Fatih Tutar 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Merhaba değerli üyeler. Peugeot 301 1.6 Bluehdi aracımla 1. Viteste yokuş inerken ayağımı gazdan çektikten sonra motor freni ile indiği esnada ön taraftan "Gır Gır Gır" şeklinde sanki dönen bir parça bir yere değiyormuş gibi ritimli bir ses geliyor. 2-3-4-5 viteslerde ve debriyaja basınca ses gelmiyor. Sadece 1. Vites ve yokuş aşağı inerken motor freni yaptığı esnada geliyor. Malum sanayiye gittiğimde her usta farklı birşey söyleyecek biliyorum. Bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Tutar 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) Bugün fark ettim. Debriyaja bastığımda kavrama ayırma noktasına geldiğinde ancak tam ayırmadan önce ses kesiliyor. 1. Viteste 1500-3000 devir aralığında belirgin şekilde duyuyorum. 3000 devir üzerinde motor sesi gölgeliyor. 9 Şubat tarihinde Fatih Tutar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Tutar 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) Yazın yoktu. Erzurumda yaşıyorum. Aşırı soğuk var. 9 Şubat tarihinde Fatih Tutar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat ses gelen hızlarda ve viteste kalmadan havaların ısınmasını bekleyin şu an buna yapılacak masrafa yazık olur bence Yorum bağlantısı
Fatih Tutar 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Teşekkürler. Kalkış haricinde mümkün mertebe 1. Vitesi kullanmamaya çalışacağım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat yolların durmu nedir bilmiyorum da zaten genelde 1. vitesle rampa inişi yılda 2-3 kez yaşanır , öylesine dik olan yolu kullanmamayı tercih etmek daha iyi, zorunlu ediiyor ise zaten 5-8 km hızda komple frenle inmeli her gün gidilecek bir yer ise Yorum bağlantısı
Recommended Posts