil demişti) geçer. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 13:54 Paylaş Pazartesi 13:54 Ümit Türk yazdı: Abi Tüv de yaptırmada nereden yaptırırsan yaptır. Geçiriyorlar asıl tüvde geçiriyorlar ctesi muayeneye gittim. dizel arabayı son devirde canını çıkarırcasına gaza bastırıyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 14:01 Paylaş Pazartesi 14:01 Ümit Türk yazdı: Abi Tüv de yaptırmada nereden yaptırırsan yaptır. Geçiriyorlar Oğuzkan Işık yazdı: asıl tüvde geçiriyorlar ctesi muayeneye gittim. dizel arabayı son devirde canını çıkarırcasına gaza bastırıyorlardı. Orada başka yerden geçiriyorlar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 17:06 Paylaş Pazartesi 17:06 land roveri yaptırdım gebzede. 370 lira mı ne verdim yaklaşık 5 dk sürdü. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts