Hamit inan Çarşamba 21:21 Paylaş Çarşamba 21:21 Merhaba arkadaşlar. 3 kutu boya sökücü aldım netten. Birini açınca tenekenin nerede ise yarım olduğunu fark ettim. Hassas tartı ile kalan iki kutuyu tarttim. Beyanın altında hepside . Cak cuk etmektense yarın bu adamların başını ağritmak istiyorum biraz. Fikri olan beri gelsin 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 21:30 Paylaş Çarşamba 21:30 1000gr'ın altında üstünde +-20gr falan yazıyor olabilir mi? Bir de 12gr için mi sorun çıkartıyoruz? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 21:31 Paylaş Çarşamba 21:31 Açılmamış kutular ile Ticaret il müdürlüğüne hileli/eksik ürün vs başvuru yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Çarşamba 21:32 Yazar Paylaş Çarşamba 21:32 Sani Gerşon yazdı: 1000gr'ın altında üstünde +-20gr falan yazıyor olabilir mi? Bir de 12gr için mi sorun çıkartıyoruz? Mesele 10-20 gram olayı değil. Memlekette kim kime nereden kazık atar nereden ne çalar olayı ne yanımıza kar kalır olayı.Hem 3 kutuda neden +10 +20 çıkmak yerine hep - li rakamlar çıkıyor? Sani Gerşon yazdı: 1000gr'ın altında üstünde +-20gr falan yazıyor olabilir mi? Bir de 12gr için mi sorun çıkartıyoruz? Net brüt +- gibi bir ifade ambalajda yok. Geçen gün aldığım ürün net üzerinde yazan değerdi 750 diye. Haksız rekabette var burada ürünü 1000 diye alıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 21:36 Paylaş Çarşamba 21:36 Bu durumda fişi ile birlikte ticaret bakanlığı sanırım ilk başvurulacak nokta. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Çarşamba 21:37 Paylaş Çarşamba 21:37 Boya sökücünün yoğunluğunun sebep olduğu bir durum olabilir mi acaba?! Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 21:42 Paylaş Çarşamba 21:42 Terazinin kalibrasyon durumu nedir. Ölçüm belirsizliğini bilmek gerekir. İtiraz durumunda bunlar size sorulacaktır. Aynı şekilde başka bir Terazi ile karşılaştırma yapmakta fayda var. Terazinin üzerinde alım satimda kullanılmaz yazısı var ölçüm belirsizliği nedeni ile bu yazı yazılmış olabilir +/-değerlerini bir kontrol edin terazinin. 4 Yorum bağlantısı
Hamit inan Çarşamba 22:31 Yazar Paylaş Çarşamba 22:31 Eyüp Çetin yazdı: Boya sökücünün yoğunluğunun sebep olduğu bir durum olabilir mi acaba?! Ağzı kapalı. Sanmıyorum Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Terazinin kalibrasyon durumu nedir. Ölçüm belirsizliğini bilmek gerekir. İtiraz durumunda bunlar size sorulacaktır. Aynı şekilde başka bir Terazi ile karşılaştırma yapmakta fayda var. Terazinin üzerinde alım satimda kullanılmaz yazısı var ölçüm belirsizliği nedeni ile bu yazı yazılmış olabilir +/-değerlerini bir kontrol edin terazinin. Az önce aklıma geldi benimde. Kalibreden emin değilim. Muhtemelen il ticaret müdürlüğüne götürmek gerekli. Onun içinde bir gün izni yiyemem sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 05:54 Paylaş Dün saat 05:54 Hamit inan yazdı: Az önce aklıma geldi benimde. Kalibreden emin değilim. Muhtemelen il ticaret müdürlüğüne götürmek gerekli. Onun içinde bir gün izni yiyemem sanırım. başka bir terazide de tartım yapın tanıdık esnaf varsa. doğrulama yapmış olursunuz orada da aynı değeri görürseniz mail yolu ile üretici firmaya gönderin. benim öğrenmek istediğim başka bir durum var üzerinde yazan net ağırlık mı bürüt ağırlık mı eğer net ise daha büyük bir sorun var demektir. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 05:57 Paylaş Dün saat 05:57 Bence artı eksi değeri vardır. Binde 12 lik sapma bence artniyet içermiyordur. Bu arada ürün net 1000 gram mı yoksa ambalajla birlikte mi 1000? Kutu üzerinde yazan nedir? Yorum bağlantısı
Hamit inan Dün saat 06:16 Yazar Paylaş Dün saat 06:16 İlkay Başaran yazdı: Bence artı eksi değeri vardır. Binde 12 lik sapma bence artniyet içermiyordur. Bu arada ürün net 1000 gram mı yoksa ambalajla birlikte mi 1000? Kutu üzerinde yazan nedir? Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yazan net ağırlık mı bürüt ağırlık mı eğer net ise daha büyük bir sorun var demektir. Kutuda 1000 gr yazıyor n Eyüp Çetin yazdı: Boya sökücünün yoğunluğunun sebep olduğu bir durum olabilir mi acaba?! Sanmam Net,brüt +- bir değer yok. Düz 1000 Gr Olay ufakta insan karşılaşa karşılaşa böyle şeylerden beziyor artık. Sabah uyandım suratımda ekşime ve bezginlik ile. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Dün saat 06:30 Paylaş Dün saat 06:30 %2-3 luk sapmalar olabilir ama kutu ağırlığını kelime oyunuyla çakması hoş değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:11 Paylaş Dün saat 07:11 Baklavacının kutuyu baklava fiyatına satması gibi, brüt 1000 gram ise o da saçma.. Tenekeyi boya fiyatına satıyor. 5 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Dün saat 08:28 Paylaş Dün saat 08:28 Açıkçası bir ürün hakkında elimizde tüm veriler yokken hileli ürün diye bir başlık açmak bence doğru değil. Burada tartı kalibre mi, kap ve kapak sızdırmaz mı, üreticinin toleransı nedir, üreticinin kullandığı tartının veya dolum makinesinin kalibrasyonu nedir. Zaten tarttığımız şey altın veya elmas da değil. 12 gramlık bir sapma bence gayet iyi bile denebilir. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Dün saat 08:49 Yazar Paylaş Dün saat 08:49 (düzenlendi) Harun Kocaçalışkan yazdı: Açıkçası bir ürün hakkında elimizde tüm veriler yokken hileli ürün diye bir başlık açmak bence doğru değil. Burada tartı kalibre mi, kap ve kapak sızdırmaz mı, üreticinin toleransı nedir, üreticinin kullandığı tartının veya dolum makinesinin kalibrasyonu nedir. Zaten tarttığımız şey altın veya elmas da değil. 12 gramlık bir sapma bence gayet iyi bile denebilir. Aynı olasılıkları bende düşündüm. Firma boy boy sertifika paylaşmış sayfasında. Kısa bir mesaj gönderdim. Gelecek cevaba göre ticaret bakanlığına şikayet açacağım. Yapılan haksızlıkların yanına kaldığı bir ülkedeyiz. Dün arkadaş ile elimize biraz badem aldık. Yemeğe başladığımızda öyle bir video denk geldiki X ülkesine satılan bilmem kaç ton bademde standardın 60 küsür katı bilmem ne zehirli maddesi bulunmuş ve mallar iade edilmiş. Peki bu nasıl iade edilir bu iade edileni kime yediriyorlar ülkemizde ? Diyorum ya 10 gr-20 gr mevzu değil. İnsanların herşeyi umursamaz hale gelmesi, hilenin zeka sanılması , yapanın yanına kar kalması ciddi derecede duyarlı, düzgün yaşayan insanların asabını bozan bir durum. Dün saat 08:50 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:06 Paylaş Dün saat 09:06 Bence üretiyici arayıp sormak lazım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:56 Paylaş Dün saat 10:56 herkesin her konuda böyle duyarlı olması dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 11:00 Paylaş Dün saat 11:00 Nette 12 gram eksik çıksa hiç bi problem yoktu fakat kutuyla beraber 1000 gramın altına gelmesi çok yanlış. Başka bir terazide de ölçüp şikayet vs ne yapılacaksa yapılmalı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Nette 12 gram eksik çıksa hiç bi problem yoktu fakat kutuyla beraber 1000 gramın altına gelmesi çok yanlış. Başka bir terazide de ölçüp şikayet vs ne yapılacaksa yapılmalı Net 1000 gram yazmıyorsa? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Net 1000 gram yazmıyorsa? sen neyin peşindesin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen neyin peşindesin Çakmağımın 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Net 1000 gram yazmıyorsa? Fark etmezki beyan önemli, 1000 gram boya satılacağı iddia ediliyor. Kanuni olarak belki bi boşluktur ama etiğin çok dışında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çakmağımın gazı bitti onun yollasana Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Fark etmezki beyan önemli, 1000 gram boya satılacağı iddia ediliyor. Kanuni olarak belki bi boşluktur ama etiğin çok dışında Net 1000 gram yazmıyorsa 1000 gram boya satılacağı iddia edilmiş olmuyor. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Net 1000 gram yazmıyorsa 1000 gram boya satılacağı iddia edilmiş olmuyor. Teknik olarak boya kutusunuda bize satıyor, zaten hepimiz boyayı kullandıktan sonra kutusunuda evde kavanoz niyetine kullanırız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts