Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: Silecek kolu olmayan ve masaj koltuğu çalışmayan Tiguanlariniz değerinde alınır Bu kadar da aleni kopyala yapıştır olmaz ki 😬 Öncelik benim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Gökhan Tuna yazdı: anladım ki Almanlar masajı iyi yapamıyormuş Ben hiç Alman masajı duymadım 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Metin Akbal yazdı: Ha bi dakika yaa. Silecek kolu olmayan ve masaj koltuğu çalışmayan Tiguanlariniz değerinde alınır diyen çıkmamış iyi ki 😄 Mertol Kip yazdı: Silecek kolu olmayan ve masaj koltuğu çalışmayan Tiguanlariniz değerinde alınır Metin Akbal yazdı: Bu kadar da aleni kopyala yapıştır olmaz ki 😬 Öncelik benim. Kontrollerime gore oncelik @Metin Akbal 'in; ancak araba esimin ustune; kendisi de satin alma uzmani; pek degerine(!) birakmaz bu makineyi Tamer Topaç yazdı: Ben hiç Alman masajı duymadım Ben de bu tenekeyi alana kadar duymamistim; duymaz olaydim 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Metin Akbal yazdı: Bu kadar da aleni kopyala yapıştır olmaz ki 😬 Öncelik benim. Yazmamışlar demişsin yazdım. Sen kırılma üzülme diye mesaj atıyoz gene atar gene gider. Yok yani Z kuşağı falan da değilsin ki Gökhan Tuna yazdı: Kontrollerime gore oncelik @Metin Akbal 'in; ancak araba esimin ustune; kendisi de satin alma uzmani; pek degerine(!) birakmaz bu makineyi Yow dostum youw youuuuw, kabul etmiyorum. O bu mesaj yok demiş ben mesajı yazdım. BİRİNÇ BİRİNÇ Satın almacı adı üstünde alırken pazarlık yapar. Satışcılar daha tehlikelidir. Almayacağın şeyi olmayacak fiyata sana satar. Tamer Topaç yazdı: Ben hiç Alman masajı duymadım Senin hiç tatmadığın duymadığın ama Almanların yaptığı neler var bi bilsen ısısısısı 1 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Şakası bir yana nedir bu masaj saçmalığı ya. Benim düldülün bir paketinde de var, kedi patisi za zu diyor. Araba kullanırken arkadan arkadan öyle mıncıklanmanın sonuçları sıkıntılı olabilir 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mertol Kip yazdı: Şakası bir yana nedir bu masaj saçmalığı ya. Benim düldülün bir paketinde de var, kedi patisi za zu diyor. Araba kullanırken arkadan arkadan öyle mıncıklanmanın sonuçları sıkıntılı olabilir Teneke servisten gelsin, fotografini atacagim, bazi masaj isimlerini goren arkadaslarim hala dalga geciyorlar benimle, yazip da arama motorlarinda indekslenmesini istemiyorum Masaj yerine HUD olsa ya da 360 kamera, kablosuz sarj koysa, navigasyonu acsa sevgili Dogus; daha evladir benim icin. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Teneke servisten gelsin, fotografini atacagim, bazi masaj isimlerini goren arkadaslarim hala dalga geciyorlar benimle, yazip da arama motorlarinda indekslenmesini istemiyorum Masaj yerine HUD olsa ya da 360 kamera, kablosuz sarj koysa, navigasyonu acsa sevgili Dogus; daha evladir benim icin. Bunların hepsi ayrı cins ya. Opel teknoloji paketi diye bunları satıyor mesela. (Ucuz değil he 80 bin lira. Len teknoloji neresinde bunun? Bagaja motor taktın diye ya da hoparlörleri değiştirdin diye daha mı teknolojik oldu alet? Oysa Ultimate opsiyonunda gayet teknolojik geliştirmeler geliyor. Altını çizdiklerim doğrudan teknoloji ile ilgili şeyler. Bunu da elektrikli ile veremiyor çünkü rakam yukarı çıkıp %10 ÖTV dilimini geçiyor. E ben de Hybrid istemiyorum? O zaman elektrikli bagaj ile idare edeceksin diyor. Opsiyon 1: Teknoloji Paketi (GS) Elektrikli Bagaj 10 Hoparlör Focal HiFi Ses Sistemi Lamine ve Akustik Ön + Yan Camlar Opsiyon 1 Teknoloji Paketine ek olarak Arka Çapraz Trafik Uyarısı Şerit ortalama ve değiştirme sistemi Uzun menzilli kör nokta uyarı sistemi Isıtmalı Ön Cam Intelli-Vision 360° Çevre Görüş Kamera Sistemi Intelli-Air Hava Kalite Sistemi Intelli-HUD Sanal Gösterge Paneli (HeadUpDisplay) Deri Koltuk Döşemeleri Elektrikli Sürücü & Yolcu Koltugu Hafızalı Sürücü Koltuğu & Yan Aynalar Ön Koltuklarda Adaptif Yan Destekler Havalandırmalı Ön Koltuklar Masajlı Ön Koltuklar Isıtmalı Arka Koltuklar Otomatik Kararan Çerçevesiz Dikiz Aynası Ben olsam altını çizdiklerime teknoloji paketi derdim kalan hepsine Konfor paketi der geçerdim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ben gıdıklanırım ya.. İstemem masaj falan.. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben gıdıklanırım ya.. İstemem masaj falan.. asya grubu bu konuda iyi almanlar bilemez 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Abi sen masaj mı istiyorsun, bunun çözümü doğuş oto’da değilki, çok yanlış yere gitmişsin 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi sen masaj mı istiyorsun, bunun çözümü doğuş oto’da değilki, çok yanlış yere gitmişsin bak asya müşterisi konuya hakim 8 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi sen masaj mı istiyorsun, bunun çözümü doğuş oto’da değilki, çok yanlış yere gitmişsin Ben sadece genis bagaj istiyordum Masaj yaninda gelince de yaptirmayalim mi dedim 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: asya grubu bu konuda iyi almanlar bilemez Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi sen masaj mı istiyorsun, bunun çözümü doğuş oto’da değilki, çok yanlış yere gitmişsin Çağlar Bayur yazdı: bak asya müşterisi konuya hakim Niye Asya' dan vazgeçmiyoruz sanıyorsunuz 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben gıdıklanırım ya.. İstemem masaj falan.. Emmi denemen lazım, bende öyle diyordum. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Konu mangala degil de masaja baglandi, forumumuz icin bir ilk olsa gerek Dogus Oto anlatildigi kadar varmis, 24 saat icerisinde arabanin koltugunu duzeltip (yazilim guncellemesi sozde) veremediler; bir de aksam 5 gibi arayip "gelin ikame arac verelim" diyorlar, Maslak trafiginde, yersen.. Kalabaliktan ve organizasyonsuzluktan oldugunu dusunuyorum. Ben ilk kez kendileriyle muserref oluyorum; ancak onlar henuz benimle tanismadilar; cok eglenecegiz, konuyu takip etmeye devam edin dostlar 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Dogus Oto anlatildigi kadar varmis, 24 saat icerisinde arabanin koltugunu duzeltip (yazilim guncellemesi sozde) veremediler; bir de aksam 5 gibi arayip "gelin ikame arac verelim" diyorlar, Getirin deseydin. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Dogus Oto anlatildigi kadar varmis, 24 saat icerisinde arabanin koltugunu duzeltip (yazilim guncellemesi sozde) veremediler; bir de aksam 5 gibi arayip "gelin ikame arac verelim" diyorlar, Maslak trafiginde, yersen.. Kalabaliktan ve organizasyonsuzluktan oldugunu dusunuyorum. Ben ilk kez kendileriyle muserref oluyorum; ancak onlar henuz benimle tanismadilar; cok eglenecegiz, konuyu takip etmeye devam edin dostlar O da bir şey mi Opel benim parasını verdiğim arabayı 15 gündür İzmit Limandan çekip teslim edemedi Yok gümrükten çekecez, yok PDI yok yazılım yükleme sevke hazır yazıyor güncel durumda. Güya bu akşam göndereceklermiş. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Konu mangala degil de masaja baglandi, forumumuz icin bir ilk olsa gerek Dogus Oto anlatildigi kadar varmis, 24 saat icerisinde arabanin koltugunu duzeltip (yazilim guncellemesi sozde) veremediler; bir de aksam 5 gibi arayip "gelin ikame arac verelim" diyorlar, Maslak trafiginde, yersen.. Kalabaliktan ve organizasyonsuzluktan oldugunu dusunuyorum. Ben ilk kez kendileriyle muserref oluyorum; ancak onlar henuz benimle tanismadilar; cok eglenecegiz, konuyu takip etmeye devam edin dostlar Bulunduğum bölgede ikame masaj da olur deseydiniz ben orada kaldım yaa kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts