Gökhan Tuna 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Mertol Kip yazdı: Ben araba kullanmayı babamın 61 model Opel Kapitan'ında öğrenmiştim. Onda da direksiyonun sağındaki koldan vites değiştiriyorduk. Bence çok pratik. Neden yapmıyorlar anlamıyorum derken VW geri getirmiş ve çok iyi yapmış. Orta konsolda boş yere yer kaplıyor. Zaten hepsi elektronik artık taşınabilir olsa kesin taşırdım. Cem Işık yazdı: Silecek kolu solda olup vites kolu silecek kolu yerinde olan araçlar alışkanlık istiyor biraz, arada bir hanımın arabayı kullandığımda afallıyorum.Elim otomatikman silecek kolu yerindeki vitese gidiyor. 2-3 günde alışılır ama.. Vites kesinlikle aliskanlik gerektiriyor; 2 haftada alistim; ancak silecek ve farlarin ayni kolda olmasi hala cok hosuma gitmiyor; daha iyi bir cozum bulabilirdi VW bence. Bu arada ayni kolda olmasina aslinda itirazim yok; ancak kullanici deneyimi kotu benim icin. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Gökhan Tuna yazdı: Vites kesinlikle aliskanlik gerektiriyor; 2 haftada alistim; ancak silecek ve farlarin ayni kolda olmasi hala cok hosuma gitmiyor; daha iyi bir cozum bulabilirdi VW bence. Bu arada ayni kolda olmasina aslinda itirazim yok; ancak kullanici deneyimi kotu benim icin. Durum bende de aynı, uzun senelerin alışkanlığı silecek ve sinyal kollarının ayno yerde olması kötü. Ayrı bir kol daha yapılabilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Rahmetli Büyükbabamın 63 Mercedes'inde silecek düğmesi göstergelerin solunda göğüs üzerindeydi. Aynı şekilde benim 75 Renault 12'nin silecek düğmesi de göstergelerin solunda göğüs üzerindeydi. Hatta her ikisinin ön cam suyu, sol ayak altındaki pompa ile atılır. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Evren Barış Özbek yazdı: Rahmetli Büyükbabamın 63 Mercedes'inde silecek düğmesi göstergelerin solunda göğüs üzerindeydi. Aynı şekilde benim 75 Renault 12'nin silecek düğmesi de göstergelerin solunda göğüs üzerindeydi. Hatta her ikisinin ön cam suyu, sol ayak altındaki pompa ile atılır. Yok o kadar geriye girme. onlarda silecek kolu yoktu 2 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Evren Barış Özbek yazdı: Hatta her ikisinin ön cam suyu, sol ayak altındaki pompa ile atılır. Silecekleri su atarken debriyaj falan nasil oluyordu, gozumun onune gelmedi bi' turlu Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 12 Şubat Paylaş 12 Şubat (düzenlendi) Gökhan Tuna yazdı: Silecekleri su atarken debriyaj falan nasil oluyordu, gozumun onune gelmedi bi' turlu Solda parlak metal parça. Göğüste silecek düğmeside görünüyor. 12 Şubat tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Evren Barış Özbek yazdı: Rahmetli Büyükbabamın 63 Mercedes'inde silecek düğmesi göstergelerin solunda göğüs üzerindeydi. Aynı şekilde benim 75 Renault 12'nin silecek düğmesi de göstergelerin solunda göğüs üzerindeydi. Hatta her ikisinin ön cam suyu, sol ayak altındaki pompa ile atılır. afrikaı görmesin, kopyalar bunu da 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Bence bazı şeylerin artık kalkması lazım ya. Siliecek kolu da bunlardan birisi. Çok gereksiz bir şey. Aç kapa anahtar fazla bile. Kalanını yağmur sensörü halledebilir. Keza vites kolu ve el freni de öyle. İleri ya da geri gidiyorsun zaten. Parkmış Neutral mış kendi halletsin ki zaten Kuga yapıyor. Arabayı stop edince parka alıyor zaten. e durunca elfrenini de çekiyor. Ne gerek var düğmeydi koldu zarttı zurttu yer kaplayacak şeylere. Klima ya da radyo düğmeleri ile uğraşacaklarına bunları "gerekirse müdahale edilebilmesi için" gösterge ya da orta ekrana taşısalar iyi olacak. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat Mertol Kip yazdı: Bence bazı şeylerin artık kalkması lazım ya. Siliecek kolu da bunlardan birisi. Çok gereksiz bir şey. Aç kapa anahtar fazla bile. Kalanını yağmur sensörü halledebilir. Keza vites kolu ve el freni de öyle. İleri ya da geri gidiyorsun zaten. Parkmış Neutral mış kendi halletsin ki zaten Kuga yapıyor. Arabayı stop edince parka alıyor zaten. e durunca elfrenini de çekiyor. Ne gerek var düğmeydi koldu zarttı zurttu yer kaplayacak şeylere. Klima ya da radyo düğmeleri ile uğraşacaklarına bunları "gerekirse müdahale edilebilmesi için" gösterge ya da orta ekrana taşısalar iyi olacak. Üstat katiliyorum yazdiklariniza; ancak yagmur sensorunden ornek vereyim; dogru duzgun calisan araba gormedim; gerci kullandigim kac arabada yagmur sensorlu silecek vardi diye sorabilirsiniz Fluence, Civic FE1, Qashqai J12 ve Tiguan, yani C segment arabalarda kullandim, premium ya da D ve uzeri segmentlerde nasildir bilemiyorum. Cama su puskurtulmesi icin mutlaka bir seyler olmasi gerekecektir diye dusunuyorum. Civic FE1 ve Qashqai J12'den genel olarak memnundum; sensorun hassasiyeti ayarlanabiliyordu; Tiguan'da bu yok mesela, bir tik rahatsiz oldum. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Sensör arızasında araç çekiciyle gider ulaşacağı yere. Böyle ehemmiyeti yüksek şeylerin emniyet valfi görevi görecek manuel kontrollere ihtiyacı var. Ayrıca dendiği gibi bu sensörler hiçbir zaman adam gibi ayarlayamıyor illa bir ara manuele alıyorsun. Bugün öyle yaptım mesela. Birçok sensör de yağmurdan değil de yağmur durduktan sonra öndeki arabanın lastiğinden tahliye olan mikro damlacıkları algılayamıyor. Halbuki o damlacıklar normal yağmurdan çok görüş bozar. İş için düzenli kullandığım 2 Sprinter var. Birisi 2016 model diğeri 2022 falan. 2016 kara şanzıman hız sabitleyicisi bile ayrı koldan. Mis gibi orta konsolda vitesi var kemik gibi takır takır atıyorsun, her kontrolün şeyin bir yeri var dokunmatik kontrol yok ve elektronikleri çok kaliteli. Öyle ki eski Sprinter Bluetooth üzerinden şakır şakır oynatma yaparken yeni Sprinter’da Apple Car Play bağlı değilse ses 10 saniye geriden geliyor. Input Lag konusunda Mini Cooper’ı geçmiş Mercedes sağolsun. Bir de direksiyon yeni modelde tuş dolu ve bu tuşların ikisi dokunmatik. Şarkının en sevdiğim yerinde 10 saniye önce yanlışlıkla parmağımı oraya değdirmiş oluyorum onu da 10 saniye sonra farkediyorum. Şarkıyı değiştiriyorsun 10 saniye daha dinliyorsun. Direksiyon sanki A serisi gibi yumuşak, koca arabanın direksiyonu öyle olursa sen önde hapşırdığında kıçta oturan adam horon tepiyor. Araba sarsıyor çünkü. Yani böyle her şeyi yumuşak ve modern yapalım diye arabalar bayağılaşmış. Eskiler daha iyi. Teknoloji negatif etkilemiş kaliteyi. Demem o ki pratiklik olacak diye her şeyi tek düze yapmak bence pratikliği de ortadan kaldırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Yaw çok istiyorsan dashboard a bi tane pushbutton koyarsın her bastığında hızı bir kademe artar, atıyorum dördüncüden sonra başa döner, uzun basarsan da su fışkırtır falan filan. Çözüm var her zaman. Çağrı Alaf yazdı: İş için düzenli kullandığım 2 Sprinter var. Birisi 2016 model diğeri 2022 falan. 2016 kara şanzıman hız sabitleyicisi bile ayrı koldan. O yaş. Senkromeçsiz vites kutusu olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Mertol Kip yazdı: O yaş. Senkromeçsiz vites kutusu olmaz. Kara şanzımabdan senin anladığını anlayan son nesil benim galiba. Gençler düz vitese diyor onu. 😄 2 6 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Selim Bilgin yazdı: Kara şanzımabdan senin anladığını anlayan son nesil benim galiba. Gençler düz vitese diyor onu. 😄 vites değiştirirken çift aragazı yarım debriyaj yapmıyorsan sayılmaz o. Geçerken caaaaaart diye ses gelmezse olmaz. Kara şanzıman sanırım sadece motosiklet vites kutularında kaldı artık. Sequential kutularda bile senkromeç var artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Selim Bilgin yazdı: Kara şanzımabdan senin anladığını anlayan son nesil benim galiba. Gençler düz vitese diyor onu. 😄 bas bir bırak iki. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Bizim eski çizim projelerine benziyor. Bu basit gerçi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: bas bir bırak iki. Ford T mi hocam bu? 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 06:05 Yazar Paylaş Dün saat 06:05 Bugun araba servise gidecek; dun online randevu aldim Dogus Oto Maslak'tan.. Esim goturecek, goy goy yapmalarina ve gecistirmelerine izin verme dedim.. Problem de surucu koltugu masaj fonksiyonu her durumda 34 saniye icinde kendiliginden duruyor (araba giderken, P'de dururken vs farketmiyor) Ayrica aracin kendi navigasyon fonksiyonunu da acin, acamiyorsaniz da o ikonu menuden kaldirin yazdim; bakalim n'apacaklar? Muhtemelen ikonu kaldiran bir yazilim guncellemesi gelir Q2'de diye dusunuyorum Bunun disinda genel olarak aractan memnunuz, bir onceki aracimiz J12 Qashqai'ye gore oldugundan daha genis hissettiriyor; o yuzden esim bir tik sikayetci; 360 derece sensorleri cok hassas.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 06:08 Paylaş Dün saat 06:08 Gökhan Tuna yazdı: Bugun araba servise gidecek; dun online randevu aldim Dogus Oto Maslak'tan.. Esim goturecek, goy goy yapmalarina ve gecistirmelerine izin verme dedim.. Problem de surucu koltugu masaj fonksiyonu her durumda 34 saniye icinde kendiliginden duruyor (araba giderken, P'de dururken vs farketmiyor) Ayrica aracin kendi navigasyon fonksiyonunu da acin, acamiyorsaniz da o ikonu menuden kaldirin yazdim; bakalim n'apacaklar? Muhtemelen ikonu kaldiran bir yazilim guncellemesi gelir Q2'de diye dusunuyorum Bunun disinda genel olarak aractan memnunuz, bir onceki aracimiz J12 Qashqai'ye gore oldugundan daha genis hissettiriyor; o yuzden esim bir tik sikayetci; 360 derece sensorleri cok hassas.. Silecek kolu da eklettir derim 😄 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 06:30 Yazar Paylaş Dün saat 06:30 Metin Akbal yazdı: Silecek kolu da eklettir derim 😄 Eklemezlerse sunlardan birini yapacagiz 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 09:54 Yazar Paylaş Dün saat 09:54 Bu arada dun aksam sol lastik havam az diye uyari vermis, hanimdan teblig gelince kontrol ettim; 36 olmasi gereken basinc 16 idi; hemen Michelin marka cihazimla (#reklam degildir ) havayi tamamladim; ancak havanin bu kadar kendiliginden dusmeyecegini biliyordum. Servise giderken hanim aradi, hemen mahalledeki lastikciye cekmis; bakalim ne cikacak... Silecegi silecek degil, lastigi lastik degil, koltugu da masaj yapamiyor, nasil bir araba bu? 2 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Sen araba değilde başka şey bekliyon sanki, masaj falan 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Bu arada dun aksam sol lastik havam az diye uyari vermis, hanimdan teblig gelince kontrol ettim; 36 olmasi gereken basinc 16 idi; hemen Michelin marka cihazimla (#reklam degildir ) havayi tamamladim; ancak havanin bu kadar kendiliginden dusmeyecegini biliyordum. Servise giderken hanim aradi, hemen mahalledeki lastikciye cekmis; bakalim ne cikacak... Silecegi silecek degil, lastigi lastik degil, koltugu da masaj yapamiyor, nasil bir araba bu? Bende silecek kollusu varda masaj olayı sakat yok, birde gözlerinden ateş çıkartamıyor 😄 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Sen araba değilde başka şey bekliyon sanki, masaj falan Üstat, tek hayalim büyük bagajlı bir arabaydı; geldiğim noktada anladım ki Almanlar masajı iyi yapamıyormuş Servis bu arada, ikonu kaldıramayız, KVKK bık bık falan açamıyoruz Türkiye'de diye sallamış. Masaj problemi başka modellerde de varmış, yazılım güncelleme diye aldılar arabayı, göreceğiz yarın sonucu; gerçi bana inandırıcı gelmiyor, yolcu koltuğunda çalışan masaj yazılımı sürücü koltuğunda çalışmıyor denmesi.. 19 saat önce tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ha bi dakika yaa. Silecek kolu olmayan ve masaj koltuğu çalışmayan Tiguanlariniz değerinde alınır diyen çıkmamış iyi ki 😄 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Silecek kolu olmayan ve masaj koltuğu çalışmayan Tiguanlariniz değerinde alınır 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts