Selçuk Beyoğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Merhabalar bu aracı almayı düşünüyorum. 150.000 km altında, 2019 model, LPG'li bakıyorum. Motor, şanzıman sorunsuz deniyor ama motoru için usta ve parça sıkıntısı yaşandığını okudum. Aracı aldıktan sonra sıkıntı yaşar mıyım? Araç hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Şubat Paylaş 7 Şubat yok hocam ne parça sıkıntısı kime ne parçası lazım olmuşta bulunamamış. ben 4 sene kullandım facebook grubunda okuduğum en büyük arıza üst kapak contası. Fiatın corollası bu araba zaten motor parçalarıda mini cooper r50 r52 ile aynı ben devirdaimini filan bmw parçacısından almıştım daha ucuz diye. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Cihat yazdı: ben devirdaimini filan bmw parçacısından almıştım daha ucuz diye. Paralel evren. 1 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Güzel araçtır. Motor şanzımana uyumu, yakıtı, 1.6 atmosferik ve klasik tork konvertörlü şanzımanına kıyas ile performansı falan iyi tarafta kalır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Selçuk Beyoğlu yazdı: ama motoru için usta ve parça sıkıntısı fiat egea? dilin kemiği olsa herhalde yarısı konuşamazdı bizim ülkede 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Şubat Paylaş 10 Şubat (düzenlendi) Egea ve usta-parça sıkıntısı? Mümkün değil.Dışarı çıkınca gördüğüm 10 tane arabadan 8 i Egea zaten. Parça sıkıntı olmamalı bence. Ustası yoksa yetkili servisi var. 10 Şubat tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Parça sıkıntısı çok mümkün olmamakla, rutin bakımlarını ustanıza yaptırır, sıkıntı olabilecek bir parça çıkarsa yetkili servisten parçayı alır yine ustanıza taktırırsınız. Araç atmosferikler içinde japon gurubundan sonra en sorunsuz araç bence. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Beyoğlu 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Serkan Derya yazdı: Parça sıkıntısı çok mümkün olmamakla, rutin bakımlarını ustanıza yaptırır, sıkıntı olabilecek bir parça çıkarsa yetkili servisten parçayı alır yine ustanıza taktırırsınız. Araç atmosferikler içinde japon gurubundan sonra en sorunsuz araç bence. teşekkür ederim hocam. 1.4 cross da düşünüyorum ama otomatik vites önceliğim olduğu için 1.6 e torq almaya yöneldim. Siz memnun musunuz aracınızdan? Yorum bağlantısı
Serkan Derya 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Selçuk Beyoğlu yazdı: teşekkür ederim hocam. 1.4 cross da düşünüyorum ama otomatik vites önceliğim olduğu için 1.6 e torq almaya yöneldim. Siz memnun musunuz aracınızdan? Genel olarak memnunum. Yakıt konusunda şehiriçi çok dur kalklı bir trafikle hergün işe gidip geldiğim için biraz muzdaripim. Onun dışında gerek boyutlar, gerek konfor olarak bana yetiyor. Ama siz 1.6 e-torq istiyorsanız onu alın bence. Otomatik f/p aracı. Toyota ve Honda gibi pahalı değil ve mekanik olarak dert açmayacak bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Şubat Paylaş 13 Şubat 6 Gündür kullanıyorum 1.6 E-torq otomatik Serkan Bey'in dediği gibi yakıt konusunda biraz üzüyor, Onun dışında şimdilik olumsuz bir durum yaşamadım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: 6 Gündür kullanıyorum 1.6 E-torq otomatik Serkan Bey'in dediği gibi yakıt konusunda biraz üzüyor, Onun dışında şimdilik olumsuz bir durum yaşamadım Konuyu görelim 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Salı 07:39 Paylaş Salı 07:39 Köksal Yılmaz yazdı: Konuyu görelim Bakalım ne zaman kısmet olacak, ya da olacak mı En azından bi foto koyayım şimdilik Bu arada ilk depo pompa verileri şu şekilde 7,55 Lt/100km (Yol bilgisayarı 8 Lt gösteriyordu) 3,55 ₺/km 536km 40,46 lt 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts