Servet Aydın 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Diyor ki pis cahiller pis fakirler ben anlıyom kafii 6 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Benim VHS kökenli yabancı dil alt yapısıyla hiç anlamadım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Anlamıyoz len amigo dedi rusları bile çözmüş adam ALi gelsin bize anlatır 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Titanyum falan diyor onu da mı anlamıyonuz. 😁 1 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Anlamıyorsanız videonun İspanyolca alt yazısı var onu açın bari 7 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Bunu hepimiz anlarız https://www.youtube.com/watch?v=CfsRtQjYgws 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Anlamıyoz len Seğin annamaya göğnün yok ortagh Almanca olsa hepiniz anlardınız. ısısısıs 3 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mertol Kip yazdı: Almanca olsa hepiniz anlardınız. ısısısıs Wunderbar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Tüm filmi tek kişinin çevirdiği polonya dublajları geldi aklıma. T antenden rtl zamanları 1 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil Perşembe 11:18 Paylaş Perşembe 11:18 Bence olmamış, Ford ki kaç on yıllardır bu sektörün öncülerinden ve başlangıcı sayılan bir dev, gidip mevcut olanlardan biraz ondan biraz bundan alıp diğer X markalar bile 2-3 sene önce önceleri yaptığı sistemleri iç dış görünümlü bir araç çıkarmış, tek sebebi de bence "ayranım dökülmesin" rekabet içerisinde kalayım hesabı olmuş, logosunda bile hala bir revizyona gidememiş çok ilkel eski görünümlü kalmış. Bu kafa ile Nokia hesabı sönüp giden bir marka olarak kalacak gibi duruyor ki temennim öyle, Togg olsun bizim olsun Ülkemizin hertürlü markası olsunda başka ülke olmasın yeterki. tarafsız olarak diğer X birçok markanın 2-3-4 sene önce çıkardığı aynı görüntü aynı sistem vs hiçbir yenilik yok + olarak kendilerine özgün bence. saygılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts