Emre Akbas 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Kısa süre önce 2015 model 1.5 dci qashqai aldım aracın yağını ve antifirizini değiştirmek istiyorum ancak internette net bir bilgiye rastlayamadım hangi yağ ve antifrizi kullanmam konusunda yağ sanırım 5/30 ama dpf ve start stoplu olduğu için özel bir yağ mı seçmem lazım ayrıca üzerinde mavili Yeşilli bir antifiriz var muhtemelen fabrika çıkışında doldurulan antifiriz. Hangi antifiriz markası ya da rengi kullanmam konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Yanlış hatırlamıyorsam 5w30 olması lazım. Orjinal antifrizinin aynısından kullanmanız gerekir. Aynı motorun kullanıldığı Megane 3 aracımda en iyi yağ verimini Selenia Petronas 5w30 ile almıştım. Kullanma kılavuzunu bulursanız internetten tüm özel sorularınıza yanıt oradan çıkacaktır. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Ben yakın zamanda bakım yaptırdım. Yağ 5W30'du. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 12:43 Paylaş Pazartesi 12:43 Şirket aracına Elf 5-30 koyuyoruz 180.000 km de sıkıntı yok şu ana kadar. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 13:53 Paylaş Pazartesi 13:53 antifirizi turuncu organik olanlardan konulur dcilere aslında Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 00:21 Paylaş Salı 00:21 Yağ sentetik 5w30, antifrize turuncu. Yeni dci mavi koymuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts