Eyüp Çetin 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Evdeki emektar laptop artık iyice gitti. Suyunu sıktık. Bu nedenle laptop ihtiyacımız var. Eylül'de HP OMEN almıştım ve 2-3 ay içinde sorun çıkarmıştı. Servise yolladım ve para iadesi aldım. Şimdi yeniden bakıyorum. HP harici bir markaya bakıyorum. Bütçem en fazla 39000 bin TL. Ekran kartı 4060 olsun arada sırada oyun da oynuyoruz. Araştırıyorum kafamda 1-2 laptop var ama anlayan arkadaşların önerilerini de değerlendirmek istiyorum. * Bu şekilde önerebileceğiniz bir laptop var mıdır? * İ7 12. Nesil mi almak yoksa i5 13. Nesil almak mı daha mantıklı? Yaklaşık aynı fiyatlarda. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Eyüp Çetin yazdı: Evdeki emektar laptop artık iyice gitti. Suyunu sıktık. Bu nedenle laptop ihtiyacımız var. Eylül'de HP OMEN almıştım ve 2-3 ay içinde sorun çıkarmıştı. Servise yolladım ve para iadesi aldım. Şimdi yeniden bakıyorum. HP harici bir markaya bakıyorum. Bütçem en fazla 39000 bin TL. Ekran kartı 4060 olsun arada sırada oyun da oynuyoruz. Araştırıyorum kafamda 1-2 laptop var ama anlayan arkadaşların önerilerini de değerlendirmek istiyorum. * Bu şekilde önerebileceğiniz bir laptop var mıdır? * İ7 12. Nesil mi almak yoksa i5 13. Nesil almak mı daha mantıklı? Yaklaşık aynı fiyatlarda. Pubg kasılmadan oynatan diye ekleyinde bende faydalanayım önerilerden Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Talha Bilgi yazdı: Pubg kasılmadan oynatan diye ekleyinde bende faydalanayım önerilerden Ben de CS.GO kasmasın istiyorum. 😊 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Monster tavsiye ederim. Gerçekten başarılılar. Ancak o rakama pek mümkün değil. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-4/ 32GB ram ve 1TB SSD ile konfig edilip alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Eyüp Çetin yazdı: Ben de CS.GO kasmasın istiyorum. 😊 Hp omen arayışından sonra çok arıza çıkaran bir model olduğunu öğrendim ve casper excalibur tavsiyesiyle bir tane aldım. Gayet memnunum excalibur serisinde ömür boyu bakım garantiside var Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Mustafa Şahin2 yazdı: Hp omen arayışından sonra çok arıza çıkaran bir model olduğunu öğrendim ve casper excalibur tavsiyesiyle bir tane aldım. Gayet memnunum excalibur serisinde ömür boyu bakım garantiside var Baktıklarımdan biri Excalibur. OMEN sorunlu. Özellik olarak güzel görünüyor ama tasarımda mı sıkıntı varsa artık ısınıp ekran kapanıyordu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Excalibur arkadaşımda var ve sürekli ısınma sorunu yaşıyor. Alet ısındığı için throttle uyguluyor ve performans düşüyor. Servisinden de memnun kalmadı. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 Şubat Paylaş 10 Şubat (düzenlendi) Eyüp Çetin yazdı: Ben de CS.GO kasmasın istiyorum. 😊 4050 sanırım cs.go götürür, pubg gibi PC'nin heryerine saldıran bir oyun değil. https://www.hepsiburada.com/msi-thin-15-b12ve-1626xtr-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005WV6JZ?ftid=1le17u7sm1ip4lae&magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=ios-product-detail https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-896xtr-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005T8762?ftid=wq7qcvraxx5q7x6w&url_src=ios-product-detail 10 Şubat tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Eyüp Çetin yazdı: Ben de CS.GO kasmasın istiyorum. 😊 Verdiğiniz limite HP Victus var zaten Ama madem HP olmasın diyorsunuz o zaman Lenovo bakın. 4060 demeseniz, fiyat 46-47 binleri görüyor çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Cihat Küçükay yazdı: Verdiğiniz limite HP Victus var zaten Ama madem HP olmasın diyorsunuz o zaman Lenovo bakın. 4060 demeseniz, fiyat 46-47 binleri görüyor çünkü. https://m.n11.com/urun/casper-excalibur-g8701270-bvb0x-b-i7-12700h-16-gb-500-gb-nvme-ssd-rtx4060-156-dos-dizustu-bilgisayar-57345704?magaza=excalibur&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#product/description Şunu buldum Excalibur. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Sani Gerşon yazdı: Excalibur arkadaşımda var ve sürekli ısınma sorunu yaşıyor. Alet ısındığı için throttle uyguluyor ve performans düşüyor. Servisinden de memnun kalmadı. Bende ankara çukurambar monster yetkili satıcısına yakın bir yerde çalışıyorum. Monster sahibi olup bir tane memnun olan görmedim. Isınma sorunu mu dersiniz ekranda düz çizgi çıkması gibi sorunlardan monster önünde bilgisayar parçalayan bile gördüm Herkes kendi kullandığı malı över tabi ama monster bende sınıfta kaldı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mustafa Şahin2 yazdı: Herkes kendi kullandığı malı över tabi İlla ki, lakin ben monster kullanmıyorum. Notebook'um 10 yaşında falan bir HP. Ancak çokça monster sattım ve aldırdım ve daha hiç bu tip sorun yaşayan olmadı. @Servet Aydın @Önder Özcan @Mehmet Ozyurek 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Ben de internette okuduklarım kadarıyla ikisinden de memnun olanı da olmayanı da görüyorum. HP'yi de bir arkadaş tavsiyesiyle almıştım ama baya sorunluymuş. Yorum bağlantısı
Çözüm Mert Yeldan 10 Şubat Çözüm Paylaş 10 Şubat Lenovo LOQ i5-12450HX 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD RTX 4060 8GB FreeDOS 83GS0060TR, Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar Şaşmayın. Kullanmadığım marka kalmamıştır. En sorunsuz gördüğüm cihazdır. Özellikle Acer, Hp ve Msi giriş seviyesi cihazlardan uzak durun ısınma ve fan sorunu var. Bu gönderidğim modelin soğutması çok başarılı. Ekran kartı da 125watt. Mobil Gpularda tgp değeri çok önemli. 4070 koyup 55watt güç sınırlaması koyuyorlar ucuz olsun diye sonra rezil performans alıyorsunuz. Talha Bilgi yazdı: 4050 sanırım cs.go götürür, pubg gibi PC'nin heryerine saldıran bir oyun değil. https://www.hepsiburada.com/msi-thin-15-b12ve-1626xtr-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005WV6JZ?ftid=1le17u7sm1ip4lae&magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=ios-product-detail https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-896xtr-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005T8762?ftid=wq7qcvraxx5q7x6w&url_src=ios-product-detail Sakın sakın bu iki modele bulaşmayın iki üründe de 45 watt ekran kartı var. Rezalet grafik performansı alırsınız. Sani Gerşon yazdı: Monster tavsiye ederim. Gerçekten başarılılar. Ancak o rakama pek mümkün değil. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-4/ 32GB ram ve 1TB SSD ile konfig edilip alınabilir. Katılıyorum, ancak Monster güncelleme vermeyen bir firma. Çoğu mobil cihazları clevo üretiyor. Bios güncellemesi çok geriden geliyor. Avantajı servisi. 2021 yılında kardeşime aldığım Monster abra a15 var. Halen canavar gibi sorunsuz çalışıyor. Sene de bir macun yenileme ve temizlik yapılıyor ücretsiz servisinde. 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Mert Yeldan yazdı: Lenovo LOQ i5-12450HX 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD RTX 4060 8GB FreeDOS 83GS0060TR, Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar Şaşmayın. Kullanmadığım marka kalmamıştır. En sorunsuz gördüğüm cihazdır. Özellikle Acer, Hp ve Msi giriş seviyesi cihazlardan uzak durun ısınma ve fan sorunu var. Bu gönderidğim modelin soğutması çok başarılı. Ekran kartı da 125watt. Mobil Gpularda tgp değeri çok önemli. 4070 koyup 55watt güç sınırlaması koyuyorlar ucuz olsun diye sonra rezil performans alıyorsunuz Bizim çalıştığımız bilgisayarcı da Lenovo önerdi. En az sorun çıkaran marka diyor. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mert Yeldan yazdı: Lenovo LOQ i5-12450HX 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD RTX 4060 8GB FreeDOS 83GS0060TR, Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar Şaşmayın. Kullanmadığım marka kalmamıştır. En sorunsuz gördüğüm cihazdır. Özellikle Acer, Hp ve Msi giriş seviyesi cihazlardan uzak durun ısınma ve fan sorunu var. Bu gönderidğim modelin soğutması çok başarılı. Ekran kartı da 125watt. Mobil Gpularda tgp değeri çok önemli. 4070 koyup 55watt güç sınırlaması koyuyorlar ucuz olsun diye sonra rezil performans alıyorsunuz. Sakın sakın bu iki modele bulaşmayın iki üründe de 45 watt ekran kartı var. Rezalet grafik performansı alırsınız. Aynı makinayı önermişiz Aklın yolu bir 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Cihat Küçükay yazdı: Aynı makinayı önermişiz Aklın yolu bir Evet sonradan farkettim 125w tgp var bu cihazda. İlanlarda 105watt yazılmış ama 105w+20w şeklinde 20watt kısmı boost özelliği. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Sani Gerşon yazdı: İlla ki, lakin ben monster kullanmıyorum. Notebook'um 10 yaşında falan bir HP. Ancak çokça monster sattım ve aldırdım ve daha hiç bu tip sorun yaşayan olmadı. @Servet Aydın @Önder Özcan @Mehmet Ozyurek Aşırı sesli çalışıyor.. Fan gürül gürül.. Servise götürdüm. Normal dedi.. Önceden bunu bilsem almazdım.. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mert Yeldan yazdı: Sakın sakın bu iki modele bulaşmayın iki üründe de 45 watt ekran kartı var. Rezalet grafik performansı alırsınız. Ben açıkcası bu ekran kartı watt değerlerini dikkate almıyordum hani 4050-4060 bir şekilde götürür diyordum,bilgi aktarımı için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Aşırı sesli çalışıyor.. Fan gürül gürül.. Servise götürdüm. Normal dedi.. Önceden bunu bilsem almazdım.. Başka nasıl soğumasını bekliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Aşırı sesli çalışıyor.. Fan gürül gürül.. Servise götürdüm. Normal dedi.. Önceden bunu bilsem almazdım.. Ne kadar ses o kadar soğutma İşlemci performans yapıyor ki ısı üretiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Sani Gerşon yazdı: Başka nasıl soğumasını bekliyorsun Arkadaşında başka marka var. yan yana aynı oyunu oynuyorlar.. O hiç ses çıkarmıyor.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Talha Bilgi yazdı: Ben açıkcası bu ekran kartı watt değerlerini dikkate almıyordum hani 4050-4060 bir şekilde götürür diyordum,bilgi aktarımı için teşekkür ederim. Tam güçte bi 3080, 45-55-75 watt değerindeki 4050-4060-4070 dahi tokatlıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mert Yeldan yazdı: Ne kadar ses o kadar soğutma İşlemci performans yapıyor ki ısı üretiyor. Evde kullandığım ayaklı vantilatör kadar sesli.. belki de daha fazla.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts