İçeriğe Yönlendir

Araç Danışma - Civic'ten 508' e Geçmeli Mi

Mücahit Erdem

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Açın halinden anlamazdın.

keşke duymasaydım da 

:) 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Metin Uzunoğlu yazdı:

Geçen @Emrah Korkmazzmk4 2013 trafiğe çıkışlı 1,6 dizel mondeo sattı 650 ye falan, yukarıdaki i20 den iki tane verseler değişmem. 

600bine verdim ben abi arabayı sırf yenilemek için,o paralara bedava bir araba Mondeo açık ve net.O kadar istedim çevremde biri alsın diye ama nasip olmadı.Farklı yapıda araçlar farkındayım ama kesinlikle şu an kullandığım 2 katı fiyatı olan 2020 model 5008'de bile 2012 Mk4 Mondeo'nun o mekanik,sürücüyle bütünleşen sürüş keyfi yok.Mondeoların kıymeti bilinsin bence😀

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Alptuğ Özcan yazdı:

..

İ20'lerde öyle 850'den aşağı temiz hasarsız temiz kullanılmış İ20 yok (model yılı aralığı 2014-2019)

işletme maliyeti yüksek olanın fiyatı düşük, düşük olanın ise yüksek oluyor ikinci elde hele 10 yaşını geçenlerde.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Mazda 3 gereksiz abartılmış olamaz. Çünkü sıfırı satılmıyor. Marka çekilmiş. Yetkili servis ne kadar daha devam eder belli değil. Yarın yedek parça nolur belli değil. Bu araba nasıl abartılabilir ki. Düşük olması lazımken belli şeylerden dolayı demekki pahalı oluyor

rakiplerine nazaran yani. 

ya da bazı markalar küçük görülüyor? Neden küçük olsunki? Kime göre neye göre kalitesiz de değeri vw’den düşük olacak? 

Benim mantığım almıyor ülkenin 2.el piyasasını, mantığım alsa aklıma sığmıyor. 

Mehmet Göktürk yazdı:

işletme maliyeti yüksek olanın fiyatı düşük, düşük olanın ise yüksek oluyor ikinci elde hele 10 yaşını geçenlerde.

200bin km 10 yaşını geçmiş araç 900+k:shok:

Ney yürütme maliyeti düşük, ne yapıyorlar bu arabayı bedava mı tamir ediyorlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Alptuğ Özcan yazdı:

öbürünü daha pahalı tamir ediyorlar.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

10 yaşında toyotayı yarı fiyatına alırsın ama 10 yaşında jaguarı üçte birine alırsın. 

sonra "jaguar daha iyi araç"  evet iyi araç. ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Güvenlik donanımlarının sürekli arttığını da unutmayalım, 2025 Egea daki güvenlik donanımı 10 yaşındaki Jaguar dan fazla. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Evren Erakçora yazdı:

Güvenlik donanımlarının sürekli arttığını da unutmayalım, 2025 Egea daki güvenlik donanımı 10 yaşındaki Jaguar dan fazla. 

tartışılır. gerçi burda aynı yaştaki farklı sınıf araçları sanırım konu ediyoruz. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Alptuğ Özcan yazdı:

O başka konu tabi. Son rakamlara göre daha yaşlı araçların satışı artmış. Çünkü sıfıra ulaşmak daha da zor oldu

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

O kaşıntı hepimizde tutuyor bazen ama üzerine iyi bir miktar koymadan sadece 2 yaş için araç değiştirmek fikrini benzerini daha önce yaşamış biri olarak önermiyorum. Araç değişecekse şöyle en az 4 yıl gençleşmeli. 3,5  yıldır kullandığım 2012 FB7 aracımdan hala çok memnunum ve Honda’nın özellikle de FB7 Civic’in sorunsuzluğunu 2 yıllık bir gençleştirme için Peugeot’a değişmezdim. (Daha önce 2,5 yıl da 5008 kullanan biri olarak yapıyorum bu yorumu) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem
Korhan Şenörer yazdı:

O kaşıntı hepimizde tutuyor bazen ama üzerine iyi bir miktar koymadan sadece 2 yaş için araç değiştirmek fikrini benzerini daha önce yaşamış biri olarak önermiyorum. Araç değişecekse şöyle en az 4 yıl gençleşmeli. 3,5  yıldır kullandığım 2012 FB7 aracımdan hala çok memnunum ve Honda’nın özellikle de FB7 Civic’in sorunsuzluğunu 2 yıllık bir gençleştirme için Peugeot’a değişmezdim. (Daha önce 2,5 yıl da 5008 kullanan biri olarak yapıyorum bu yorumu) 

Bende o şekilde düşünerek araç değiştirme sürecini biraz daha öteleme kararı aldım. Konu kapanabilir

Değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mücahit Erdem yazdı:

Bende o şekilde düşünerek araç değiştirme sürecini biraz daha öteleme kararı aldım. Konu kapanabilir

Değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun fark azdı bence değmezdi ama konu kapamaya gerek yok belki 1 sene sonra biri denk gelip birşey soracak?

Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem
Mehmet Göktürk yazdı:

Hayırlısı olsun fark azdı bence değmezdi ama konu kapamaya gerek yok belki 1 sene sonra biri denk gelip birşey soracak?

Bir miktar daha birikim yapıp suva geçme niyetim var hocam. duygularım hala 508 al diyor ama mantık engel oluyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Osman Ünal
  • Yeni Oluştur...