Gökhan Tuna 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Kiymetli Forumdaslar, 17 senelik sirket araci kullanimimizin sonuna geldigimiz icin ailemize satin aldigimiz arabayi tanitmak istiyorum. Sizlerden ozendigim gibi, firsat buldukca da neler yaptigimi bu konu altinda paylasmaya calisacagim. 17 yil icerisinde sirasiyla Fiat Palio, Fiat Linea, Renault Florasan / Fluence, Opel Astra Sedan, Ford Ecosport, Honda Civic FE1, Nissan Qashqai J12 kullandik. Buraya nefis bir Kuga'nin kapisindan donup geldik; surada konusu var: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/318934-ford-kuga-mı-yoksa/ Ecoboost haricinde, Kuga'da arkada cocuklarin cok rahat etmeyecegini dusundugum icin TIguan'i tercih ettim. Qashqai sonrasi kizim daha rahat oldugunu soyledi (J12 ile de cok rahatti) Arka camlari renkli ve sol arka camda tiger (kaplan), sag arka camda ise iguana var; model isminin bunlardan olustugunu bir iki ay oncesine kadar ben bilmiyordum. Arac Elegance donanim seviyesi; saf beyaz dedikleri opak renk. R-Line ile arasinda cok janjanli gorsel farklar var; bizim icin o farki vermeye degmeyecekti; zaten ayirdigimiz paranin uzerine de ciktik. PPF fiyatlari 90K bandinda oldugu icin oradan da sukut-u hayale ugradik ve yaptiramadik. Uzerinde yaz lastikleri var, onumuzdeki bir kac ayip atlatip kislik takimlari sonra satin almak gibi bir niyetim var. Olmadigina uzulduklerim ise; - Kablosuz sarj yok; - 3600 kamera yok; ancak 3600 sensor var, hassasiyeti Qashqai'ye gore daha iyi. Arka koltuklarin ileri geri yapmasi ve bir tik dikliginin ayarlanmasi hosuma gitti; cocuklar da arkada klima kontrolleri olmasini begendiler. Sevmediklerim: - Herseyin ortadaki buyuk ekrandan yapilmasi aliskanlik gerektiriyor; biraz dugme olsa iyi olurdu diye dusunuyorum - Silecek olan yerde artik vites kolu var, silecek ve sinyal sol tarafta tek bir kolda birlesmis; benim icin tek kelimeyle facia; birilerinin bu arkadaslara bunu soylemesi lazim; ben soyledim. - ortada sadece ses ve ambiyans degistirecek yuvarlak bir dugme koymuslar; cok daha fazla ozellik eklenebilecegini dusunuyorum - kendi navigasyonu kapali geliyor, servise soracagim. - Tavan perdesi ve sunroof kumandasi dokunmatik; bana gore cok kullanici dostu degil - Keyless iceri giris ve cikis ile bir turlu anlasamadik; bu benden kaynakli; alisacagim Sevdiklerim - Esimle ortak kullandigimiz icin hafizali, isitmali ve havalandirmali koltuklar; bir de ustune masaj da yapiyor - Oyuncakli arabalari seviyorum; ambiyans aydinlatmasi vs - Detayli ayarlar yapilabiliyor - Cam tavan ve sunroof beraber olmasi - On koltuklar, inis ve binisleri kolaylastirmak icin ileri geri hareket ediyor; benim gibi sonradan gormeler icin buyuk luks :-) - Comfort mode, arabayi yolcularin rahat edecegi sekilde surmenizi sagliyor bana gore. Simdilik bu kadar, Rizline paspas ve ekranlar icin ekran koruyucu aldim; hafta sonu yapistirirken daha cok foto paylasacagim. Kasko ve sigortayi nereden yaptirdigimi ise paylasmama gerek yoktur diye dusunuyorum :-) 15 saat önce tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 18 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Beyaz her zaman iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Koskoca arabanın gerisi nerde Hayırlı olsun. Japonun ve japoncunun düşmanları çoğalıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun kazasız cezasız kullanılsın 🧿 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Kazasız belasız güzel günlerde kullanın abi, maşallah.. Araba yüz görümlüğü istiyor sanırım.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun çok havalı görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tiger + İguna deyince Aklıma Zimerit kaplı Ardennes muharebe renklerindeki Konigstiger gelmedi değil. Hayırlı olsun. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Maşallah Fotolardan kendimi alamadım (bol bol yükle yahu görelim her detayı) 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlısı olsun ama ben foto göremedim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah Fotolardan kendimi alamadım (bol bol yükle yahu görelim her detayı) Bu kadar fotoğraf ile konu açmaya yasak getirilmesi gerekir bence, yönetimi uyarmslıyız. 12 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun. Jantlar kaç inç? R-Line olanına bindiğimde aşırı sert bulmuştum. İyi ki Elegance diyebilirsiniz belki de. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun. Jantlar kaç inç? R-Line olanına bindiğimde aşırı sert bulmuştum. İyi ki Elegance diyebilirsiniz belki de. Güle güle kullanın Usttekiler elegance, alttakiler r-line: Bol bol foto mutlaka paylasacagim dostlar, konu acmaya firsat bulamayip geciktigim icin (araci gecen hafta cuma gunu teslim aldik) boyle oldu. Hafta sonu bol bol cekip paylasacagim. Metin Uzunoğlu yazdı: Bu kadar fotoğraf ile konu açmaya yasak getirilmesi gerekir bence, yönetimi uyarmslıyız. Cihat Küçükay yazdı: Hayırlısı olsun ama ben foto göremedim Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah Fotolardan kendimi alamadım (bol bol yükle yahu görelim her detayı) Cem Işık yazdı: Kazasız belasız güzel günlerde kullanın abi, maşallah.. Araba yüz görümlüğü istiyor sanırım.. Elegance bunlarla geliyor @Emre Şimşek R-Line ise bununla 3 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts