Muhammet Oylumlu 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Sayın dostlar.. Bugün bir kaç defa motoru soğuk şekilde çalıştırmayı denedim.. (Havalar buz gibi burada Antep kar soğuğu buraya) Nasıl oldu yada denk geldi bilmiyorum ama arıza çözülmüş gibi saat gibi çalışıyor araba 2 Yorum bağlantısı
Çözüm Muhammet Oylumlu 11 Şubat Yazar Çözüm Paylaş 11 Şubat Sayın dostlar arıza enjektorlerin yanlis takımı yüzünden olmuş dünyanın parasini boşa harcamış bulunmaktayım sağlık olsun enjektörlerin numarasına göre sirasi varmış bende ilk defa duydum Yorum bağlantısı
Muhammet Oylumlu 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Hayır değişmedi bana sadece sıralaması yanlış o düzeldi diye olmuştur dedi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Düzeldi mi peki, sorunsuz çalışıyor mu araç? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Aynı durum maalesef ben de oluştu. Sabahları ilk çalıştırmada düzensiz bir çalışma saniyelik beyaz bir duman devir saatinde dalgalanma beş on saniye içinde sonra hepsi geçiyor. İkinci çalıştırmada bunların hiç biri kalmıyor. Acaba wurt ile mi baslasam tedaviye. Yorum bağlantısı
Muhammet Oylumlu 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Sorun düzelmedi tekrar baktım ufak mazot birikmiş yine devam ediyor. Nereden kaçırıyor bulamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Bende de aynı durum mevcut çözümu bulursam mutlaka paylasirim. Yorum bağlantısı
Muhammet Oylumlu 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat @Mehmet Yenerhocam kullanırsanız banada yazın bende düşünüyorum Enjektör yeni revize ve filtre vb yeni degistigi için atmadım ben çok düşündüm ama siz wurith atarsanz yazn bende atmayı düşünüyorum Not:kızdırma bujisini de düşünüyorum bir tık marş geç alma var ama kirdima bujisi arızası yanmıyor ve Duman atar mı buji arizasi onu düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Oylumlu Cuma 14:01 Yazar Paylaş Cuma 14:01 Aracım teklemeye tekrar başladığından beri enjektör etrafında bir birikinti olmuştu. Bir tane usta daha buldum yeni birisi ben arizani bulurum gerekirse 1 hafta bende kalsın dedi 500 lira ücret alırım dedi yaparsak yine arıza devam ederse masrafını ben öderim dedi kendisine biraktim. ÖNEMLİ BİR KONU.: BİRİKİNTİNİN YAG OLDUGUNU KEÇE VEYA KAPAKTAN KAÇIRIYOR OLABİLİR DEDİ BEKLEMEDEYİM. 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Oylumlu Cuma 17:12 Yazar Paylaş Cuma 17:12 Anlık gelişme Tamirci aradı abi bilgilendirme amacı Antep'ten pompacimi aradım enjektör memeleridir dedi lakin biz masraf etmek istemediğimiz den senin durumu bildiğimden deneme enjektörler gelecek yarın denicez sorunu bulmaya çalışacagim dedi Beklemedeyim gelisme olursa yazacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 17:29 Paylaş Cuma 17:29 Ben de yarın Urfa'ya gececegim enjektörleri kontrol ettirmek için durumdan haberdar ederim. 4. Enjektörun orta kısmından mazot kaçağı var. Eğer iyi bir ustaya denk gelirsen paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bugün enjektöre bakıldı birinde sorun çıktı. Yarın sabah ilk çalıştırmada tekrar bakacagim. Urfa da enjektörcu lazım olursa isim verebilirim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bugün sabah eksi 4 derecede çalıştırmayı yaptım ilk gürültülu çalışma düzelmişti. Devir saati kararlı bir şekilde hareket etti. Düşük devirde gaza bastığımda bir isteksizlik vardı o da gitti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts