BARIŞ CAN AKTÜRK Dün saat 04:45 Paylaş Dün saat 04:45 selam arkadaşlar, 2009 fiesta collection araca sahibim bagajdaki anahtar yuvasının tam ordasından su alıyor , kaportacıya video çekip göstermeme rağmen ordan olmaz diyor ısrarla . bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Yücel Metin Dün saat 04:58 Paylaş Dün saat 04:58 İç trimleri söküp içeriden kontrol edebilirseniz daha doğru teşhis yapılabilir. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 05:38 Paylaş Dün saat 05:38 şu plakayı gizlemenin mantığını bi çözemedim 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Dün saat 06:04 Paylaş Dün saat 06:04 Coşku Mert yazdı: şu plakayı gizlemenin mantığını bi çözemedim Bende Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 07:13 Paylaş Dün saat 07:13 Coşku Mert yazdı: şu plakayı gizlemenin mantığını bi çözemedim Mustafa Şahin2 yazdı: Bende Elimizden gelse sokakta park halindeki aracın dahi plakasını gizlemek gerekiyor artık. Böyle söyleyince tuhaf ve saçma geliyor biliyorum. Ancak sokakta olan aracın fotoğrafını çekip internette kapora avcılığı yapanlar var ne yazıkki. Hala "benlik bir şey yok" dediğinizi duyuyorum. Dolandırılan kişi gidip şikayetçi olduğunda xx plakalı araç için anlaşmıştık dediği an sizi de ifadenizi almak üzere dahil ediyorlar. Elbette ilginiz yok ancak neticede ucu dokunuyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Dün saat 07:35 Paylaş Dün saat 07:35 Ü.Emre Kartal yazdı: Elimizden gelse sokakta park halindeki aracın dahi plakasını gizlemek gerekiyor artık. Böyle söyleyince tuhaf ve saçma geliyor biliyorum. Ancak sokakta olan aracın fotoğrafını çekip internette kapora avcılığı yapanlar var ne yazıkki. Hala "benlik bir şey yok" dediğinizi duyuyorum. Dolandırılan kişi gidip şikayetçi olduğunda xx plakalı araç için anlaşmıştık dediği an sizi de ifadenizi almak üzere dahil ediyorlar. Elbette ilginiz yok ancak neticede ucu dokunuyor. çok düşünüyorsunuz emre bey vatandaş internetten plakaları kapalı şekilde bir fiesta fotoğrafı atsa açıklamaya telefonda plaka verilecektir yazıp, aradığınızda trafikte gördüğü bir fiesta plakası söyleyebilir diye trafikte de mi plakalarımız kapalı gezelim Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 09:10 Paylaş Dün saat 09:10 Mehmet Cihat yazdı: çok düşünüyorsunuz emre bey vatandaş internetten plakaları kapalı şekilde bir fiesta fotoğrafı atsa açıklamaya telefonda plaka verilecektir yazıp, aradığınızda trafikte gördüğü bir fiesta plakası söyleyebilir diye trafikte de mi plakalarımız kapalı gezelim Düşünmekle ilgili değil yazdığım, tamamen yaşanan bir olaydan bahsettim. Hiç aklınıza getiremeyeceniz şekilde sahtekarlığa maruz kalmak olası artık. Sözel olarak sizin plakanızı söylemesi ile şu ilanda olan araç için konuştuk demesi farklı şikayet eden kişinin. Zira genellikle ekran görüntüsü vs alıyor insanlar bir ilana bakıp beğendiğinde. Trafikte değil kapalı plakayla gezmek, farklı yerde basılanla dahi gezmek cezai işlem gerektiriyor. Bu tamamen başka bir konu. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Dün saat 09:19 Paylaş Dün saat 09:19 Ü.Emre Kartal yazdı: Düşünmekle ilgili değil yazdığım, tamamen yaşanan bir olaydan bahsettim. Hiç aklınıza getiremeyeceniz şekilde sahtekarlığa maruz kalmak olası artık. Sözel olarak sizin plakanızı söylemesi ile şu ilanda olan araç için konuştuk demesi farklı şikayet eden kişinin. Zira genellikle ekran görüntüsü vs alıyor insanlar bir ilana bakıp beğendiğinde. Trafikte değil kapalı plakayla gezmek, farklı yerde basılanla dahi gezmek cezai işlem gerektiriyor. Bu tamamen başka bir konu. şikayet ederken senin plakanı söylemesi yeterli, mukayyit ifade alırken kendi ekran görüntüsünü görebilir belki ama ifade tutanağına resim eklenmez savcıya gitmez. ifadeye çağıracakları varsa yine çağırırlar hatta adınızı bile söyleyebilirler pazarlık esnasında aracın plaka bilgilerinden paneller aracılığıyla ulaştıkları bilgiler ışığında. o yüzden isterseniz arabanın üzerini komple örtün yinede düşündüğünüz tarzda bir olaya engel olamazsınız Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Dün saat 11:20 Paylaş Dün saat 11:20 Ü.Emre Kartal yazdı: Elimizden gelse sokakta park halindeki aracın dahi plakasını gizlemek gerekiyor artık. Böyle söyleyince tuhaf ve saçma geliyor biliyorum. Ancak sokakta olan aracın fotoğrafını çekip internette kapora avcılığı yapanlar var ne yazıkki. Hala "benlik bir şey yok" dediğinizi duyuyorum. Dolandırılan kişi gidip şikayetçi olduğunda xx plakalı araç için anlaşmıştık dediği an sizi de ifadenizi almak üzere dahil ediyorlar. Elbette ilginiz yok ancak neticede ucu dokunuyor. Hiç mantıklı değil neyi nerden kimden nasıl gizleyeceksiniz ? Ben kapalı otoparkta arabamı muhafaza ettim. Bu araba illaki trafiğe çıkacak markete gideceksiniz, bir yere park edeceksiniz Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 11:48 Paylaş Dün saat 11:48 (düzenlendi) bu mantığa göre plakasını gizleyen arkadaşların araba başında duramıyorsa plakayı söküp yanında gezdirmesi lazım Dün saat 11:51 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 12:59 Paylaş Dün saat 12:59 Mustafa Şahin2 yazdı: Hiç mantıklı değil neyi nerden kimden nasıl gizleyeceksiniz ? Ben kapalı otoparkta arabamı muhafaza ettim. Bu araba illaki trafiğe çıkacak markete gideceksiniz, bir yere park edeceksiniz Coşku Mert yazdı: bu mantığa göre plakasını gizleyen arkadaşların araba başında duramıyorsa plakayı söküp yanında gezdirmesi lazım Mantıklı veya değil dediğimi hiç hatırlamıyorum Yalnızca olan bir durumu aktardım. Hiç haberiniz olmadan evinizin/arabanızın görsellerini koyarak dolandırıcılık yapıyorlar. Önleyebilir misiniz? Hayır.. Ancak gidip kapınızın önündeki aracın yanında bekleyemezsiniz ama en azından hazır çekilmişini de servis etmezsiniz. Çok basit... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Dün saat 13:34 Paylaş Dün saat 13:34 Ü.Emre Kartal yazdı: Mantıklı veya değil dediğimi hiç hatırlamıyorum Yalnızca olan bir durumu aktardım. Hiç haberiniz olmadan evinizin/arabanızın görsellerini koyarak dolandırıcılık yapıyorlar. Önleyebilir misiniz? Hayır.. Ancak gidip kapınızın önündeki aracın yanında bekleyemezsiniz ama en azından hazır çekilmişini de servis etmezsiniz. Çok basit... Bu aynı şeye benziyor ; tc kimlik numaran elimde adına şirket açacağım Yorum bağlantısı
BARIŞ CAN AKTÜRK Dün saat 14:51 Yazar Paylaş Dün saat 14:51 evet abilerim tercih meselesi de konu saçma ilerlemiş , isteyen gizlesin isteyen açsın plakasını ben öyle tercih ettim , konuyla ilgili destek istedim sadece Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:02 Paylaş Dün saat 15:02 anahtar mekanizmasının çevresinde plastik vardır oradan giriyordur, arka kaplamayı açıp içerden suyu tam girdiği yer görülüp kesilir, ordan girmez burdan olmaz denmez giriyor zaten fiiliyat ortada Yorum bağlantısı
BARIŞ CAN AKTÜRK Dün saat 15:06 Yazar Paylaş Dün saat 15:06 yok abi çevresine silikon çektik tam anahtar sokulan yerden giriyor Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 16:28 Paylaş Dün saat 16:28 Bagaj fitilinde yırtık delik vs varmı? Üsten hortum ile du tutup içeriden bakılmalı ben bagaja hşrenbduyu böyle tespit edip gitili garantiden değişmiştim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:34 Paylaş Dün saat 16:34 BARIŞ CAN AKTÜRK yazdı: yok abi çevresine silikon çektik tam anahtar sokulan yerden giriyor bu garipmiş ama almış yani Yorum bağlantısı
BARIŞ CAN AKTÜRK Dün saat 17:21 Yazar Paylaş Dün saat 17:21 yok test ettim heryerinden sonra anahtar yuvasından girdiğini tespit ettim ama video falan çektim yani ustalar daha önce karşılaşmadıklarını söylediler bende güvenip sökün edin demedim , daha önce kimse karşılaşmamış sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts