Mehmet Dagdeviren 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Merhaba Seat İbiza Aracımın Koltuk kılıfı ve paspaslarını yenilemeyi düşünüyorum. Hangi marka önerirsiniz.Direk link paylaşırsanız çok makbule geçer.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Ben arabama sahler marka paspas almıştım. Kaliteli ve cuk diye oturdu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Şubat Paylaş 11 Şubat ben rizline aldım. Ayak dayama yeri ile diğer yer tümleşik çamurlar topraklar halıya düşmüyor paspasta kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Marka vermek ilana girer. Reklam oluyor. Ticaret bakanlığı şikayet üzere inceleme yapıyor. Bilginiz olsun. Adam parasını verdiği malın iyi kötü yanını anlattığı halde ticaret bakanlığı savunma istemiş. Ücretsiz tanıtım içerir veya reklamdır yazmak gibi bir şeyler lazım gelir herhâlde. Büyüklerimiz daha iyi bilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Koltuk kılıfı değiştirildi.Sahler marka paspas alınmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Salı 09:58 Yazar Paylaş Salı 09:58 Güncel foto eklenmiştir. Ayrıca resimde gözüken carub marka süpürgeyi tavsiye ederim.Beklenti yüksek değilse alınabilir,ve iş görür. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts